PDA

View Full Version : Cel mai frumos cadou pentru sotul meu

Miranda
14 nov 2008, 08:29
acum in an si cinci luni, eu si sotul meu ne pregateam de sarbatoare.Era ziua lui de nastere, prima in calitate de barbat casatorit si unde mai pui ca implinea 25 de ani. Undeva ,in sufletul meu insa eram trista pentru ca cel mai mult si mai mult imi dorisem si imi imaginasem in fel si chip ca de ziua lui voi fi insarcinata .se parea insa ca norocul nu era de partea noastra . Sotul meu ma tot incuraja si-mi spunea sa nu fiu trista ca vom avea un bebe mic si frumos in curand. Eu, insa nu ma puteam gandi decat la faptul ca in urma cu doua luni, in septembrie, doctorul mi-a spus ca cel mai probabil pierdusem o sarcina aflata in primele 10-15 zile. Nu stiu de ce eram atat de dornica sa am un copilas.Pur si simplu simteam ca nu mai am rabdare sa tin in brate un ghemotoc al meu.Era vineri, sotul meu a plecat la serviciu. mai aveam si eu vreo zece minute pana sa plec dar ceva nu-mi dadea pace. Am desfacut un test, certandu-ma cu mine, l-am facut a aparut o liniuta si........inca una.

Mda... sigur nu m-am trezit eu bine. M-am tot uitat la el, mi-am luat geanta si am plecat . Pusesem testul in buzunar, convinsa fiind ca o sa se usuce si o sa dispara liniuta. Cred ca pana la lucru l-am scos din buzunar de vreo 20 de ori. Tot 2 liniute. Am rezistat cu greu pana la pauza, am luat testul m-am dus cu el la colega si prietena mea totodata, i l-am pus in fata si am intrebat-o:"Ce vezi aici?""Al cui e?" '' cevezi?" "e al tau?" "da sau nu?" "da" "felicitari! NELU STIE?" Bineinteles ca nu stia dar a aflat dupa ce a venit acasa cand a primit un test cu doua liniute si cu fundita dret cadou de ziua lui. cel mai frumos cadou pentru el, pentru noi pentru toti. era primul copil al nostru , primul nepotel al bunicilor ,al unchilor si matusilor era vladut-gabriel.

Avenit pe lume in zi de sarbatoare, de sf Ilie, dupa o sarcina ca-n filmele de genul"toate mi se intampla numai mie" si de atunci fiecare zi pentru noi e o sarbatoare dar si o cursa continua pentru ca bubulica are 7 luni si jumatate ,energie cat zece, e campion la dintisori, are 6 si pe 1 martie mi-a oferit cel mai frumos martisor: a spus ma-ma. el e cadoul cel mai frumos pe care l-am primit vreodata, o frumusete de copil dragastos si mamos care aduce zambetul pe chipul tuturor. Nici nu stii ce iti doresti cand vrei un copil . cand dorinta ti se inplineste, sentimentul e coplesitor, si nimic nu-l va egala vreodata

Andreutza
14 nov 2008, 08:30
Draga mea...... ce sa zic..... am ramas fara cuvinte.... Felicitari pt cadoul primit de 1 Martie si nu in ultimul rand pt copilasul tau...
Sa va dea Dumnezeu sanatate si fericire in familie .....

Lorra
14 nov 2008, 08:31
Foarte frumos!Ma bucur pentru voi si sa aveti parte de tot ce e mai bun si frumos alaturi de puiutul vostru.pupici.

Dalia
14 nov 2008, 08:32
buna scriu si eu cel mai frumos cadou pe care l-as putea primi , l-am primitpe sotul meu acum 10 ani si p fiica mea acum 6 ani. tot ce imi doresc acum , iubire , respect si putina recunostinta , pt ca uneori simt ca nu mai pot.
intr-adevar un cadou super frumos ai primit , te pup.

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania