View Full Version : Personaje pentru petrecerea copiilor
Patricia
14 nov 2008, 09:58
Pentru petrecerile copiilor vostri aveti personaje de poveste care sa ii distreze?
Peferati petrecerile cu baloane multe colorate , face painting si personaje de poveste?
Astept parerile voastre
Baietelului meu i-am facut aniversarile doar la McDonalds
Am fost multumita ca nu am mai facut deranj acasa. Sunt animatoare care stiu sa-i antreneze la jocuri si ii face sa se simta bine.
Este adevarat ca la o petrecere reusita trebuie sa ai diversitate ( baloane, comicarii, jucarii si dulciuri) dar ca aceasta s fie desavarsita trebuie pus accent pe tort deoarece el este piesa de rezistenta, el trebuie sa fie adecvat cu varsta copilului, inspirat din jocurile si desenele varstei, cat mai colorat dar nu exagerat. Pt ca si copii care participa la eveniment sa se bucure de eveniment trebuie stimulati si antrenati in jocuri, iar la sfarsit fiecare trebuie sa plece cu ceva (chiar si simbolic) de la petrecere pt a o tine minte.
Virginia
14 nov 2008, 10:13
Ai dreptate!
Copiii trebuie sa primeasca cate un cadou.
in timpul petrecerii au loc jocuri interactive si concursuri. fiecare copil pleaca acasa cu cel putin un balon modelabil, cu care se poate juca mult timp dupa petrecere.
Iar copilul sarbatorit primeste un cadou surpriza de la personajele din povesti sau desene animate , invitate la petrecere.