PDA

View Full Version : infectie urinara

deea_24
08 nov 2008, 21:05
Buna seara,

Am si eu o intrebare. Sunt insarcinata in saptamana 14 si la analize mi-a iesit o infectie urinara. Dr. mi-a prescris ceroxim. A mai luat cineva acest medicament pe perioada sarcinii?

Am inteles ca nu este indicat...

Multumesc de raspuns.

lovelife
09 nov 2008, 13:07
substanta activa din Ceruxim se numeste Cefuroximul este indicat in tratamentul infectiilor produse de germeni sensibili: iInfectii ale tractului respirator superior: otite medii, sinuzite, tonsilite (amigdalite) si faringite. Infectii ale tractului respirator inferior: pneumonia, bronsita acuta si exacerbarile acute ale bronsitei cronice. Infectii ale tractului genitourinar: pielonefrite, cistite si uretrite. Infectii ale pielii si tesuturilor moi: furunculoze, piodermite si impetigo. Gonoreea, uretrita gonococica acuta necomplicata si cervicita. Tratamentul fazei precoce a bolii Lyme si ulterior prevenirea fazei tardive a bolii Lyme la adulti si copii peste 12 ani.
Nu stiu ce recomandari sa iti dau, citeste bine prospectul, si eventual mai inreaba si un alt medic

irina_v09
24 feb 2012, 15:45
pt infectie urinara cel mai bun ajutor descoperit de mine este Cystinol Akut, este obtinut din plante (strugurii ursului).

francis
02 mai 2012, 10:45
Tot cu o astfel de infectie am ajuns si eu la ginecolog luna trecuta, acum sunt pe antibiotice deoarece se poate croniciza. Asa ca mare atentie, deja organismul trage un semnal de alarma cu astfel de probleme.. iar pt. consult am fost la hilmi medical center (http://www.hilmi.ro/) si deocamdata organismul raspunde bine la tratament, mi-a trecut "criza"
De asemenea, ajuta si ceaiul de ovaz sau ceai de cozi de cirese

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania