PDA

View Full Version : Mamici din Timisoara

Pagini : [1] 2 3 4

Orry
28 mai 2011, 17:45
Salut, fetelor!
Mamici din Timisoara
Eu sunt viitoare mamica de octombrie 2011! Timisoara!
Si sincer, mi-ar placea foarte mult sa ne adunam mai multe burtici din zona! Sa palavragim si sa invatam despre cum sa fim mamici! :D
Va poooop!

AdriS
29 mai 2011, 12:37
Buna si eu sunt o viitoare mamica de octombrie din Timisoara. Va pup

AnnaMihaelaRadu
29 mai 2011, 16:13
Buna fetelor!
Si eu sunt mamica din Timisoara, insa eu am nascut in luna februarie, pe 4 iunie bebele meu face 4 luni. Sper sa nu va suparati ca m-am bagat si eu in seama, avand in vedere ca eu nu mai sunt "burtica". Daca aveti intrebari, curiozitati, va stau cu drag la dispozitie.
Va pup!

Orry
30 mai 2011, 17:58
Buna si eu sunt o viitoare mamica de octombrie din Timisoara. Va pup

:) esti viitoare mamica de octombrie! Exact ca mine!
La ce medic mergi ?

Orry
30 mai 2011, 17:59
Buna fetelor!
Si eu sunt mamica din Timisoara, insa eu am nascut in luna februarie, pe 4 iunie bebele meu face 4 luni. Sper sa nu va suparati ca m-am bagat si eu in seama, avand in vedere ca eu nu mai sunt "burtica". Daca aveti intrebari, curiozitati, va stau cu drag la dispozitie.
Va pup!

Cum sa ne suparam! Dimpotriva! Ne prinde bine o mamica deja cu experienta pe langa noi! :)
Ce ai nascut? Fetita ori baietel ? :confetti:

Orry
30 mai 2011, 18:15
Buna fetelor!
Va pup!

Unde ai nascut ? La ce spital?

AnnaMihaelaRadu
30 mai 2011, 21:55
Unde ai nascut ? La ce spital?

Am nascut la Odobescu, pe 4 februarie, un baietel de 3.800 kg, natural, fara epidurala... Conditiile au fost ok, daca vrei mai multe detalii iti pot povesti..
Pupici!

Orry
31 mai 2011, 08:40
Am nascut la Odobescu, pe 4 februarie, un baietel de 3.800 kg, natural, fara epidurala... Conditiile au fost ok, daca vrei mai multe detalii iti pot povesti..
Pupici!

Pe mine ma vede Dr. Dumitru Catalin. El lucreaza la clinica President, la Medlife si la spital Bega. Am inteles ca la Bega conditiile sunt jalnice.
Apropo, ai vreo idee cat costa o ecografie 4D la clinica President?

PS- felicitari pentru bebe! Sa te bucuri de el cel putin 1000 de ani! :D Cum il cheama?

AdriS
31 mai 2011, 09:07
:) esti viitoare mamica de octombrie! Exact ca mine!
La ce medic mergi ?

La dc .Crisan la odobescu.

AdriS
31 mai 2011, 09:08
Pe mine ma vede Dr. Dumitru Catalin. El lucreaza la clinica President, la Medlife si la spital Bega. Am inteles ca la Bega conditiile sunt jalnice.

PS- felicitari pentru bebe! Sa te bucuri de el cel putin 1000 de ani! :D Cum il cheama?

Vrei sa nasti la president? cum vrei natural sau cezariana?

AdriS
31 mai 2011, 09:09
Pupici!

Cu cine ai nascut? cum s-a comportat?

Orry
31 mai 2011, 09:25
Vrei sa nasti la president? cum vrei natural sau cezariana?

Probabil voi naste la Bega si voi opta pentru saloanele de lux. La president sunt preturile putin cam exagerate! Dar am intrebat cat costa o eco 4D acolo ca m-a chemat in iunie si ma gandeam sa ma pregatesc! :D

AdriS
31 mai 2011, 09:47
Probabil voi naste la Bega si voi opta pentru saloanele de lux. La president sunt preturile putin cam exagerate! Dar am intrebat cat costa o eco 4D acolo ca m-a chemat in iunie si ma gandeam sa ma pregatesc! :D

Nu stiu cat costa dar eu zic sa te pregatesti cu vreo 500 ron

AdriS
31 mai 2011, 09:49

Dar de ce te cheama acolo si nu te duci la bega sau la el la cabinet , sau nu are?

Orry
31 mai 2011, 09:52
Dar de ce te cheama acolo si nu te duci la bega sau la el la cabinet , sau nu are?

Pai ma gandeam sa-i spun ca merg la cabinetul lui de la Medlife. Acolo stiu sigur ca eco4d e 300 ron iar consultatia e 75 ron.
La President am vazut tarife care m-au cutremurat.... o nastere naturala 900 euro! O cezariana 1200 euro etc....

Eu voi naste prin cezariana la Bega. Tu?

AdriS
31 mai 2011, 09:54
Pai ma gandeam sa-i spun ca merg la cabinetul lui de la Medlife. Acolo stiu sigur ca eco4d e 300 ron iar consultatia e 75 ron.
La President am vazut tarife care m-au cutremurat.... o nastere naturala 900 euro! O cezariana 1200 euro etc....

Eu voi naste prin cezariana la Bega. Tu?

Eu merg pe natural la odobescu, asta in cazul in care totul e ok .Daca trebuie cezariana asta e.

AnnaMihaelaRadu
31 mai 2011, 11:57

Pe bb il cheama Tudor Luca, eu ii spun Luca, tati Tudor. Nu stiu cat costa eco acolo, insa am o prietena care a nascut la president si o sa o intreb pe ea, poate stie.

Cu cine ai nascut? cum s-a comportat?
Am nascut cu dr. Alin Murariu, s-a purtat ireprosabil si inainte de nastere, si in timpul si dupa.. Din punctul meu de vedere e un super om si super dr, am numai cuv de lauda.

AnnaMihaelaRadu
31 mai 2011, 12:00
PS- felicitari pentru bebe! Sa te bucuri de el cel putin 1000 de ani!

Multumesc! Si voi sa va bucurati de ai vostri inca de acum, din burtica. Si profitati la maxim de timpul pe care il aveti pana la venirea lor pe lume.
Pupici!

Orry
31 mai 2011, 12:05
Pe bb il cheama Tudor Luca, eu ii spun Luca, tati Tudor. Nu stiu cat costa eco acolo, insa am o prietena care a nascut la president si o sa o intreb pe ea, poate stie.

Am nascut cu dr. Alin Murariu, s-a purtat ireprosabil si inainte de nastere, si in timpul si dupa.. Din punctul meu de vedere e un super om si super dr, am numai cuv de lauda.

Multumesc mult. Astept sa-mi spui atunci suma :D ma gandesc ca macar 100 de eruo o fi sigur....
Pupici la Luca!

AdriS
31 mai 2011, 12:09
PS- felicitari pentru bebe! Sa te bucuri de el cel putin 1000 de ani!

Multumesc! Si voi sa va bucurati de ai vostri inca de acum, din burtica. Si profitati la maxim de timpul pe care il aveti pana la venirea lor pe lume.
Pupici!

Spune-mi te rog cum ai optat pentru creste copil ,un an sau doi? Te intrb ca am auzit dar nu cred ca este adevarat ca daca ai venit mai mare de 1200 si vrei sa optezi pentru 2 ani nu te lasa.

AnnaMihaelaRadu
31 mai 2011, 12:54
Spune-mi te rog cum ai optat pentru creste copil ,un an sau doi? Te intrb ca am auzit dar nu cred ca este adevarat ca daca ai venit mai mare de 1200 si vrei sa optezi pentru 2 ani nu te lasa.

Poti opta pt doi ani, insa indiferent de ce venit ai, nu poti lua mai mult de 1200 lei.
Eu am optat pt 2 ani, chiar nu am cu cine sa-mi las copilul.. si sincer si sa fi avut, nu l-as fi lasat..

AdriS
31 mai 2011, 12:57
Poti opta pt doi ani, insa indiferent de ce venit ai, nu poti lua mai mult de 1200 lei.
Eu am optat pt 2 ani, chiar nu am cu cine sa-mi las copilul.. si sincer si sa fi avut, nu l-as fi lasat..

Si eu optez tot asa, cel mai bine e sa stai tu cu copilul tau.E mic si la 2 ani, dar la unu

Orry
31 mai 2011, 13:22
si eu optez tot pentru 2 ani. La urma urmei e important copilul si educatia lui... si nu banii!
Banii ii facem noi ;)

AnnaMihaelaRadu
31 mai 2011, 16:00
Multumesc mult. Astept sa-mi spui atunci suma :D ma gandesc ca macar 100 de eruo o fi sigur....
Pupici la Luca!
Am vb cu prietena mea, insa din pacate nu te pot ajuta. Mi-a zis ca ea doar a nascut acolo, nu a fost la nicio consultatie in clinica. Dar mi-a zis ca exista un forum de discutii pe net al clinicii, si poti intra si adresa orice intrebare si ti se va raspunde. Sau daca nu, tot pe net gasesti nr clinicii si poti suna direct acolo si intrebi. A zis ca ea a sunat de cateva ori in legatura cu nasterea, si i s-a raspuns frumos de fiecare data.
Sper sa-ti fie de folos, imi pare rau ca nu am reusit sa-ti spun exact..

Orry
31 mai 2011, 18:01
Am vb cu prietena mea, insa din pacate nu te pot ajuta. Mi-a zis ca ea doar a nascut acolo, nu a fost la nicio consultatie in clinica. Dar mi-a zis ca exista un forum de discutii pe net al clinicii, si poti intra si adresa orice intrebare si ti se va raspunde. Sau daca nu, tot pe net gasesti nr clinicii si poti suna direct acolo si intrebi. A zis ca ea a sunat de cateva ori in legatura cu nasterea, si i s-a raspuns frumos de fiecare data.
Sper sa-ti fie de folos, imi pare rau ca nu am reusit sa-ti spun exact..

E ok stai linistita! Oricum mi-ai fost de folos! O sa intru pe forumul ala de care zici si poate aflu si daca nu in cel mai rau caz sun la clinica si aflu exact!
Ce face Luca ?

AnnaMihaelaRadu
31 mai 2011, 22:40
E ok stai linistita! Oricum mi-ai fost de folos! O sa intru pe forumul ala de care zici si poate aflu si daca nu in cel mai rau caz sun la clinica si aflu exact!
Ce face Luca ?

Luca a facut f urat in seara asta, nu stiu de ce. A facut mai rau decat atunci cand era mic mic si avea crize de colici. L-am adormit pe la 9 si dupa nici jumate de ora s-a trezit plangand, si de atunci a tot plans pana inainte. Acum doarme, sper sa nu se mai trezeasca. Aparent, a plans fara motiv, insa urla ca din gura de sarpe. Era schimbat, mancat, nu se strangea asa cum face cand il doare burtica, febra nu, l-am cautat la gingii poate dau dintisorii, dar e ok.. Nu stiu ce a fost. Desi nu vreau sa cred in asa ceva, ma gandesc ca l-o fi deocheat cineva ca am iesit mai devreme la plimbare.. I-am stins niste chibrituri si am zis "Tatal nostru" si i-am pus apa din aia pe buzite, iar intr-un final l-a adormit sotul. Sper sa fie bine la noapte...

AdriS
02 iun 2011, 10:36
Buna fetelor ce mai faceti?
Orry cum a fost la dc?Cat a costat?

Orry
02 iun 2011, 18:13
Buna fetelor ce mai faceti?
Orry cum a fost la dc?Cat a costat?

N-am fost ieri la medic ca a fost el prins cu treaba! Maine merg la controlul clasic si candva in iunie la eco 4d. Trebuie mai intai sa -mi fac programare!

Tu ce mai faci? Ce face bebelina ?

AdriS
02 iun 2011, 20:25
N-am fost ieri la medic ca a fost el prins cu treaba! Maine merg la controlul clasic si candva in iunie la eco 4d. Trebuie mai intai sa -mi fac programare!

Tu ce mai faci? Ce face bebelina ?

Eu bine mersi, bebelina e activa dar are zile si zile uneori mai mult alteori mai putin.Marti merg sa o vad abia astept, imi face morfologia, tu ai facut?

Orry
02 iun 2011, 20:46
Eu bine mersi, bebelina e activa dar are zile si zile uneori mai mult alteori mai putin.Marti merg sa o vad abia astept, imi face morfologia, tu ai facut?

Ce fain! Si eu merg maine la comtrol, dar clasic, la morfologie tre sa imi fac mai intai programare. Oricum, acuma in iunie o sa fac si eu.

Si printesuca mea are zile si zile, dar azi a fost mai cu chef de :boxing:
Ai grija de voi!

anca32arad
04 iun 2011, 21:28
fetelor, am facut entorsa ( in urma lesinului) , medicul mi-a zis repaus 2 zile si unguent .........mi-a trecut umflatura, dar nu pot calca pe picior deloc, daca n-as fi intrat deja in luna a 9, poate ma descurcam cu un picior ( prin topait), dar asa..........ce sa mai fac, au trecut deja 4 zile...........radiografia nu mi se poate face.........stiti ceva remediu?

dana danutza
05 iun 2011, 19:29
Buna seara burtici si mamici

Sunt si eu o mamica din timisoara , am nascut pe 23 martie ,la odobescu , un baietel superb...si sper sa ma primiti la discutii si aici cu voi...

burticutelor o sarcina usoara si la termen ...si mamicilor...rabdare cu bebelusii...:)

pupicii...

AnnaMihaelaRadu
05 iun 2011, 21:21
Bine ai venit, Dana! Te primim cu drag, dar se pare ca e cam slaba miscarea pe aici.. Poate ne mai inmultim! Sa-ti traiasca ingerasul si sa va bucurati de el.
Pupici!

AdriS
06 iun 2011, 10:16

Sunt si eu o mamica din timisoara , am nascut pe 23 martie ,la odobescu , un baietel superb...si sper sa ma primiti la discutii si aici cu voi...

burticutelor o sarcina usoara si la termen ...si mamicilor...rabdare cu bebelusii...:)

pupicii...

Bine ai venit, cu cine ai nascut?natural sau cezariana? Ne m-ai dai sfaturi si noua.

Orry
06 iun 2011, 14:45

pupicii...

Bine ai venit! Sa iti traiasca voinicul! Sa pape tot si sa doarma suficient!
Sa va bucurati de el 100 de ani!

mami_de_mario
08 iun 2011, 00:31
buna,si eu sunt o viitoare mamica de baietel,din timisoara!!!o sa nasc la bega,prin cezariana in jurul datei de 15 iulie...

AdriS
08 iun 2011, 07:51
Bine ai venit, o sarcina cat mai usoara in continuare.

AnnaMihaelaRadu
08 iun 2011, 14:21
buna,si eu sunt o viitoare mamica de baietel,din timisoara!!!o sa nasc la bega,prin cezariana in jurul datei de 15 iulie...
Bine ai venit si tu! Ma bucur ca ne strangem mai multe...
Dana, tu cu cine ai nascut la Odobescu? Si eu am nascut acolo, in februarie.. Pupici la mamici si bebici!

AnnaMihaelaRadu
08 iun 2011, 14:23

De ce nasti prin cezariana? E alegerea ta, sau nu poti natural?

mami_de_mario
08 iun 2011, 23:33
De ce nasti prin cezariana? E alegerea ta, sau nu poti natural?
e alegerea mea....!!!!nu sunt atat de curajoasa sa nasc normal!!!

AnnaMihaelaRadu
09 iun 2011, 10:15
Draga mea, nu vreau sa te conving sau sa te presez in niciun fel, iti spun doar pe scurt experienta mea.. La fel de speriata eram si eu de nastere naturala, insa mi-am facut curaj si am nascut asa. M-am gandit ca pana la urma noi am fost create in asa fel incat sa putem naste, fara ajutor.. Si crede-ma, nu a fost deloc asa greu precum zicea toata lumea. Intradevar, sunt nasteri mai dificile, insa ai toate sansele sa nasti usor, cu ceva miscare in timpul sarcinii si putina rugaciune. In plus exista si epidurala, care am inteles ca e o binecuvantare, desi eu nu am apelat la ea.. Si recuperarea de dupa nastere naturala e MULT mai usoara decat dupa cezariana.. Insa probabil te-ai gandit mult pana sa iei aceasta decizie si tu iti cunosti cel mai bine corpul..
Pupici si sa nu te superi pe mine ca mi-am dat cu parerea!

dana danutza
09 iun 2011, 14:14
buna burtici si mamici...

multumesc ca ne primiti si pe noi....

am nascut la odobescu cum spuneam cu dr bacila , va spun pe scurt povestea nasterii...pe 22.03 am fost la ultimul control ...si am programat data cezarienei...aveam 37 saptamani , am o miopie destul de mare , lucru care a dus la luarea deciziei de cezariana( la un efort mare si un travaliu lung se poate dezlipi retina),toate bune si frumoase...am ajuns acasa bucuroasa ca in 2 saptamani imi voi vedea minunea....eeeee... minunea mea nu a mai avut rabdare....a vrut sa imi arate cine e seful...:) asa ca pe la 23.30 au inceput primele contractii la interval de 7-10 minute , la ora 2.10 m-am internat cu dilatatie 1 cm si contractii la 2-5 minute , la ora 4.35 am facut cunostiinta cu minunea de ingeras , moment de nedescris in cuvinte...de fiecare data cand imi amintesc ma apuca emotiile si nostalgia momentului de atunci...deci totul a fost natural ...nici timp pt epidurala nu am mai avut desi o aveam la mine si anestezista era pe pozitii...deci gravidutelor...va sfatuiesc pe toate sa incercati sa nasteti natural ...e mult mai bine si pt voi si pt bebe ( cu exceptiile unde sunt alte probleme ) la noi totul a fost in regula chiar daca bebe a avut cordonul in jurul gatului de 2 ori , a avut 3.200 gr si 49 cm ...iar acum la 2 luni jumatate avem aproape 6.50 si 63 cm...deci am un dolofanel...:)

daca aveti si alte intrebari cu mare dreag va raspund...

pupicii la toate...

dana danutza
09 iun 2011, 14:19
fetelor, am facut entorsa ( in urma lesinului) , medicul mi-a zis repaus 2 zile si unguent .........mi-a trecut umflatura, dar nu pot calca pe picior deloc, daca n-as fi intrat deja in luna a 9, poate ma descurcam cu un picior ( prin topait), dar asa..........ce sa mai fac, au trecut deja 4 zile...........radiografia nu mi se poate face.........stiti ceva remediu?

Buna Anca...

nu stiu daca te va ajuta dar incearca cu frunze de varza dulce batute putin...stiu ca asa imi facea mama cand eram mica ...:) recuperare rapida sa nu te prinda bebe...schiopatand...:)

dana danutza
09 iun 2011, 14:22

Nu exista nu sunt....exista doar nu vreau...dar gandindu-te ca nu esti singura in acel moment...adica vreau sa spun ca bebe e cu tine si te ajuta foarte mult atunci cand vine momentul...iar dorinta de a fi bine si a-l vedea in bratele tale...te va incuraja sa treci cu bine peste tot...oricum mult noroc indiferent cum va fi...

pupam burtika sa aiba curaj...:) mami...

AdriS
09 iun 2011, 20:47

am nascut la odobescu cum spuneam cu dr bacila , va spun pe scurt povestea nasterii...pe 22.03 am fost la ultimul control ...si am programat data cezarienei...aveam 37 saptamani , am o miopie destul de mare , lucru care a dus la luarea deciziei de cezariana( la un efort mare si un travaliu lung se poate dezlipi retina),toate bune si frumoase...am ajuns acasa bucuroasa ca in 2 saptamani imi voi vedea minunea....eeeee... minunea mea nu a mai avut rabdare....a vrut sa imi arate cine e seful...:) asa ca pe la 23.30 au inceput primele contractii la interval de 7-10 minute , la ora 2.10 m-am internat cu dilatatie 1 cm si contractii la 2-5 minute , la ora 4.35 am facut cunostiinta cu minunea de ingeras , moment de nedescris in cuvinte...de fiecare data cand imi amintesc ma apuca emotiile si nostalgia momentului de atunci...deci totul a fost natural ...nici timp pt epidurala nu am mai avut desi o aveam la mine si anestezista era pe pozitii...deci gravidutelor...va sfatuiesc pe toate sa incercati sa nasteti natural ...e mult mai bine si pt voi si pt bebe ( cu exceptiile unde sunt alte probleme ) la noi totul a fost in regula chiar daca bebe a avut cordonul in jurul gatului de 2 ori , a avut 3.200 gr si 49 cm ...iar acum la 2 luni jumatate avem aproape 6.50 si 63 cm...deci am un dolofanel...:)

pupicii la toate...

Bine ai venit, felicitari pentru baietel sa fie sanatos si sa te bucuri de el .

AnnaMihaelaRadu
09 iun 2011, 22:19

pupicii la toate...
Felicitari pt bebel! Dana, daca il duceai pana la termen aveai un dolofanel si mai mare. Al meu la 37 sapt dupa ecograf parea ca are 2.800 kg iar la 40 sapt si 3 zile l-am nascut cu 3.800 kg..
Ma bucur pt tine ca ai putut naste natural, si eu cred ca e mai usoara o nastere naturala decat o cezariana, stiu ca suna paradoxal...

mmm2011
11 iun 2011, 11:28
Buna,

si eu sunt o viitoare mamica din timisoara am 32 de saptamani si voi avea o fetita....am si eu o problema in ceea ce priveste recoltarea de celule stem... sunt foarte multe astfel de banci si sincer nu stiu cat de serioase sunt... voi faceti asa ceva? daca da unde si in ce conditii, sume etc?

dana danutza
22 iun 2011, 17:21
Fetele...pe aici nici o miscare....??? burticutele cum mai sunteti? toate bune ...

Anna...bebe cum e...suporta caldura...???

va pupam si poate va facem pofta de povesti...:)

AnnaMihaelaRadu
22 iun 2011, 18:22
Fetele...pe aici nici o miscare....??? burticutele cum mai sunteti? toate bune ...

Se pare ca mamicile din Timi nu prea au chef de povestit. Dana, suportam destul de bine caldura in conditiile in care ne scoatem nasucul afara abia dupa 7 seara si in casa e destul de racoare..pana acum, ca am inteles ca de maine vine canicula. Voi cum sunteti?

mmm2011
24 iun 2011, 11:49

Buna fetelor,

Pana aseara nu am avut probleme cu caldura....dar azi-noapte a fost groaznic!!!La ora 06.00 am adormit si m-am trezit la 08.00. :plang: Dodoloatza a fost si ea agitata....Voi cum mai sunteti?

AnnaMihaelaRadu
24 iun 2011, 12:02
Buna fetelor,

Pana aseara nu am avut probleme cu caldura....dar azi-noapte a fost groaznic!!!La ora 06.00 am adormit si m-am trezit la 08.00. :plang: Dodoloatza a fost si ea agitata....Voi cum mai sunteti?
Hello! In primul rand iti urez bine ai venit, ca nu am apucat.. Noi suntem ok in ceea ce priveste caldura, e destul de racoare, nu ne putem plange. Eu sunt happy ca bebele meu se face tot mai cuminte, a inceput sa mai stea si singurel, ca pana acum ceva timp era numai la mine in brate..
Pupici!

mmm2011
25 iun 2011, 10:44
Hello! In primul rand iti urez bine ai venit, ca nu am apucat.. Noi suntem ok in ceea ce priveste caldura, e destul de racoare, nu ne putem plange. Eu sunt happy ca bebele meu se face tot mai cuminte, a inceput sa mai stea si singurel, ca pana acum ceva timp era numai la mine in brate..
Pupici!

Multumesc!!! Ma bucur pentru voi si de-abia astept si eu sa o tin in brate, sa o pup sa......sa dea DD sa fie bine si sanatoasa!!!!!
Imi spuneau mie colegele de la lucru cand ma vedeau asa linistita ca in ultima luna o sa-mi treaca tot felul de ganduri si nebunii prin cap si asa e.....ma linistesc eu si zic ca totul va fi bine dar e de ajuns sa aud sau sa citesc ceva ca imediat creierasul functioneaza invers :D

Pupicei si voua!!!!

dana danutza
29 iun 2011, 14:16
Buna mamicute si burticute...

Eeee...daca ziceam saptamana trecuta de caldura...acum ne supara ca e frig....:(...nici cum nu e bine...:) noi suntem bine...dolofanelul e tot mai dolofan...am trecut pragul de 3 luni cu 7.50 kg...si 65 cm...imbracam hainute de 6 luni si mai un pic si trecem la cele de 9 luni...dar sa fim sanatosi....:)

fetele ma gandeam sa va intreb care pe unde stati in oras...ca poate suntem relativ prin aceleasi zone si poate ne intalnim...) cu burtici ...cu bebelasi...eu stau in badea cartan...

pupacim pe toata lumea....

mmm2011
29 iun 2011, 14:42
Buna mamicute si burticute...

Eeee...daca ziceam saptamana trecuta de caldura...acum ne supara ca e frig....:(...nici cum nu e bine...:) noi suntem bine...dolofanelul e tot mai dolofan...am trecut pragul de 3 luni cu 7.50 kg...si 65 cm...imbracam hainute de 6 luni si mai un pic si trecem la cele de 9 luni...dar sa fim sanatosi....:)

fetele ma gandeam sa va intreb care pe unde stati in oras...ca poate suntem relativ prin aceleasi zone si poate ne intalnim...) cu burtici ...cu bebelasi...eu stau in badea cartan...

pupacim pe toata lumea....

Buna Dana,

Felicitari pentru dolofan...sa fie sanatos asta e tot ce conteaza si lasa ca e numai bun pentru dolofana mea (la 32 de sapt avea 2131g) :D . Noi locuim in Mircea cel Batran dar daca e de vreo intalnire...puteti conta pe mine!

:floare:

AnnaMihaelaRadu
29 iun 2011, 15:35
Buna fetelor! Dana, chiar ai un dolofanel, al meu la 3 luni avea 7.40 kg, si 67 cm.
E foarte bine ca e asa bine dezvoltat, eu sper sa fie mai rezistenti daca sunt asa, desi doctorita bebelului meu mi-a zis ca e cam grasut..
Acum, la 5 luni fara o sapt. are aproape 9 kg,
daca nu le-a atins deja k nu l-am mai cantarit de cateva zile.

In legatura cu intalnirea, si mie mi-ar placea mult sa iesim.
Insa la mine e o problema..
noi ne-am mutat fix inainte sa nasc la Ghiroda,
si eu cam depind de masina sotului.
Mi-e foarte urat k ne-am mutat aici, ma simt izolata,
in plus nu cunoatem pe nimeni aici,
si nici nu pot pleca unde vreau ca nu am masina..
Dar daca e sa stabilim pe bune o intalnire,
singura mea dorinta ar fi sa fie in weekend sa ma aduca husbandul..

Mmm, spuneai cu cateva zile in urma
ca reactionezi la orice auzi in legatura cu bebe
si iti trec tot felul de nebunii prin cap.
Fix asa eram si eu si asa cred ca sunt toate mamicile,
pana nu-ti vezi copilul sanatos in brate nu ai liniste.
Insa eu zic sa stai linitita ca totul va fi perfect
si vei avea o fetita minunata..
Eu si grasunul meu va pupam
si va uram o saptamana frumoasa, cat a mai ramas din ea!

dana danutza
29 iun 2011, 22:06
Anna ...si tie felicitari pt dolofanel...sa mai taca pediatra din gura...ca pe cand or incepe dolofaneii sa mearga sa vezi ce slabutei vor deveni...:) ati inceput diversificarea ? ca eu ma cam gandesc cu groaza la ea...de fapt la reactiile lui...mai ales ca are si reflux gastric...ieri i-am dat prima lingurita de suc de morcov...tare i-a mai placut...dar la jumatate de ora parca a avut ceva reactii...nu au tinut mult si cu putin debridat a trecut repede...azi nu i-am dat...mai incerc maine o lingurita sa vad cum face...

pupicii...

dana danutza
29 iun 2011, 22:08
aaaa...si cu intalnirea e ok si in week-end ...dar zic sa vina putin vremea mai buna sa iesim cu bebicii...si poate o prindem si pe mmm cu burtica...

dana danutza
29 iun 2011, 22:10
Buna Dana,

Felicitari pentru dolofan...sa fie sanatos asta e tot ce conteaza si lasa ca e numai bun pentru dolofana mea (la 32 de sapt avea 2131g) :D . Noi locuim in Mircea cel Batran dar daca e de vreo intalnire...puteti conta pe mine!

Pai daca e asa....o asteptam cu mare interes pe dolofanica ta....:tepupam:pana vine...noi ne pregatim ...unde nasti ca nu mai stiu daca am citit...( daca ai mai spus imi cer scuze...)

AnnaMihaelaRadu
29 iun 2011, 22:24
Anna ...si tie felicitari pt dolofanel...sa mai taca pediatra din gura...ca pe cand or incepe dolofaneii sa mearga sa vezi ce slabutei vor deveni...:) ati inceput diversificarea ? ca eu ma cam gandesc cu groaza la ea...de fapt la reactiile lui...mai ales ca are si reflux gastric...ieri i-am dat prima lingurita de suc de morcov...tare i-a mai placut...dar la jumatate de ora parca a avut ceva reactii...nu au tinut mult si cu putin debridat a trecut repede...azi nu i-am dat...mai incerc maine o lingurita sa vad cum face...

pupicii...
Dana, am inceput, azi a fost abia a 4 zi. eu i-am dat supica facuta dintr-un morcovel, o bucatica patrunjel, o bucatica mica telina, si o felie dintr-un dovlecel de dimensiuni normale. Nu am observat niciun fel de reactii.. In prima zi i-am dat doar supica, vreo trei lingurite. Din ziua urmatoare in supica am pasat si putin morcovel, si de azi am adaugat in pireutul respectiv si o felie de dovlecel. De placut, nu cred ca i-a placut in mod deosebit (s-a cam strambat), insa, important e ca nu a scos afara.. A papat tot cat i-am dat. Bine, ca da din manute, si o lingurita ajunge in gurita, cealalta pe barbita si tot asa... Dar asta e, ei sa fie sanatosi..
Va pupam si va uram o noapte linistita!

mmm2011
30 iun 2011, 16:02
Pai daca e asa....o asteptam cu mare interes pe dolofanica ta....:tepupam:pana vine...noi ne pregatim ...unde nasti ca nu mai stiu daca am citit...( daca ai mai spus imi cer scuze...)

Nici eu nu stiu unde....eu sunt urmarita de Dr. Muresan care acum e doar la President...sapt viitoare merg si vb mai multe pentru ca trebuie sa stabilim si felul nasterii si detaliile legate de aceasta....am niste emotii fetelor :bateinima:

mmm2011
30 iun 2011, 16:03
Anna, multumesc mult pentru incurajari!!!!!!!!!!!!!!

dana danutza
01 iul 2011, 16:20
Nici eu nu stiu unde....eu sunt urmarita de Dr. Muresan care acum e doar la President...sapt viitoare merg si vb mai multe pentru ca trebuie sa stabilim si felul nasterii si detaliile legate de aceasta....am niste emotii fetelor :bateinima:

Stai linistita si nu stresa...iti tinem pumnii si sigur totul va fi bine...nici nu iti vei da seama cum au trecut toate cand iti tii puiutul in brate...:pup:

mmm2011
01 iul 2011, 18:31
Stai linistita si nu stresa...iti tinem pumnii si sigur totul va fi bine...nici nu iti vei da seama cum au trecut toate cand iti tii puiutul in brate...:pup:

Multumesc mult de tot!!!!Sunt convinsa ca ai dreptate!!!! De-abia astept!!!! :tepupam:

AnnaMihaelaRadu
04 iul 2011, 15:31
Ce mai faceti fetelor? Noi am fost plecati cateva zile de acasa, abia azi ne-am intors.. Azi facem 5 lunite si nu ne vine sa credem ce repede a trecut timpul.
Mmm, stai linistita, Dana are mare dreptate, cand iti vezi puiutul uiti de toate. Si sa-ti mai zic ceva.. In cazul meu, ceea ce a urmat imediat dupa nastere (cam primele 2 luni), a fost mult mai greu decat nasterea in sine.. Ma refer la nopti nedormite, bebe plangacios si tot tacamul.. Si eu, fricoasa secolului, am ajuns sa-i spun medicului meu ca as fi in stare sa nasc cam o data pe luna, dar sa mai am si eu nopti dormite si liniste in casa.. Asa ca nu e chiar atat de inspaimantatoare nasterea precum ne imaginam inainte sa trecem prin ea. Cel putin in cazul meu, si eu am nascut natural, fara epidurala..
Va pup si va urez o saptamana minunata!

mmm2011
05 iul 2011, 09:13
Ce mai faceti fetelor? Noi am fost plecati cateva zile de acasa, abia azi ne-am intors.. Azi facem 5 lunite si nu ne vine sa credem ce repede a trecut timpul.
Mmm, stai linistita, Dana are mare dreptate, cand iti vezi puiutul uiti de toate. Si sa-ti mai zic ceva.. In cazul meu, ceea ce a urmat imediat dupa nastere (cam primele 2 luni), a fost mult mai greu decat nasterea in sine.. Ma refer la nopti nedormite, bebe plangacios si tot tacamul.. Si eu, fricoasa secolului, am ajuns sa-i spun medicului meu ca as fi in stare sa nasc cam o data pe luna, dar sa mai am si eu nopti dormite si liniste in casa.. Asa ca nu e chiar atat de inspaimantatoare nasterea precum ne imaginam inainte sa trecem prin ea. Cel putin in cazul meu, si eu am nascut natural, fara epidurala..
Va pup si va urez o saptamana minunata!

Sa va traiasca si sa fie sanatos si norocos!!!! Sunt constienta ca tot ceea ce imi spuneti este adevarat si va multumesc din suflet ca ma incurajati pentru ca voi stiti foarte bine ce mult inseamna aceste cuvinte in aceasta perioada...sunt convinsa ca va urma o perioada mai grea decat asta dar nu pot sa nu-mi ascund teama pana nu o voi vedea ca e bine si sanatoasa la mine in brate.

Va pupacesc dulce de tot!!!!!!!

P.S. Numele meu este Mihaela :D

mmm2011
07 iul 2011, 13:54
Buna fetelor!

Noi ne-am intors de la dr si desi credeam ca acum va fi mai dolofana (tinand cont ca la 32 de sapt avea 2131 g) se pare ca iubita mea si-a dat seama ca nu poate sa-si faca asa aparitia si acum are 2791 g si aprox. 40 cm. si totul e in regula. Momentan nu sunt nici contraindicatii de a naste natural. Peste o saptamana vom merge din nou...

AnnaMihaelaRadu
07 iul 2011, 15:03
Buna fetelor!

Noi ne-am intors de la dr si desi credeam ca acum va fi mai dolofana (tinand cont ca la 32 de sapt avea 2131 g) se pare ca iubita mea si-a dat seama ca nu poate sa-si faca asa aparitia si acum are 2791 g si aprox. 40 cm. si totul e in regula. Momentan nu sunt nici contraindicatii de a naste natural. Peste o saptamana vom merge din nou...
Ne bucuram ca totul e bine.. Lasa, ca o faci tu dolofana dupa ce iese, cat e in burtica mai bine sa-si pastreze silueta sa nu te chinuie prea tare la nastere..
Va pupam!

mmm2011
07 iul 2011, 15:15
Nu-mi fac griji pentru greutate atata timp cat dr imi zice ca e OK. Vreau sa mai stea in burtica inca 2 saptamani jumatate, sa fie Ok si sa pot naste natural....daca nu, asta e cum o fi sa fie important e k ea sa fie bine.

...nu am cumparat carucior si patut ma puteti sfatui de unde ce, cum...sunt o multitudine de variante dar nu as vrea sa cheltui banii aiurea ca nu ma dau din casa :D

AnnaMihaelaRadu
07 iul 2011, 15:55
Nu-mi fac griji pentru greutate atata timp cat dr imi zice ca e OK. Vreau sa mai stea in burtica inca 2 saptamani jumatate, sa fie Ok si sa pot naste natural....daca nu, asta e cum o fi sa fie important e k ea sa fie bine.

...nu am cumparat carucior si patut ma puteti sfatui de unde ce, cum...sunt o multitudine de variante dar nu as vrea sa cheltui banii aiurea ca nu ma dau din casa :D
Noi avem carucior de la chicco, cel 3 in 1, landou, scoica si varianta sport. Insa nu sunt multumita de el.Intradevar, e destul de usor, si na contine cele 3 piese. insa nu-mi place ca nu are manerul mobil, sa-l pot muta in fata si in spate in functie de cum bate soarele, si e aiurea ca de multe ori mi se intampla sa merg eu cu spatele ca bebeloiul meu plange cand ii intra soarele in ochi. Nu-mi place nici faptul ca nu are nimic, un buzunar ceva, sa-i pot pune lucrusoarele lui bebe de care avem nevoie la plimbare. Daca iau ceva la mine fie imi iau si o gentuta de depozitare (si mai trebuie sa o car si pe aia), fie pun in carucior pe langa bebe..
Cat despre patut noi am optat pt varianta de panza din motive de spatiu mic. Pe acesta, cand nu-l vom mai folosi, il impachetam intr-un saculet si il depozitam usor intr-un dulap. Deocamdata sunt multumita de acesta, nu stiu cum va fi cand va crete bb mai marisor.
Vezi ca sunt doua topicuri deschise pe tema asta, daca nu ma insel..
Pupici!

monik9
11 iul 2011, 14:16
buna burtici si eu sunt o viitoare mamica din timisoara noi avem 25sap voi??? pupam burticile

mmm2011
11 iul 2011, 14:22
buna burtici si eu sunt o viitoare mamica din timisoara noi avem 25sap voi??? pupam burticile

Buna Monik,

Bine ai venit! Eu am 36 de sapt...ne indreptam spre linia de finish.
Tu, cum te simti? Unde vei naste?

monik9
11 iul 2011, 14:30
sunt total derutata...nu stiu teoretic la odobescu nu stiu cu cine pt ca doctorul meu este la athena si pt buzunarul romanesc e inca mult prea scump...iar mama ma dispera sa nasc in spania la ea...nu stiu voi ce spuneti???cum credeti ca e mai bine???sunt foarte confuza si imi este frica!!!multumesc

AnnaMihaelaRadu
11 iul 2011, 15:30
sunt total derutata...nu stiu teoretic la odobescu nu stiu cu cine pt ca doctorul meu este la athena si pt buzunarul romanesc e inca mult prea scump...iar mama ma dispera sa nasc in spania la ea...nu stiu voi ce spuneti???cum credeti ca e mai bine???sunt foarte confuza si imi este frica!!!multumesc
Monik, eu am nascut la odobescu, cu dr Alin Murariu.. Dr e super, de spital ma temeam, insa a fost ok, mult mai bine decat ma asteptam.. Conditiile au fost acceptabile, am stat in salon cu 3 paturi si baie. Bebeii cu noi, o chestie care nu mi-a placut a fost ca mi-a adus bebele abia du0pa vreo 10 ore dupa ce-am nascut.. Bineinteles, infirmierele si asistele de la bebei sunt cam acre, dar asta e problem lor.. Am povestit cu cineva care a nascut in Spania, acolo bebele a ramas cu mama din clipa in care s-a nascut, nu a platit nimic, i-a dat drumul acasa dupa doua zile.. Na, ma gandesc ca nu se compara conditiile, insa drumul pana acolo e cam lung..
Daca ai ceva intrebari in leg cu odobescu, iti stau la dispozitie..
Sarcina usoara iti doresc!

monik9
13 iul 2011, 00:59
Monik, eu am nascut la odobescu, cu dr Alin Murariu.. Dr e super, de spital ma temeam, insa a fost ok, mult mai bine decat ma asteptam.. Conditiile au fost acceptabile, am stat in salon cu 3 paturi si baie. Bebeii cu noi, o chestie care nu mi-a placut a fost ca mi-a adus bebele abia du0pa vreo 10 ore dupa ce-am nascut.. Bineinteles, infirmierele si asistele de la bebei sunt cam acre, dar asta e problem lor.. Am povestit cu cineva care a nascut in Spania, acolo bebele a ramas cu mama din clipa in care s-a nascut, nu a platit nimic, i-a dat drumul acasa dupa doua zile.. Na, ma gandesc ca nu se compara conditiile, insa drumul pana acolo e cam lung..
Daca ai ceva intrebari in leg cu odobescu, iti stau la dispozitie..
Sarcina usoara iti doresc!

multumesc pt amabilitate...abia astept sa vina momentul in care imi voi tine bebitza in brate:bateinima: am in schimb o mica dilema,de o sapt ma doare groaznic coastele in partea plamanilor dar nu asa...imi vine sa urc pe pereti de durere care e insotita de greata si varsaturi...pana acum nu am avut nici o problema cu sarcina.doctorul a spus ca e din cauza bilei ca e marita din cauza bebeului...dar totusi asta sa fie cauza???voi ce credeti???si dureri asa insuportabile???e normal???:plang::nocomment:

AnnaMihaelaRadu
13 iul 2011, 14:53
multumesc pt amabilitate...abia astept sa vina momentul in care imi voi tine bebitza in brate:bateinima: am in schimb o mica dilema,de o sapt ma doare groaznic coastele in partea plamanilor dar nu asa...imi vine sa urc pe pereti de durere care e insotita de greata si varsaturi...pana acum nu am avut nici o problema cu sarcina.doctorul a spus ca e din cauza bilei ca e marita din cauza bebeului...dar totusi asta sa fie cauza???voi ce credeti???si dureri asa insuportabile???e normal???:plang::nocomment:
E normal! Si partea proasta e ca o sa persiste pana nasti.. Cel putin asa a fost in cazul meu.. Al meu bebe a stat numai pe partea dreapta, toata sarcina, doar noaptea se muta ca dormeam eu pe stanga. Si la fel cum zici, aveam o durere groaznica sub coaste in partea dreapta. Mie mi-era frica sa nu-mi perforeze coastele bila, ca asa aveam impresia, mai ales cand stateam pe scaun.. Daca stateam in picioare sau intinsa, era ok, dar pe scaun era jale..

mmm2011
13 iul 2011, 15:14
Vai fetelor eu va compatimesc! Ii multumesc lui D-zeu ca am scapat de durerile de fiere (mi-am scos-o acum 3 ani). Am suferit aproape 6 ani din cauza ei si inteleg ce inseamna...poate de-asta si sunt asa hotarata sa nasc natural. Partea proasta la mine era cu nu avea nicio legatura cu mancarea...am avut pietre (198 la nr. de forma piramidal - micute)...si apa mai multa daca consumama se iritau peretii biliari...GROAZNIC!!!!!Nimanui nu-i doresc asa ceva.:(

AnnaMihaelaRadu
13 iul 2011, 15:22
Vai fetelor eu va compatimesc! Ii multumesc lui D-zeu ca am scapat de durerile de fiere (mi-am scos-o acum 3 ani). Am suferit aproape 6 ani din cauza ei si inteleg ce inseamna...poate de-asta si sunt asa hotarata sa nasc natural. Partea proasta la mine era cu nu avea nicio legatura cu mancarea...am avut pietre (198 la nr. de forma piramidal - micute)...si apa mai multa daca consumama se iritau peretii biliari...GROAZNIC!!!!!Nimanui nu-i doresc asa ceva.:(
Dumnezeule, Mihaela, 198 de pietre... Bine ca ai scapat de ele, de bila, de durere si e totul ok acum..

monik9
13 iul 2011, 20:24
E normal! Si partea proasta e ca o sa persiste pana nasti.. Cel putin asa a fost in cazul meu.. Al meu bebe a stat numai pe partea dreapta, toata sarcina, doar noaptea se muta ca dormeam eu pe stanga. Si la fel cum zici, aveam o durere groaznica sub coaste in partea dreapta. Mie mi-era frica sa nu-mi perforeze coastele bila, ca asa aveam impresia, mai ales cand stateam pe scaun.. Daca stateam in picioare sau intinsa, era ok, dar pe scaun era jale..

da asa e in picioare imi este mai bine cand stau....dar nu stiu e mult prea groaznica durerea de 3ori am ajuns la spital...unde clar nu avea ce sa imi faca de cat o perfuzie:nocomment: care nu ma ajuta cu nimic...si de ce e in partea de sus a spatelui ubyta daca e din cauza bebitzei???ca eu asta nu inteleg....durerea era sub omoplat in dreapta si se extindea pe toata partea de sus a spatelui plus in partea din fata tot la coaste....ca bebe e in partea de jos a corpului nu sus... asta e o dilema pt mine....ma ajutati????va multumesc:tepupam::pup:

AnnaMihaelaRadu
13 iul 2011, 21:08
da asa e in picioare imi este mai bine cand stau....dar nu stiu e mult prea groaznica durerea de 3ori am ajuns la spital...unde clar nu avea ce sa imi faca de cat o perfuzie:nocomment: care nu ma ajuta cu nimic...si de ce e in partea de sus a spatelui ubyta daca e din cauza bebitzei???ca eu asta nu inteleg....durerea era sub omoplat in dreapta si se extindea pe toata partea de sus a spatelui plus in partea din fata tot la coaste....ca bebe e in partea de jos a corpului nu sus... asta e o dilema pt mine....ma ajutati????va multumesc:tepupam::pup:
Inseamna ca nu am inteles eu bine unde te doare. Pe mine ma durea cam la nivelul, insa in partea dreapta. Sub coaste, dar in fata. De multe ori ma durea si in spate, dar la acelasi nivel, cam la jumatatea spatelui. Eu simteam copilul cum se impingea acolo, bine dar asta mai tarziu dupa ce a mai crescut. Chiar asa sus, sub omoplat, nu prea vad ce legatura are cu pozitia bebelui..insa daca dr tau a zis ca din cauza asta te doare, asa o fi..
Nu stiu ce sa zic, sper sa-ti treaca.
Te pupam!

AnnaMihaelaRadu
13 iul 2011, 21:12
Inseamna ca nu am inteles eu bine unde te doare. Pe mine ma durea cam la nivelul, insa in partea dreapta. Sub coaste, dar in fata. De multe ori ma durea si in spate, dar la acelasi nivel, cam la jumatatea spatelui. Eu simteam copilul cum se impingea acolo, bine dar asta mai tarziu dupa ce a mai crescut. Chiar asa sus, sub omoplat, nu prea vad ce legatura are cu pozitia bebelui..insa daca dr tau a zis ca din cauza asta te doare, asa o fi..
Nu stiu ce sa zic, sper sa-ti treaca.
Te pupam!
in dreptul inimii vroiam sa zic, dar mi-a scapat..
Na, cam la acelasi nivel cu inima, insa pe dreapta.. Acum puneam mana sub omoplat, si totusi cam pe acolo ma durea si pe mine cand se extindea durerea spre spate.. Cred ca te-am nenorocit, nu mai intelegi nimic...

monik9
13 iul 2011, 21:53
in dreptul inimii vroiam sa zic, dar mi-a scapat..
Na, cam la acelasi nivel cu inima, insa pe dreapta.. Acum puneam mana sub omoplat, si totusi cam pe acolo ma durea si pe mine cand se extindea durerea spre spate.. Cred ca te-am nenorocit, nu mai intelegi nimic...

ba da ai dreptate exact acolo ma doare dar multumesc LU DOAMNE DOAMNE de 2 zile nu ma mai doare....pai e amre si la mine avem 900g aproape si 26 sapt:bere: tu sa inteleg ca ai o bebita de cat timp???si sa iti traiasca!!!!pup

AnnaMihaelaRadu
14 iul 2011, 00:22
ba da ai dreptate exact acolo ma doare dar multumesc LU DOAMNE DOAMNE de 2 zile nu ma mai doare....pai e amre si la mine avem 900g aproape si 26 sapt:bere: tu sa inteleg ca ai o bebita de cat timp???si sa iti traiasca!!!!pup
Am un bebita,Tudor Luca, un grasunel de 5 luni si aproape doua saptamani, l-am nascut pe 4 februarie. Multumesc frumos!
Si voua sa va traiasca si sa vina sanatos/sanatoasa pe aceasta lume!

mmm2011
14 iul 2011, 10:09
Am fost azi la monitorizare si e totul OK!!!! Pupici!!!!

AdriS
14 iul 2011, 10:36
Am fost azi la monitorizare si e totul OK!!!! Pupici!!!!

Ma bucur pentru tine.Cu cine nasti?

mmm2011
14 iul 2011, 10:44
Ma bucur pentru tine.Cu cine nasti?

Multumesc! Cu Dr. Muresan Bogdan/ Dorneanu Florin. Eu vreau sa nasc natural si ei cam sunt in CO in perioada asta asa ca la cine ma nimeresc....

AdriS
14 iul 2011, 10:46
Multumesc! Cu Dr. Muresan Bogdan/ Dorneanu Florin. Eu vreau sa nasc natural si ei cam sunt in CO in perioada asta asa ca la cine ma nimeresc....

La President ca Dorneanu nu mai e la bega

mmm2011
14 iul 2011, 10:47
La President ca Dorneanu nu mai e la bega

Da. Tu? Cum esti? Cum te mai simti? Ce face BB?

AdriS
14 iul 2011, 10:50
Da. Tu? Cum esti? Cum te mai simti? Ce face BB?

Bine mersi, doar ca sunt foarte umflata la picioare.Bebita e bine avea 1000 g acum 2 sapt cand am vazut-o.Si eu vreau sa nasc natural numai ca eu sunt la odobescu.Sper sa fie ok

mmm2011
14 iul 2011, 11:05
Bine mersi, doar ca sunt foarte umflata la picioare.Bebita e bine avea 1000 g acum 2 sapt cand am vazut-o.Si eu vreau sa nasc natural numai ca eu sunt la odobescu.Sper sa fie ok

Ma bucur pentru voi din suflet! :)
Eu am fost urmarita de Dr. Muresan printr-un abonament de servicii medicale de la locul de munca in care am inclusa aceasta urmarire a sarcinii inclusiv invetigatiile medicale + analize aferente. Si atunci economisand ceva banuti m-am decis sa merg in continuare pe mana lui mai ales ca majoritatea m-au sfatuit sa fac acest lucru. Partea proasta este ca azi am aflat ca de luni se maresc preturile deoarece CAS-ul a alocat mai putin bani pentru noul contract si sunt cam suparata.
Tu la ce dr. esti?

AdriS
14 iul 2011, 11:48
Ma bucur pentru voi din suflet! :)
Eu am fost urmarita de Dr. Muresan printr-un abonament de servicii medicale de la locul de munca in care am inclusa aceasta urmarire a sarcinii inclusiv invetigatiile medicale + analize aferente. Si atunci economisand ceva banuti m-am decis sa merg in continuare pe mana lui mai ales ca majoritatea m-au sfatuit sa fac acest lucru. Partea proasta este ca azi am aflat ca de luni se maresc preturile deoarece CAS-ul a alocat mai putin bani pentru noul contract si sunt cam suparata.
Tu la ce dr. esti?

Nasol mi se pare ca si asa platesti mult pentru 3 zile de spitalizare dar mai sa si scumpeasca acum.Eu sunt la Dc Crisan.
Inainte ziceam ca atunci cand o sa raman gravida o sa ma duc la Dorneanu ca mia placut tare mult de el , dar am auzit dupaia ca s-a mai schimbat plus ca e numai la privat si eu nu vreau sa le dau atatia banisi nici spitalul bega nu imi place deloc.

mmm2011
14 iul 2011, 11:57
Nasol mi se pare ca si asa platesti mult pentru 3 zile de spitalizare dar mai sa si scumpeasca acum.Eu sunt la Dc Crisan.
Inainte ziceam ca atunci cand o sa raman gravida o sa ma duc la Dorneanu ca mia placut tare mult de el , dar am auzit dupaia ca s-a mai schimbat plus ca e numai la privat si eu nu vreau sa le dau atatia banisi nici spitalul bega nu imi place deloc.

Am auzit lucruri bune de Crisan asa ca nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. Pe Dorneanu l-am vazut o data la President...sincer mi nu mi-a placut de el dar am auzit ca e foarte bun..nu stiu. Am auzit ca mai e la Bega dar numai pentru cezariana si cere 700 de E (doar el) - ceva de nedescris. De Muresan imi place foarte tare...cu mine, cel putin s-a purtat ireprosabil si tot timpul incerca sa nu platesc daca e sa fac vreo investigatie care nu e acoperita de abonament ceea ce sincer m-a impresionat!

AdriS
14 iul 2011, 11:59
Am auzit lucruri bune de Crisan asa ca nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. Pe Dorneanu l-am vazut o data la President...sincer mi nu mi-a placut de el dar am auzit ca e foarte bun..nu stiu. Am auzit ca mai e la Bega dar numai pentru cezariana si cere 700 de E (doar el) - ceva de nedescris. De Muresan imi place foarte tare...cu mine, cel putin s-a purtat ireprosabil si tot timpul incerca sa nu platesc daca e sa fac vreo investigatie care nu e acoperita de abonament ceea ce sincer m-a impresionat!

Frumos din partea lui,mai rar asa dc .Sper sa ai o nastere usoara si poate ai noroc sa nasti cu Muresan.

AdriS
14 iul 2011, 12:01
De Crisan pana acum am fost multumita, am auzit ca vine sa asiste la nastere indiferent de ora si zi asa ca sper sa nu am probleme si nu am auzit sa aibe un anumit pret pentru nastere, fiecare cat considera atat ii da.

mmm2011
14 iul 2011, 12:02
Frumos din partea lui,mai rar asa dc .Sper sa ai o nastere usoara si poate ai noroc sa nasti cu Muresan.

Multumesc la fel!!!! Acum cum mi-o i norocul...desi vad ca in ultimul timp ma cam paraseste!!!!:inec:

Vei face si epi?

AdriS
14 iul 2011, 12:06
Multumesc la fel!!!! Acum cum mi-o i norocul...desi vad ca in ultimul timp ma cam paraseste!!!!:inec:

Vei face si epi?

Da m-am gandit sa fac acum depinde poate o sa nasc asa repede ca nu oi sa mai am nevoie.tu?

mmm2011
14 iul 2011, 12:09
Da m-am gandit sa fac acum depinde poate o sa nasc asa repede ca nu oi sa mai am nevoie.tu?

La fel si eu...m-am gandit sa le iau prin eliminare...NN fara epi...apoi epi....si in ultimul caz cezariana desi sper sa nu ajung aici!!!!!

E primul BB?

AdriS
14 iul 2011, 12:10
La fel si eu...m-am gandit sa le iau prin eliminare...NN fara epi...apoi epi....si in ultimul caz cezariana desi sper sa nu ajung aici!!!!!

E primul BB?

Da , destul de asteptat.La tine?

mmm2011
14 iul 2011, 12:24
Da , destul de asteptat.La tine?

La fel si la mine!:)

swift
17 iul 2011, 11:33
Buna ziua gravidutelor si mamicilor !:pup: Sunt si eu o proaspata mamica , am nascut luna trecuta prin cezariana un baietel la spitalul Athena . Doresc tuturor mamicilor bebei sanatosi si papaciosi iar gravidtelor sarcina usoara si nastere si mai usoara !

mmm2011
17 iul 2011, 11:38
Buna ziua gravidutelor si mamicilor !:pup: Sunt si eu o proaspata mamica , am nascut luna trecuta prin cezariana un baietel la spitalul Athena . Doresc tuturor mamicilor bebei sanatosi si papaciosi iar gravidtelor sarcina usoara si nastere si mai usoara !

Bine ai venit, swift! :tepupam:

swift
17 iul 2011, 11:59

Bine v-am gasit !

Sper sa nu mai ai dureri , am inteles ca acum esti bine . Din cele descrise de tine este foarte posibil ca durerea sa provina de la colecist ( fiere ) . Eu sufar de colecistita cronica si simptomele sunt identice cu cele descrise de tine . Durerea de fiere , pe langa durerea din dreapta fata , reflecta si in spate sub omoplat si chiar pe tot spatele . Uneori reflecta chiar si in ovare . Depinde cat e de incarcata . Multa sanatate !

AdriS
18 iul 2011, 11:42

Bine ai venit.Cu cine ai nascut?

swift
18 iul 2011, 13:30
Cu dr. Gavrilita Bianca .

AdriS
18 iul 2011, 14:24
Cu dr. Gavrilita Bianca .

Nu am auzit de ea, dar important e ca esti ok si te simti bine tu si bebele tau.

mmm2011
18 iul 2011, 14:36
Nici eu nu am auzit de ea... dar vb lui Adris important este ca sunteti bine!! As dori sa stiu cat te-a costat nasterea la Athena?

swift
18 iul 2011, 14:46
Este o dr. tanara , probabil din cauza asta nu ati auzit de ea. Nasterea ne-a costat 1500 euro .

mmm2011
18 iul 2011, 14:49
Nasterea ne-a costat 1500 euro .

Si nu ai mai avut nevoie de nimik in plus nici pentru tine nici pentru bb, nu? Si tot 5 zile ca la President? In camera single sau double?

Scz ca te bombardez asa cu intrebarile....:D

swift
18 iul 2011, 14:53
Am stat in camera cu inca o mamica . Conditiile sunt foarte , foarte bune , ca la un hotel de 3 stele . Nu am mai avut nevoie de nimic , absolut tot era oferit de spital , mai putin periuta de dinti .
Fug sa hranesc bebele ...
Daca mai ai intrebari ti raspund cu mare drag .

mmm2011
18 iul 2011, 14:55
Am stat in camera cu inca o mamica . Conditiile sunt foarte , foarte bune , ca la un hotel de 3 stele . Nu am mai avut nevoie de nimic , absolut tot era oferit de spital , mai putin periuta de dinti .

Multumesc! :pup:

Pofta buna!!!! :D

monik9
20 iul 2011, 20:49

buna swift am o intrebare ai nascut prin cezariana fiind alegerea ta sau a doctorului???pup bebe:tepupam:

swift
21 iul 2011, 14:24
A fost alegerea mea dar si a dr-ului . Mi-as fi dorit sa nasc pe cale naturala insa mi-am dorit foarte mult acest copil si nu am vrut sa risc deloc .

mmm2011 , vad ca mai ai putin pana vine bebitza , cum ai ales sa nasti si la ce spital ?

mmm2011
21 iul 2011, 14:32
A fost alegerea mea dar si a dr-ului . Mi-as fi dorit sa nasc pe cale naturala insa mi-am dorit foarte mult acest copil si nu am vrut sa risc deloc .

mmm2011 , vad ca mai ai putin pana vine bebitza , cum ai ales sa nasti si la ce spital ?

Imi doresc sa nasc natural dar nu ma incapatanez...adica daca nu se poate, nu se poate...momentan nu sunt contraindicatii. Am fost azi la monitorizare si a spus ca totul e bine. Mai merg miercuri si atunci poate luam niste decizii in functie si de eco. Pana atunci asteptam.

swift
21 iul 2011, 17:02
Iti doresc o nastere asa cum iti doresti si bine-nteles sa fie cat mai usoara indiferent ce cale alegi . Dumnezeu sa va fie alaturi !
Eu am programat cezariana si din fericire mi s-a declansat travaliul in ziua programarii si astfel a aparut lapticul a doua zi dimineata . Eu mi-am dorit enorm sa alaptez si Dumnezeu m-a ajutat .

mmm2011
21 iul 2011, 18:40
Iti doresc o nastere asa cum iti doresti si bine-nteles sa fie cat mai usoara indiferent ce cale alegi . Dumnezeu sa va fie alaturi !
Eu am programat cezariana si din fericire mi s-a declansat travaliul in ziua programarii si astfel a aparut lapticul a doua zi dimineata . Eu mi-am dorit enorm sa alaptez si Dumnezeu m-a ajutat .

Iti multumesc din suflet swift!!! Tot timpul Dumnezeu stie ce e de facut!!! :floare:

monik9
21 iul 2011, 20:22
va mai amintiti problema mea cu durerile groaznice sub coaste???se pare ca e grav si azi am fost internata de urgenta si operata de pietre care imi infundau fierea:( a fost urat si inca e.....mi-au facut anestezie totala dar au chemat un anestezist profesionist care stia ce si cum sa faca la o gravida....:plang: abia astept sa ies din spital:plang::plang::plang::plang::plang::plang:

monik9
21 iul 2011, 20:24
sper sa fie asa cum au zis ei si bebe sa nu il fi afectat cu nik....voi ce spuneti???multumesc

mmm2011
21 iul 2011, 20:33
Vai, monik imi pare asa de rau!!!! Te inteleg mai bine ca oricine....Unde esti internata? Sa-mi spui daca te pot ajuta cu ceva, te rog mult!!!

Trebuie sa ai incredere in ei ca totusi stiu ce fac...daca considerau ca-i face rau lui iti spuneau si eventual luau alte masuri. Nu te mai stresa acum! Gandeste pozitiv ca trebuie sa te recuperezi!!! Te pupacesc de 1000 de ori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monik9
21 iul 2011, 20:39
Vai, monik imi pare asa de rau!!!! Te inteleg mai bine ca oricine....Unde esti internata? Sa-mi spui daca te pot ajuta cu ceva, te rog mult!!!

Trebuie sa ai incredere in ei ca totusi stiu ce fac...daca considerau ca-i face rau lui iti spuneau si eventual luau alte masuri. Nu te mai stresa acum! Gandeste pozitiv ca trebuie sa te recuperezi!!! Te pupacesc de 1000 de ori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

merci de incurajari...aveam nevoie de o vorba buna si inteleapta!!!!si clar ai dreptate...stiu ei ce fac....sper:(:plang: la judetean m-a internat...momentan sunt ok a meu numa ce a plecat si mi-a lasat de toate!!simteam nevoia sa ma consult cu cineva in legatura cu cele intamplate ca pe langa faptul ca am incredere in ei,totusi mi frica sa nu ramana bebe cu sechele....nu stiu sunt distrusa:plang::plang::plang::plang::plang::plang:

mmm2011
21 iul 2011, 21:01
Am o colega care nu a stiut ca e insarcinata si a luat tratament pentru chlamidyia ca-i iesise prietenului in cultura....apoi a cazut si si-a rupt mana (a facut radiografie, s-a operat - anestzie locala si i-au introdus 4 tije + tratament cu antiinflamatorii si antibiotice) si fetita e perfect sanatoasa! A avut incredere in dr ca au luat cea mai buna decizie....cu siguranta asa e si in cazul tau!
Presupun ca interventia a fost laparoscop...ce dr te-a operat?

monik9
22 iul 2011, 05:28
Am o colega care nu a stiut ca e insarcinata si a luat tratament pentru chlamidyia ca-i iesise prietenului in cultura....apoi a cazut si si-a rupt mana (a facut radiografie, s-a operat - anestzie locala si i-au introdus 4 tije + tratament cu antiinflamatorii si antibiotice) si fetita e perfect sanatoasa! A avut incredere in dr ca au luat cea mai buna decizie....cu siguranta asa e si in cazul tau!
Presupun ca interventia a fost laparoscop...ce dr te-a operat?

dr. Strain...a fost foarte rapida 45min...si totul a decurs prin gura!!!doar anestezia ma speria operatia....nu!!!!sa dea Domnul sa fie totul bine mutumesc:thankyou: mult pt incurajari!!!!te pup:tepupam::tepupam:

mmm2011
22 iul 2011, 08:14
dr. Strain...a fost foarte rapida 45min...si totul a decurs prin gura!!!doar anestezia ma speria operatia....nu!!!!sa dea Domnul sa fie totul bine mutumesc:thankyou: mult pt incurajari!!!!te pup:tepupam::tepupam:

La fel a fost si in cazul meu...de anestezie imi era frica :D O sa fie totul bine...DD are grija de voi!!!!
Sa nu stai sa bolesti. Sa te ridici, sa te plimbi (fara a face efort) si sa te alimentezi corespunzator...sa nu te abtii cumva de la vanturi oricine ar fi langa tine.
Cand poti mai scrie-mi una, alta... :tepupam:

swift
22 iul 2011, 12:22
monik9 , imi pare enorm de rau sa aud prin ce treci ...offf. Sa fii puternica si gandeste-te ca toate se fac cu voia lui Dumnezeu , roaga-te si increde-te in El . Eu prin credinta am indurat multe greutati . Nu sunt bisericoasa sau din vreo secta doar ca am trecut prin multe si Dumnezeu mi-a fost alaturi .
Am o prietena care s-a operat de apendice in timpul sarcinii iar copilasul e sanatos , nu are nicio problema . Iti doresc din suflet numai bine !

AdriS
28 iul 2011, 09:24
Fetelor ce mai faceti ? Ce liniste pe aici.

mmm2011
28 iul 2011, 09:43
Buna dimineata, burtici si mamici!!!

Ieri am fost la control si rasturnare de situatie..nu mai nasc natural...fetita mea e prea mare (are deja 3 800) si am programat ceza pentru luni, 01.08.2011. Sunt un pic trista din acest motiv dar imp. e sa fie grasa bine. Pupici!!!!!!!

AdriS
28 iul 2011, 10:11
Buna dimineata, burtici si mamici!!!

Ieri am fost la control si rasturnare de situatie..nu mai nasc natural...fetita mea e prea mare (are deja 3 800) si am programat ceza pentru luni, 01.08.2011. Sunt un pic trista din acest motiv dar imp. e sa fie grasa bine. Pupici!!!!!!!
Salut, asta este cum spui bine ca e bine fetita.Unde nasti?

mmm2011
28 iul 2011, 10:22
Salut, asta este cum spui bine ca e bine fetita.Unde nasti?

La President, pana la urma cu, Dr. Muresan Bogdan.
Tu ce faci? Cum te simti?

AdriS
28 iul 2011, 10:24
La President, pana la urma cu, Dr. Muresan Bogdan.
Tu ce faci? Cum te simti?
Bine,doar ca am facut o iritatie urata si ma mananca pielea de nu mai pot.Cred ca am facut toxiinfectie alimentara.

swift
28 iul 2011, 10:27
mmm , iti doresc din tot sufletul nastere si recuperare usoara ! Nu te necaji ca nu nasti natural , important este sa fiti bine amandoi iar riscul pentru bebe este mult mai mic in cezariana . E bine daca bebitza e marisoara , cu aceeasi greutate s-a nascut si baietelul meu .Multa sanatate amandurora !

mmm2011
28 iul 2011, 10:38
Bine,doar ca am facut o iritatie urata si ma mananca pielea de nu mai pot.Cred ca am facut toxiinfectie alimentara.

Oooo, ce naspa! Ai fost la dr? Sa nu fie acea "alergie" de sarcina. Pup!!!

mmm2011
28 iul 2011, 10:39
mmm , iti doresc din tot sufletul nastere si recuperare usoara ! Nu te necaji ca nu nasti natural , important este sa fiti bine amandoi iar riscul pentru bebe este mult mai mic in cezariana . E bine daca bebitza e marisoara , cu aceeasi greutate s-a nascut si baietelul meu .Multa sanatate amandurora !

Multumesc mult swift!! Sa dea DD sa fie totul bine!!!

AdriS
28 iul 2011, 10:42
Oooo, ce naspa! Ai fost la dr? Sa nu fie acea "alergie" de sarcina. Pup!!!
Am fost la ginecolog si mi-a zis sa ma duc la medicul de familie sau un dermato sa vad ce e daca nu trece,iar medicul de familie a zis ca nu pot lua pastile ca nu e indicat asa ca ma dau cu creme mentolate,alcool si sper sa treaca.La cate sapt s-a intors a mica?

AdriS
28 iul 2011, 10:42
Cum e alergia de sarcina ca am citit undeva de ea?

mmm2011
28 iul 2011, 12:49
La cate sapt s-a intors a mica?

La 32 de sapt era deja intoarsa.

mmm2011
28 iul 2011, 12:56
Cum e alergia de sarcina ca am citit undeva de ea?

Se manifesta sub forma unei mancarimi generalizate si apar bubite pe tot corpul. In functie de organism simptomele sunt distincte si cel mai bine e sa te vada un dermatolog. :pup:

anabell
28 iul 2011, 14:25
buna fetelor sunt si eu o viitoare mamica din tm o sa nasc la sptalul bega in data de 17 august! nu mai am rabdare sa treaca timpul!!!
e cineva la dr gluhovschi adrian sau la dr craina ?

anabell
28 iul 2011, 15:00
nimeni nimic? :)

mmm2011
28 iul 2011, 18:15
nimeni nimic? :)

Buna anabell!

Bine ai venit si felicitari! mami_de_mario a nascut la Bega dar nu stiu cu cine...eu am auzit de ambii dr lucruri bune...Te invit si pe thread-ul "Mamici de august 2011"

Pupici!!!!

dana danutza
28 iul 2011, 22:12
Buna burtici si mamicii...

nu am mai intrat de mult...am trecut printr-o perioada mai nefericita...( ne-am despartit de tati)...a ales alt drum si nu l-am oprit...acum suntem doar noi adica si cu bunicii ...dar mergem inainte si trecem si peste asta...

mmm...nu fi necajita ca trebuie sa faci cezariana...acum te gandesti ce e mai bine pt bebe...si nu uita ca Stefanel dolofanel o asteapta...pupicii la bebelina...si iti tinem pumnii pe 01...mult succes...

buna fetelor sunt si eu o viitoare mamica din tm o sa nasc la sptalul bega in data de 17 august! nu mai am rabdare sa treaca timpul!!!

am o prietena care a nascut cu dr.gluhovschi si a fost multumita de el..in schimb la craina daca nu ai fost d la inceput ...nu iti recomand doar nasterea cu el... asa a facut fina mea si nu a fost foarte multumita...orice ai alege...multa bafta , nastere usoara si bebe sanatos...

Stefan a facut sambata 4 luni ...am fost la vaccin ...a plans putin dar a trecut repede la mami in brate...avem 8.50kg si 68.50 cm...am papat si supica si ce-i mai place....

Anna...voi cum mai sunteti???

dana danutza
28 iul 2011, 22:14
Monik...imi pare rau ca treci prin asa ceva acum inainte de a veni bebe...dar daca asa a considerat dr. ca e mai bine pt amandoi...sa te faci bine repede si sa fi cu gandul la puiutul tau...sigur te va ajuta la recuperare...

adrim
29 iul 2011, 00:56

eu am fost pacienta dr gluhovschi pana la sfarsitul lui martie.ai acelasi DNP cu mine,vei naste cu cezariana? pt ca am inteles ca pleaca in concediu din 11 august...

mmm2011
29 iul 2011, 07:59
Dana imi pare tare rau pentru voi...nici nu vreau sa-mi imaginez cat poate sa-ti fie de greu dar cu ajutorul lu D-zeu sigur vei trece cu bine peste acest eveniment. Daca ai nevoie de ceva...cu mare drag! :pup:

De-abia astept sa ne intalnim cu BBii (poate asa reusim) si sa le facem lipeala la grasunei :D

Va pupam !!!!!

Anna :pup: nu ai mai intrat de ceva timp...poate pana luni vb.

AdriS
29 iul 2011, 09:06
Neata fetelor, asa arata si iritatia mea dar vad ca a inceput sa se mai retraga.

Dana imi pare rau ca treci prin asa ceva , dar important e ca sunteti bine. Iti doresc numai bine.

Ana bine ai venit printre noi.

anabell
29 iul 2011, 16:15
eu am fost pacienta dr gluhovschi pana la sfarsitul lui martie.ai acelasi DNP cu mine,vei naste cu cezariana? pt ca am inteles ca pleaca in concediu din 11 august...

da pleaca in concediu din 12 august da vine in 17 sa imi faca cezariana si mai sta 3 zile si pleaca iar de aceea dupa ma lasa pe mana lui craina nu prea imi convine.... dar nu am ce face.totusi e bine ca vine la cezariana :)
tu? cezariana? poate ne vedem prin spital :)

anabell
29 iul 2011, 16:30
vreau sa merg maine sa cumpar carucior pt bebe cred ca 3 in 1 dar nu stiu unde mai exact stiu ca este un magazin in kappa de carucioare dar alt undeva habar nu am. stie cineva unde sa ma duc in timi pt carucior?
am vazut unul pe net care imi place dar.... costa 1500lei si mi se pare cam mult pt bugetul meu!!

adrim
29 iul 2011, 16:44
da pleaca in concediu din 12 august da vine in 17 sa imi faca cezariana si mai sta 3 zile si pleaca iar de aceea dupa ma lasa pe mana lui craina nu prea imi convine.... dar nu am ce face.totusi e bine ca vine la cezariana :)
tu? cezariana? poate ne vedem prin spital :)

eu aveam cazariana programata in 10 august,doar cu conditia asta ma lua ca pacienta,dar nu am fost incantata de optiune ,intre timp(in aprilie) am hotarat sa nasc in germania,aici se merge pe natural,si conditiile sant mai ok chiar daca optiunea mea era clinica president,dupa experienta din spitalul bega de anul trecut(am pierdut sarcina-nu din vina lor,dar igena din spitalul mi-a lasat amintiri neplacuta...) eu iti doersc numai bine,sa fiti sanatosi tu si bb robert:tepupam:

adrim
29 iul 2011, 16:45
vreau sa merg maine sa cumpar carucior pt bebe cred ca 3 in 1 dar nu stiu unde mai exact stiu ca este un magazin in kappa de carucioare dar alt undeva habar nu am. stie cineva unde sa ma duc in timi pt carucior?
am vazut unul pe net care imi place dar.... costa 1500lei si mi se pare cam mult pt bugetul meu!!

in kappa am vazut carucioare frumos colorate.in cladirea din partea dreapta,ultimul mag tot pe dreapta.

adrim
29 iul 2011, 16:47
anabell dece ai decis sa faci cezariana asa de repede,de obicei sant programate de gluhovschi in sapt 39 cel putin asa a fost si la mine si la cumnata-mea?!

anabell
29 iul 2011, 17:03
eu aveam cazariana programata in 10 august,doar cu conditia asta ma lua ca pacienta,dar nu am fost incantata de optiune ,intre timp(in aprilie) am hotarat sa nasc in germania,aici se merge pe natural,si conditiile sant mai ok chiar daca optiunea mea era clinica president,dupa experienta din spitalul bega de anul trecut(am pierdut sarcina-nu din vina lor,dar igena din spitalul mi-a lasat amintiri neplacuta...) eu iti doersc numai bine,sa fiti sanatosi tu si bb robert:tepupam:

imi pare rau pt experienta ta neplacuta eu am fost internata in bega de 2 ori pana acuma (sper sa nu mai ajung pana la nastere) din cauza ca am contractii de la 19 sapt gluhovschi mi-a facut serclaj la 19 sapt sa pot duce sarcina la capat dar nu ma gandeam ca o duc pana la 35 sapt aveam contractii foarte dese care le controlam cu ginipral si alte medicamente acuma e mai bine nu mai am contractii asa dese 2-3 pe zi dar stau 20 de ore din 24 in pat!!apoi acum 2 sapt am fost iar internata pt injecti cu dexametazona pentru maturarea plamanilor la bebe pt ca iar am avut contractii multe si un travaliu fals( am crezut ca nasc ce dureri aveam).
eu am avut norocu sa prind doar saloane faine curate si nu am ajut nici o problema.
si eu aveam de gand sa nu nasc la bega dar toate economile mele care le-am strans pt nastere la atena sau prezident sau dus pe medicamente si eco din 2 in doua saptamani poate si o data pe sapt. mergeam, asta e nu mor 5 zile :)

anabell
29 iul 2011, 17:04
in kappa am vazut carucioare frumos colorate.in cladirea din partea dreapta,ultimul mag tot pe dreapta.

da acolo stiu si eu , o sa merg maine sa ma uit sa vad ce pot alege.

anabell
29 iul 2011, 17:07
anabell dece ai decis sa faci cezariana asa de repede,de obicei sant programate de gluhovschi in sapt 39 cel putin asa a fost si la mine si la cumnata-mea?!

da stiu ca e cam devreme dar nu vreau sa ma lase la alt dr care sa imi faca cezariana daca nu fac in 17 nu mai vine din concediu pana in 5 sept si o zis ca ma lasa la craina dar nu vreau el zice ca e ok acuma nu stiu ce sa zic ...sper sa nu fie aiurea si sa o faca doar pt bani!! eu m-am inteles super ok cu el dar sti cum e totul pana la bani :)

adrim
29 iul 2011, 17:12
cumnata-mea a nascut 2 fetite cu el,ea mi la recomandat( e adevarat ca a doua era programata ceza-anul trecut ca tot asa pleca in concediu,dar fetita a venit cu cateva zile mai devreme si a nascut natural)mai stiu o fata care a nascut anul trecut tot ceza dar toate sant multumite de el.

adrim
29 iul 2011, 17:18
si daca nasti la bega care ar fi tariful lui?

anabell
29 iul 2011, 17:21
cumnata-mea a nascut 2 fetite cu el,ea mi la recomandat( e adevarat ca a doua era programata ceza-anul trecut ca tot asa pleca in concediu,dar fetita a venit cu cateva zile mai devreme si a nascut natural)mai stiu o fata care a nascut anul trecut tot ceza dar toate sant multumite de el.

da si eu sunt multumita de el cum am si mers des la el ne-am si cunoscut mai bine e ok si imi place ca daca nu imi convine ceva si ii zic nu comenteaza sau se supara asta e bine...
sti ce mai imi place la dr meu ca nu ii avar dupa bani la eco tot timpul imi face 4 D dar nu imi ia bani pt el acuma sa vad cat imi zice ca vrea pt cezariana ,vreau sa il intreb tare curioasa sunt.
la tine e primul bebe?sau mai ai copilasi?

anabell
29 iul 2011, 17:24
si daca nasti la bega care ar fi tariful lui?

pai eu m-am gandit la 300 e lui si 50 anestezistul 50 neonatologul. acuma nu stiu ca am auzit in spital ca alti au cerut si 400 e si 500e!!!! de unde drac asa de multi bani!!!!
vreau sa il intreb acuma cand merg marti.

adrim
29 iul 2011, 17:26
la mine e primul bb,mult asteptat de toata familia.anul trecut am pierdut prima sarcina.

adrim
29 iul 2011, 17:28
pai eu m-am gandit la 300 e lui si 50 anestezistul 50 neonatologul. acuma nu stiu ca am auzit in spital ca alti au cerut si 400 e si 500e!!!! de unde drac asa de multi bani!!!!

hmmm...sper sa nu fie asa cu toate ca eu am auzit si dr care au cerut 700.in conditiile astea imi convenea sa nasc la president cu 900.restul era acoperit de asigurare..

anabell
29 iul 2011, 17:41
hmmm...sper sa nu fie asa cu toate ca eu am auzit si dr care au cerut 700.in conditiile astea imi convenea sa nasc la president cu 900.restul era acoperit de asigurare..

nu ma speria cu asa tarife ca mi se par exagerate chiar e nesimtire nici nu ma gandesc sa dau mai mult sa vad acum cat cere daca zice cat vreau, ca ce am auzit eu dr meu nu zice o suma ... zice cat vrei tu (pai eu asi vrea ''nimic'' :) )
abia astept sa treaca toate si sa ma vad acasa cu bebe si sa nu mai depin d de nimeni si sa scap de cele 18 kg in plus pe care le-am pus!!! ca tare greu imi este!

adrim
29 iul 2011, 18:40
atat am pus si eu si m-am miscat intr-una.nu vreau sa te sperii mai ales ca nu era vorba de el..oricum mi se para suficient pt o prestatie e o ora sau 45 min?

anabell
29 iul 2011, 18:58
atat am pus si eu si m-am miscat intr-una.nu vreau sa te sperii mai ales ca nu era vorba de el..oricum mi se para suficient pt o prestatie e o ora sau 45 min?

pai eu mai am 3 sapt sigur mai pun cel putin 5 kg dar nu ma stresez acuma dupa slabim noi :)
pai sa sti ca 30 min pana scoate bebe si 30 max. pana te coase deci... e suficient :)

monik9
30 iul 2011, 22:22
buna fetelor...nu am mai raspuns pt ca dupa spital am fost un pik mai somnoroasa si am stat toata ziua in pat!!!!acuma ma simt mult mai bine si multumesc lu D DOAMNE ca nu mai am crizele acelea insuportabile a trecut totul...voi??cum sunteti si bebeii??pup burticile

monik9
30 iul 2011, 22:25
buna fetelor...nu am mai raspuns pt ca dupa spital am fost un pik mai somnoroasa si am stat toata ziua in pat!!!!acuma ma simt mult mai bine:bis: si multumesc lu D DOAMNE ca nu mai am crizele acelea insuportabile a trecut totul...voi??cum sunteti si bebeii??pup burticile:tepupam:

mmm2011
31 iul 2011, 06:52
buna fetelor...nu am mai raspuns pt ca dupa spital am fost un pik mai somnoroasa si am stat toata ziua in pat!!!!acuma ma simt mult mai bine:bis: si multumesc lu D DOAMNE ca nu mai am crizele acelea insuportabile a trecut totul...voi??cum sunteti si bebeii??pup burticile:tepupam:

Buna Monik...ma bucur din suflet ca sunteti bine si cu siguranta asa va fi si de acum incolo!!! Eu maine am programata ceza pentru ca BBitza mea e mare deja si nu pot naste natural! Odihneste-te si cand mai ai putin timp liber ne mai spui ce faceti.

IoanaN
31 iul 2011, 12:33
Buna mamici si burtici,

si eu am o burtica de 31 saptamani, adica ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lui septembrie. O sa fie baietel.

Swift eu as mai avea niste intrebari legate de nasterea la Atena, nu m-am hotarat inca daca merg acolo sau la Odobescu si as dori mai multe amanunte.

mmm2011 succes pe maine si sa te ajute DD sa fie bine ata pentru tine cat si pentru bebe.

mmm2011
31 iul 2011, 12:49
Buna mamici si burtici,

si eu am o burtica de 31 saptamani, adica ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lui septembrie. O sa fie baietel.

Swift eu as mai avea niste intrebari legate de nasterea la Atena, nu m-am hotarat inca daca merg acolo sau la Odobescu si as dori mai multe amanunte.

mmm2011 succes pe maine si sa te ajute DD sa fie bine ata pentru tine cat si pentru bebe.

Buna Ioana si bine ai venit printre noi!!!! sarcina usoara si la termen!

Multumesc pentru urari!!!!! :floare::floare::floare:

swift
31 iul 2011, 13:13

In Galeria 1 , etaj 1 sunt carucioare la preturi acceptabile .

swift
31 iul 2011, 13:25
Ioana , bine ai venit ! Iti raspund cu mare drag la intrebari .

Monik , ma bucur foarte mult ca esti mai bine . Doamne ajuta !

mmm , Dumnezeu sa va fie alaturi maine si sa treceti cu bine peste tot ! Sa ceri sa ti se faca anestezie epidurala puternica , sa nu simti nimic .

anabell
31 iul 2011, 13:59
Buna Monik...ma bucur din suflet ca sunteti bine si cu siguranta asa va fi si de acum incolo!!! Eu maine am programata ceza pentru ca BBitza mea e mare deja si nu pot naste natural! Odihneste-te si cand mai ai putin timp liber ne mai spui ce faceti.

multa bafta pentru maine!!! abia astept sa ne povestesti cum a fost si cum e bebele!!!
emotii mari nu? mai dormi noaptea?

anabell
31 iul 2011, 14:04
In Galeria 1 , etaj 1 sunt carucioare la preturi acceptabile .

pai am fost sambata si la galeria 1 la magazinul ala de sus ''yumi'' si am fost si in kappa nu am vazut nimic care sa imi placa si la un pret acceptabil dar am vb la galeria 1 cu fata de acolo si o sa il comand de pe net si mi-l aduce acolo la magazin nu ii cam ieftin (1500 lei 3 in 1) dar nu am ce face decat sa il schimb ca se strica il iau pe asta.

mmm2011
31 iul 2011, 21:32
Va multumesc mult de tot fetelor!!!! Cat de repede pot voi intra sa va povestesc!!!! Va pup si sa fiti cuminti!!!!

monik9
31 iul 2011, 22:10

ubyta mea succes pe maine si un bebe sanatos si frumos sa iti dea DUMNEZEU!!! daca mai esti acasa si mai poti vb cu noi mai spune-ne cum te simti!!!ai emotii?? abia astept sa pove cum a fost:tepupam::tepupam::tepupam::tepupam::tepupam:

mmm2011
31 iul 2011, 22:14
ubyta mea succes pe maine si un bebe sanatos si frumos sa iti dea DUMNEZEU!!! daca mai esti acasa si mai poti vb cu noi mai spune-ne cum te simti!!!ai emotii?? abia astept sa pove cum a fost:tepupam::tepupam::tepupam::tepupam::tepupam:

Ms mult de tot!!! Am emotii din cauza anesteziei (dupa cum am mai vb noi) in primul rand si a a operatiei pentru ca nu vroiam ceza dar na....si apoi ma gandesc la bubulina mea care sper din tot sufletul sa fie sanatoasa!

Te rog mult sa ai grija de tine!!! :tepupam::tepupam::tepupam::tepupam::tepupam:

dana danutza
01 aug 2011, 11:31
buna burticilor...

mmm2011...multa bafta si suntem alaturi de tine...abia asteptam sa vedem pozici cu viitoarea nora...:)) o asteptam cu mult drag....

monik...ne bucuram ca esti bine...de acum rabdare si odihna pana vine bb...ca pe urma.....vezi tu...:))

Stefanel...dolofanel al meu a facut rubeola...inca vreo 2 zile si trece...ma bucur ca a facut acuma mic...si daca se poate sa le faca pe toate bolile copilariei cand e mic ca trece altfel peste ele...in rest suntem bine...papam supica...pireut de legume....eeeee...suntem baietei mari...abia astept sa cresteti si voi si sa trecem la nivelul urmator.....dar pana atunci toti bebelasii din burtici sa fie cuminti pana la termen...:)

Anna...nu mai vrei sa vb cu noi???ce fece bebelul????speram ca sunteti bine...pupicii...

nu mai stiu ce vroiam sa scriu...offf...memoria asta...

dana danutza
01 aug 2011, 11:34
Buna mamici si burtici,

Felicitari pe baietel...sarcina pana la termen ,nastere usoara si la termen...la ce dr. esti?vrei neaparat sa nasti la athena?eu am nascut la odobescu si conditiile sunt chiar ok...

dana danutza
01 aug 2011, 11:42

eu tot 300 i-am dat la doctor si mi sa parut suficient...ma rog a fost nastere naturala...dar si asa...la neonatolog i-am dat doar 30euro si parca nici pe aia nu-i vroia...in schimb am inteles ca la bega este o neonatoloaga care cere din start 100 euro daca pici pe tura ei...nu mai stiu cum o cheama...acum vezi tu...de parca nu am avea si asa nevoie de o groaza de bani pt bebei...

anabell
01 aug 2011, 11:54
eu tot 300 i-am dat la doctor si mi sa parut suficient...ma rog a fost nastere naturala...dar si asa...la neonatolog i-am dat doar 30euro si parca nici pe aia nu-i vroia...in schimb am inteles ca la bega este o neonatoloaga care cere din start 100 euro daca pici pe tura ei...nu mai stiu cum o cheama...acum vezi tu...de parca nu am avea si asa nevoie de o groaza de bani pt bebei...

poate sa imi ceara si 200 e neonatoloaga ca nu o sa ii dau mai mult de 50 e cu indulgenta asa ma inerveaza nesimtirea asta si cat sunt de hapsani dupa bani mi greata de tot ce se intampla in spital!!!
eu nasc la bega asi vrea sa fie aia pe tura sa imi ceara 100 e ca ce si-o auzi urechile ei......
nici nu schimb bani in euro iau lei si vad acolo cum, cine cat merita daca is nesimtiti nu dau nimic doar la dr , acuma sa vad si el cat vrea....
....si ce ne asteapta si dupa nastere cand ajungi acasa iti dai seama, o gramada de cheltuieli ... mai bine iau la bebe ceva decat sa ii fac bogati pe astea din spitale !!!!

AdriS
01 aug 2011, 11:57
Buna fetelor, Dana cu cine ai nascut?

dana danutza
01 aug 2011, 12:01
Buna fetelor, Dana cu cine ai nascut?

Buna...cu dr.bacila mihai

swift
01 aug 2011, 15:14
Dana , cum e cu bebitza de 4 lunisoare ? A mai trecut greul sau tot asa e ? Cred ca e mai greu la inceput si pe pacurs ce creste reusim sa ne organizam in functie de timpul ramas dupa ingijirea bebelusilor , adica foarte putin . Cel putin asa sper ca se va intampla .

dana danutza
01 aug 2011, 15:25
[QUOTE=swift;257052]Dana , cum e cu bebitza de 4 lunisoare ? A mai trecut greul sau tot asa e ? Cred ca e mai greu la inceput si pe pacurs ce creste reusim sa ne organizam in functie de timpul ramas dupa ingijirea bebelusilor , adica foarte putin . Cel putin asa sper ca se va intampla .[/QUOTE

Pot spune ca e din ce in ce mai frumos...in fiecare zi face altceva si scoate alt sunet si alta privire...acum incepem cu diversificarea si sincer 80% din timp il dedic lui ...restul nici nu prea apuc sa fac mare lucru...asta si pt ca mie foarte drag...si cu cat stai mai mult cu ei cu atat mai repede vezi progrese....

AnnaMihaelaRadu
01 aug 2011, 21:41
buna burticilor...

mmm2011...multa bafta si suntem alaturi de tine...abia asteptam sa vedem pozici cu viitoarea nora...:)) o asteptam cu mult drag....

monik...ne bucuram ca esti bine...de acum rabdare si odihna pana vine bb...ca pe urma.....vezi tu...:))

Stefanel...dolofanel al meu a facut rubeola...inca vreo 2 zile si trece...ma bucur ca a facut acuma mic...si daca se poate sa le faca pe toate bolile copilariei cand e mic ca trece altfel peste ele...in rest suntem bine...papam supica...pireut de legume....eeeee...suntem baietei mari...abia astept sa cresteti si voi si sa trecem la nivelul urmator.....dar pana atunci toti bebelasii din burtici sa fie cuminti pana la termen...:)

Anna...nu mai vrei sa vb cu noi???ce fece bebelul????speram ca sunteti bine...pupicii...

nu mai stiu ce vroiam sa scriu...offf...memoria asta...

Buna fetelor!
Intr-adevar, nu am mai intrat pt ca am fost plecati pt doua saptamani..
Bebele e bine, a crescut foarte bine, ne-au iesit si primii doi dintisori.. Vad ca Mihaela naste, de fapt cred ca a nascut deja, sper ca a dat Dumnezeu si totul a fost bine.. Asteptam vesti..
Va pupam si de acum vorbim mai des!

swift
02 aug 2011, 13:49
[quote=swift;257052]Dana , cum e cu bebitza de 4 lunisoare ? A mai trecut greul sau tot asa e ? Cred ca e mai greu la inceput si pe pacurs ce creste reusim sa ne organizam in functie de timpul ramas dupa ingijirea bebelusilor , adica foarte putin . Cel putin asa sper ca se va intampla .[/QUOTE

Pot spune ca e din ce in ce mai frumos...in fiecare zi face altceva si scoate alt sunet si alta privire...acum incepem cu diversificarea si sincer 80% din timp il dedic lui ...restul nici nu prea apuc sa fac mare lucru...asta si pt ca mie foarte drag...si cu cat stai mai mult cu ei cu atat mai repede vezi progrese....

Sa-ti traiasca ingerasul si sa fie sanatos ! Si eu dedic foarte mult timp copilasului si o fac cu mare drag . Ma bucur sa aud ca e din ce in ce mai frumos . Il hranesti la san ?

dana danutza
02 aug 2011, 16:32
[quote=dana danutza;257060]

Sa-ti traiasca ingerasul si sa fie sanatos ! Si eu dedic foarte mult timp copilasului si o fac cu mare drag . Ma bucur sa aud ca e din ce in ce mai frumos . Il hranesti la san ?

Din pacate nu...am avut lapte doar 3 saptamani...el manca 90 ml odata si eu abia scoteam 30 ml la zi...lp...nan si acum am inceput cu diversificarea...sa vezi distractie...

azi i-am dat prima data pireu de legume...pe cand sa saturat el...am fost si eu si el si baetica...si cosuletul...toti am fost satui...era peste tot...dar mi-a fost asa de drag...:)

dana danutza
05 aug 2011, 13:35
Buna ziua la toata lumea....

Bine ca a dat drumul la forum ...ca tare aiurea a mai fost 2 zile...noi suntem bine...papam dimi la 10 masa de fructe...si la 2-3 pranzul...pireul de legume si supica...mai vreo 2 saptamani si inlocuim si cina cu cereale...sau budinca de bebe....

Denis...(Swift)...la multe lunite si anisori cu sanatate si bucurii....ce zici swift cum trece vremea..parca ieri eram cu burtika...:))

mmm....nu ne spui nimic...ce face "norica" mea...cum e cu acomodarea dintre voi...asteptam vesti...speram ca totul e bine...

in rest speram ca toata lumea e bine...pupicii la toata lumea...

monik9
05 aug 2011, 22:18
buna fetelor ce faceti???:floare: noi bine sanatosi in burtica:gravida: ce tot are forumul???!!!!
mmm....ce faci cum te simti????
:(nu stie nimeni nik de ea??:nocomment: pupam burticile:tepupam::tepupam::tepupam:

swift
06 aug 2011, 09:45
Dana , eu inca ma minunez cand ma uit la baietelul meu si nu-mi vine sa cred ce a iesit din burta mea .

monik , ma bucur ca sunteti bine , cand apare bebitza si la tine ?

Abia astept sa aud vesti de la mmm , sper din suflet sa fie totul bine .

dya
06 aug 2011, 09:58
buna fetelor ma primiti si pe mine?sunt o mamica si tot odat si o burtica din timisoara
am o fetita de 4 ani si 8 luni Bianca-Andreea,si acum sunt gravida si ma 9 sapt

dana danutza
06 aug 2011, 10:24
buna fetelor ma primiti si pe mine?sunt o mamica si tot odat si o burtica din timisoara

Buna Dya....bine ai venit...sa-ti traiasca fetita si felicitari pt burtika...sarcina usoara si la termen...cred ca e inutil sa te intreb daca iti doresti baietel...nu?:)

dya
06 aug 2011, 10:33
ms pt urari da imi doresc baiat dar si fetita e ok ca vor fi 2 surori,tati vrea tot fetita

mmm2011
06 aug 2011, 13:57
"A aparut noua generatie Cena, modelul Maya-Karina, 3300g, 51 cm, o leoaica de noata 10!"

Asa a anuntat sotul venirea de lume a ingerasului nostru nascuta luni, 01.05.2011, la 14.05.

anabell
06 aug 2011, 14:31

bine ai venit!!!
sarcina usoara!!!
la cine esti dr?

anabell
06 aug 2011, 14:32
in kappa la IANNA au reduceri 50% cine e interesat... am fost azi si sunt tare ieftine hainutele

dya
06 aug 2011, 17:05
merg la florina todorut

AnnaMihaelaRadu
06 aug 2011, 19:04
"A aparut noua generatie Cena, modelul Maya-Karina, 3300g, 51 cm, o leoaica de noata 10!"

Asa a anuntat sotul venirea de lume a ingerasului nostru nascuta luni, 01.05.2011, la 14.05.
Mihaela, ce bucurie!!!
Ma bucur ca ati scapat cu bine! Eu si grasunelul meu va dorim multa sanatate, si sa va bucurati de minunea voastra.
A! Si daca apar nelamuriri, nu uita ca suntem in zona sa va ajutam cum putem cu mica noastra experienta..
Va pupam pe amandoua!

AnnaMihaelaRadu
06 aug 2011, 19:05
in kappa la IANNA au reduceri 50% cine e interesat... am fost azi si sunt tare ieftine hainutele
Multumim de pont! O sa trecem si noi pe acolo..
Pupici!

adrim
06 aug 2011, 20:08
miha,felicitari pt fetita,sa fie sanatoasa ,voioasa si sa va bucurati de ea.iar tie recuperare rapida

mmm2011
06 aug 2011, 20:25
Va multumesc mult de tot, fetelor!!!! Anna sa sti ca o sa profitam de experienta voastra :D Te pup!!!!

dana danutza
06 aug 2011, 22:26
Va multumesc mult de tot, fetelor!!!! Anna sa sti ca o sa profitam de experienta voastra :D Te pup!!!!

mmm...felicitari...sa va traiasca micuta ...sa fie sanatoasa...norocoasa...fericita...iar tie mamico laptic dulce si recuperare rapida......aaaaaaa............si ce norica scumpa avem.....o dulceata...abia astept sa io prezint lui stefanel dolofanel....:)pupicii multi...

monik9
07 aug 2011, 00:19

sa iti traiasca si sa fie sanatoasa!!!!cum te simti??crestere frumoasa la bebitza mica:tepupam::tepupam::tepupam::tepupam::tepupam:

mmm2011
07 aug 2011, 11:20
Multumesc fetelor pentru toate urarile voastre si la fel va doresc si voua!!!! Va pupam dulce, dulce!!!

swift
07 aug 2011, 11:31
dya, bine ai venit , sa-ti traiasca copilasul si sarcina usoara in continuare !

mmm, felicitari !!!! Maya-Karina , sa cresti mare , frumoasa , sanatoasa si norocoasa ! Dumnezeu sa te vegheze si sa-ti fie intotdeauna alaturi !

mmm, daca te putem ajuta cu vreun sfat , o facem cu mare drag...
Poate ne pove cum a fost , unde ai nascut ...
Recuperare usoara si sa nu te stresezi , prima luna e putin mai greu pana va obisnuiti una cu cealalta si cu schimbarile din viata voastra . Puuup printesa !!!!

p.s. Prima data cand a plans printul meu si am vazut ca nu se opreste am inceput sa plang de disperare . Sa nu faci aceeasi greseala ca si mine :))

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania