PDA

View Full Version : O parere despre Clinica Eva din Brasov

Finutza
08 nov 2008, 13:19
Cu scuzele de rigoare fata de cele care nu imi impartasesc parerea!
Sambata am fost la Clinica Eva pentru prima data. Pe scurt, in ciuda programarii, am asteptat aprox 3h 30min sa intru la dl. dr. Podasca. Toata lumea era nemultumita si erau femei care renuntau la programare sau se reprogramau. Urat, foarte urat si lipsit de profesionalism din partea lor sa faca mai multe programari decat pot onora. Nu voi intra in detalii, dar mi s-a parut strigator la cer ca mi s-a luat o lama cu care am fost trimisa acasa, in buzunar. Deci, ei nu mai au pe nimeni la receptie sambata seara si de frica de a nu ramane lama neplatita te trimit cu ea acasa, sa o tii tu pana luni in geanta si luni sa o aduci/trimiti la laborator.
Nu as fi pus in discutie pretul, dar daca e cu 100% mai scumpa lama decat la orice alt cabinet, nu ar trebui sa gaseasca un sistem mai eficient?
Sa nu fie cu suparare dar am vrut sa scriu si eu cum perceput experienta de la FAIMOASA clinica.

Elisabetha
08 nov 2008, 13:20
Mai, imi pare rau. Sora mea a stat 6 ore, tot acolo, pt un consult. Am inteles ca Podasca si-a restrans nr de consultatii. Pe Zorilor nu mai are. Raman doar cele de la Eva si cele de la maternitate, cred. Isi da doctoratul. E f nasol ce ti s-a intamplat.

Giulia
08 nov 2008, 13:20
mi se pare inadmisibil sa te trimita cu lama acasa; eu, una, le-as face o reclamatie, poate se mai gandeste nea ionel sa intervina cu niste schimbari , ca doar sunt f interesati de parerea lumii in general despre clinica.

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania