PDA

View Full Version : In bacau cu cine nasteti?

Unregistered
08 nov 2008, 13:09
Salut sunt din Bacau si vroiam sa stiu daca a mai nascut cineva de curand cu Dr. POPA, cum e, si ce preturi practica.
Va rog, astept raspuns. Multumesc.

Hora
08 nov 2008, 13:09
Buna, eu am nascut cu dr. Popa anul trecul, in octombrie.. Mie mi s-a parut de la inceput pana la sfarsit un dr. f. competent. E ea mai severa, dar stie ce face.
Singura chestie nasoala e ca a trebuit sa plece la 2 zile dupa ce-am nascut la un congres la Bucuresti. Eu am nascut cu epiziotomie si nu m-a putut supraveghea dupa si cum ceilalti dr. nu prea se bagau, mi-a fost destul de greu, mai ales ca nicio asistenta nu mi-a zis sa evit statul in fund, mai ales la alaptat.
Eu am nascut natural si am avut noroc ca era de garda in noaptea aceea, dar ea mi-a zis ca oricum ar fi venit. Acuma, pe de alta parte, la ultimul control, mi-a zis ca ea isi inchide telefonul dupa ora 12 noaptea si ca, daca e ceva, o suna asistentele pe fix . Io din asta inteleg ca te primeste dr. de garda si cand se apropie nasterea sau daca e ceva grav o suna pe ea. Pentru mine ar fi fost nasol sa ma controleze alt dr.. Asa, eu am plecat f. bine dispusa la spital, am inceput travaliul intr-o stare de spirit f. buna. Nu stiu cum vrei tu sa nasti, dar pe mine a zis ca ma ajuta daca vreau sa nasc natural si asa a fost. A incercat sa ma convinga cu cezariana sau cel putin asa mi s-a parut (ca e copilul mare, ca nu stiu ce), dar in cele din urma mi-a spus ca daca sunt hotarata, pune la bataie tot ce stie.
Si mi-a dat vreo doua pastilute, mi-a facut si niste manevre cu degetele (super naspa, m-as fi lipsit bucuroasa, dar banuiesc ca au grabit nasterea) si, cand m-au suit pe masa, mi-au pus o branula prin care mi-au bagat, banuiesc, oxitocina, ca sa accelereze contractiile si expulzia.
Pe vremea aia era sefa de sectie, iar asistentele s-au invartit ca titirezul in jurul meu, de la jumulit pana la sfarsitul nasterii (la momentul nasterii erau langa mine ea, doua moase si o infirmiera sau doua, nu mai tin minte exact.)
Acu un an tarifele (in general) erau cam 3-4 mil la nastere normala si vreo 6-7mil (200 euro) la cezariana.
Eu habar n-aveam ce preturi practica ea (colegele mele au nascut cu alti dr.), dar mi-am propus sa-i dau 5 mil., si i-am dat 6 mil., ca sa am vrut dupa ce-am nascut, In general a fost o experienta pozitiva si nu traumatizanta, si in mare parte datorita ei. Banuiesc ca a fost foarte multumita, deoarece eu am fost cazata la rezervele acelea cu plata (care sunt de 2 pers., au baie, si poti sa-ti aduci copilul), iar cand a venit sa ma vada inainte de externare mi-a zis (si colegei mele de rezerva la fel) ca nu mai trebuie sa platim nimic.
In concluzie, eu m-am inteles bine cu ea de la inceput(cumva suntem si firi compatibile) , mi s-a parut priceputa si la bebe 2 tot la ea ma duc.
Sper sa-ti fi fost de folos.

Rodicel
08 nov 2008, 13:10
asa ma convingi si pe mine sa vin si eu in Bacau la bb2, ca in P. Neamt am avut experienta nu tocmai placuta cand l-am nascut pe Matei, iar dr meu a iesit la pensie. Te contactez eu daca ma apuca vreun dor de bb2.

LoriSud
28 apr 2011, 10:36
Buna! si eu am 10 sapamani si am ales sa imi continui sarcina cu dr Popa,sper ca totul sa decurga bine,pt moment e foarte comunicativa si raspunde la toate nebuniile mele.Am vrut sa experimentez si ceva nou,am am fost la o alta doctorita,dar in maxim 5 minute s-a incheiat tot controlul si am plecat mai nelamurita decat am intrat.

Dana
29 apr 2011, 21:09
eu am sa nasc cu dnl doctor Dinu de la clinica Materna .

LoriSud
07 mai 2011, 23:02
eu am sa nasc cu dnl doctor Dinu de la clinica Materna .
Pe cand nasti anaphielle?

LoriSud
07 mai 2011, 23:03
Pe cand nasti anaphielle?
Am vrut sa ma duc si eu la dr Dinu dar am niste retineri de faptul ca e barbat si am inteles ca e prea serios

Dana
08 mai 2011, 13:40
Am vrut sa ma duc si eu la dr Dinu dar am niste retineri de faptul ca e barbat si am inteles ca e prea serios

DPn e pe 10 august , dupa ultimul eco ar fi pe 4 august ...
eu ma simt in siguranta la el . mereu am considerat ca barbatii ginecologi sunt mai buni , la fiecare femeie ginecolog la care am fost nu mi s-a parut atat de grijulie la "atingeri" . iar dnl Dinu este serios , dar raspunde la toate intrebarile adresate ... la inceputul sarcinii am fost la o doctorita care imi spunea toata istoria ginecologiei , ieseam de la ea mai bruiata decat intram...Dinu spune ce trebuie sa stii , si daca mai vrei sa stii cv , iti raspunde ...

LoriSud
08 mai 2011, 14:10
DPn e pe 10 august , dupa ultimul eco ar fi pe 4 august ...
eu ma simt in siguranta la el . mereu am considerat ca barbatii ginecologi sunt mai buni , la fiecare femeie ginecolog la care am fost nu mi s-a parut atat de grijulie la "atingeri" . iar dnl Dinu este serios , dar raspunde la toate intrebarile adresate ... la inceputul sarcinii am fost la o doctorita care imi spunea toata istoria ginecologiei , ieseam de la ea mai bruiata decat intram...Dinu spune ce trebuie sa stii , si daca mai vrei sa stii cv , iti raspunde ...
Am inteles ca nasterea la clinica lui e de o mie de euro?asa e?ca in alte parti am auzit mult mai mult.Si vroiam sa te intreb daca ai idee cat costa 4D la el.Mersi!

Dana
08 mai 2011, 14:50
Am inteles ca nasterea la clinica lui e de o mie de euro?asa e?ca in alte parti am auzit mult mai mult.Si vroiam sa te intreb daca ai idee cat costa 4D la el.Mersi!

nu stiu cat e nasterea la el , dar nu face decat cezariana , iar 4D nu am facut , dar mi-a spus o fata tot don bacau ca e vreo 2 mil jumate , parca ... nu stiu sigur ...nici nu m-a tentat , dar poti suna sa intrebi

LoriSud
08 mai 2011, 14:55
nu stiu cat e nasterea la el , dar nu face decat cezariana , iar 4D nu am facut , dar mi-a spus o fata tot don bacau ca e vreo 2 mil jumate , parca ... nu stiu sigur ...nici nu m-a tentat , dar poti suna sa intrebi
Cica se face dupa 6 luni,asa ca nu are rost acum,eram doar curioasa :barfa:

Dana
08 mai 2011, 15:01
Cica se face dupa 6 luni,asa ca nu are rost acum,eram doar curioasa :barfa:

ce se face dupa 6 luni ? eco 4D ?

andreea.noemi
09 mai 2011, 15:22
ce se face dupa 6 luni ? eco 4D ?
buna fetelor,eu sunt din piatra neamt sunt o viitoare mamica am 5 luni jumate si as vrea sa va intreb cu cine nasteti,daca ati putea sami recomandati si mie un medic bun,mam tot uitat pe net si la clinici particulare

Dana
09 mai 2011, 15:31
buna fetelor,eu sunt din piatra neamt sunt o viitoare mamica am 5 luni jumate si as vrea sa va intreb cu cine nasteti,daca ati putea sami recomandati si mie un medic bun,mam tot uitat pe net si la clinici particulare

eu ti-l recomand cu drag pe dnul dr. Dinu Silviu, de la clinica Materna de la gara sau pe dnul. dr. Simon Jean -e miercurea de la 1 la policlinica cu plata de la parcul trandafirilor . insa Dnul Dr Simon e mai in varsta si nu stiu daca mai are voie sa faca nasteri :) dar te va trimite la dnul Dr. Dinu pentru asta ...

iullianna
09 mai 2011, 16:34
De dr. Iordache ce parare aveti?

Dana
09 mai 2011, 16:58
De dr. Iordache ce parare aveti?

la ce clinica e ? e cumva la palade ?

mihaela102
10 mai 2011, 09:20
fetelor, eu merg la Raluca Grigoriu la Medical Test....am 8 saptamani de sarcina si doua vizite in acest timp; am fost la ea in aceasta iarna pt control de rutina (ma pregateam pt bebe) si mi-a placut foarte mult de ea; pe langa asta, colega mea de servici a avut-o ca doctorita pe perioada sarcinii si la nastere si a fost foarte multumita.....sper sa ne ajute Dumnezeu si pe noi :)

andreea.noemi
20 mai 2011, 17:27
eu ti-l recomand cu drag pe dnul dr. Dinu Silviu, de la clinica Materna de la gara sau pe dnul. dr. Simon Jean -e miercurea de la 1 la policlinica cu plata de la parcul trandafirilor . insa Dnul Dr Simon e mai in varsta si nu stiu daca mai are voie sa faca nasteri :) dar te va trimite la dnul Dr. Dinu pentru asta ...
i tu anaphielle nasti prin cezariana?si eu mam gandit mult si mam documentat si parca tot la cezariana mam hotarat.

andreea.noemi
23 mai 2011, 16:55
i tu anaphielle nasti prin cezariana?si eu mam gandit mult si mam documentat si parca tot la cezariana mam hotarat.
Buna viitoarelor mamici!despre doctorita iordache ce parere aveti,si vati hotarat cum o sa nasteti?

martinascostel
08 sep 2011, 22:24
Buna fetele sunt o viitoare mamica de mai am 22 de ani imi este f.frica as vrea cezariana va rog ajutati ma cu un sfat mersi sarcini usoare

LoriSud
09 sep 2011, 15:21
mai ai timp destul.ai face bine sa profiti de aceasta perioada si sa lasi gandurile referitoare la nastere pt ca va depinde de mai multi factori.so...enjoy!!

Dana
11 sep 2011, 12:16
e dureroasa si cezariana , dar ma gandesc ca daca am simtit asa dureri dupa operatie , nici nu vreau sa ma gandesc ce dureri sunt la nasterea naturala .... oricum in 5 zile trec durerile alea urate ...

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania