View Full Version : sunt racita :(
:confused:Sunt insarcinata in 6 saptamani si sunt racita . Ce tratamente imi recomandati?
Ce parere aveti de med. homeopate?
sandy_bell001
15 mar 2011, 12:34
Mullllt ceai cu lamaie si miere!!!!
nectaria
15 mar 2011, 13:50
:confused:Sunt insarcinata in 6 saptamani si sunt racita . Ce tratamente imi recomandati?
Tai o lamaie bucatele si o fierb in apa... bei ceaiul fara zahar sau indulcit cu miere... eu asa am luat si 1 paracetamol, dar sa nu fie sinus!!!!
ramo2ely
15 mar 2011, 15:05
buna...ceai si lamaie cu siguranta..:)
eu am incercat si tratament homeopat....si si-a facut efectul..stodal si nazomer..:pup:
Tai o lamaie bucatele si o fierb in apa...
Dar prin fierbere se distruge efectul vitaminei C. Eu taiam o lamaie felii, puneam intre ele zahar si le lasam sa-si scurga sucul pana cand zaharul devenea translucid sau se topea (maxim o ora). Feliile le mancam pe biscuiti, ca sa nu mi se faca foame de la atata aciditate, iar siropul cu lingurita.
Cand sunt racita mai simt nevoia sa mananc cartofi fierti sau/si soia fiarta cu hrean sau cu usturoi.:gatesc:
Ariana32
25 mai 2011, 11:16
Mie nu imi vine sa cred ca am scapat de infectie in gat cu homeopate, am luat homeogene 9 si oscilococilum + vitamina C cu propolis , multe ceaiuri cu lamaie si miere si am scapat de o raceala nasoala.
Functioneaza daca te tii de ele, adika chiar sa le sugi la o ora (homeogene9)
Multe citrice - grapefruit, si kiwi - se pare ca ar contine f multa vitamina C, ceai cu lamaie, miere, si da - pentru nas merge Nazomer deoarece contine parca numai apa de mare :)
__________________________________________________ ______________
…particip la un concurs foto pentru copii, si va rog mult un vot :) :floare: pentru fetita mea cea haioasa
Galerie - Category: Fetite 2 - 6 ani - /Imagine: Alyssa (http://www.verze.ro/Concurs-foto/Concurs-foto-Copilul-meu-este-cel-mai-haios-2011/Fetite-2-6-ani/Alyssa-965.html)
Multumesc muuult !:pup: :thankyou:
nectaria
28 mai 2011, 15:52
Fierbi 2 lamai taiate cubulete in apa si bei "ceaiul" fara zahar + multe citrice!!!