View Full Version : Sunt adoptata vreau sa imi cunosc parintii biologici
Am fost adoptată la 5 ani,acum am 16, īmi cunosc mama biologică şi fratele din partea ei (īnsă nu-mi trezesc nici un interes de a-i cunoaşte mai mult) şi vreau să-mi cunosc tatăl şi totodată şi fraţii din partea lui (din Bucureşti). Mă ,,torturează' gāndul ăsta de ceva vreme īnsă ideea este că nu vreau ca ai mei (părinţii adoptivi) să afle şi nu ştiu cum să fac. Vreau păreri, sfaturi.. ceva.. poate mă ajută să găsesc o soluţie.
Lavinnia
08 nov 2008, 13:27
Parerea mea este ca ar fi bine sa discuti cu parintii tai adoptivi despre faptul ca iti doresti sa iti cunosti tatal bilogic, pentru ca ei s-ar putea sa te poata ajuta in aceasta privinta. Tu de ce nu vrei sa afle parintii adoptivi?
Cred ca daca le explici faptul ca doar iti doresti sa il cunosti pe tatal tau biologic, va fi ok, adica sa ii asiguri ca nu vrei sa pleci de langa ei..
Si eu cred, la fel cum a spus Lavinia, ca daca incerci sa le spui parintilor tai adoptivi ce iti doresti, te vor putea ajuta sau macar sustine.
Bineinteles asigurandu-i ca nu vei pleca de langa ei.
Eu cred ca este perfect normal sa iti doresti acest lucru, si cu siguranta ca si parintii tai ( adoptivi) se asteapta la asta mai devreme sau mai tarziu.
Unregistered
31 aug 2009, 22:01
nu stiu cum sunt parintii tai adoptivi..si eu sunt adoptata, si nu ma lasa sa imi cunosc parintii naturali. vreau sa`mi cunosc fratii...si nu am cum cu ajutorl parintilor adoptivi... singura sper sa reusesc
diana00
28 iul 2010, 15:28
Eu zic sa va iubiti parintii adoptivi pentru ca au facut eforturi mari. Daca nu va lasa sa ii cunoasteti, poate stiu ei de ce. O sa va fie mai rau poate.