View Full Version : Aparatul de facut paine
Florina
08 nov 2008, 13:32
Am auzit ca sunt tare bune aparatele astea de facut paine si vreu sa -mi cumpăr si eu dar nu stiu de care ..Ma puteti ajuta?
pui ingedientele in el selectezi programul si o scoti gata facuta .
Psinea iese tare buna ..adik eu sunt f multumita ,am incercat vreo 4 retete pana m-am hotarat la care sa raman.
Am facut si cozonac dar acum de Pasti o sa o las doar s-l framante pt ca nu merge cu cacao in el ca le amesteca...o sa-l bag la cuptor.
Poti face dulceata la el ..asa scrie in carte.
Aluat de pizza,gogosi si multe feluri de aluaturi de paine... pana acum nu stiam ca esxista atatea .
Nu consuma mult ...adik faci si economie cu el.
Am luat aparatul din metro pt ca nu am gasit in alta parte si nu am avut de ales ..erau expuse 3 masini..noi am fi vrut un muolinex dar nu aveau decat expus nu si pe stoc si nu am avut rabdare sa aduca ...am luat alasca ,costa 140 ron.Are 2 ani garantie ...poa sa se strice dupa ca oricum isi scoate bani.
Buna ! Am si eu de curand un aparat de facut paine de la moulinex (home bread baguette) care,din pacata, nu are carte de retete. Are cumva cineva ? Mi-e ciuda ca se pot face o groaza de aluaturi dar nu stiu cantitati... si nu fac la el decat paine