PDA

View Full Version : oare sunt insarcinata?

anamarya dumi
23 oct 2011, 13:04
buna .Cine poate sa mi de a si mi e un raspuns.Am avut ultimul contact sexual in urma cu 10 zile si eram si in perioada fertila. Am cateva zile decand ma simt usor ametita dureri in zona burtii si oarecare sensibilitate la sani. Dupa aceste 10 zile am facut un test astazi si a esit negativ. Exista sanse sa ma fi grabit cu testul de sarcina si sa mi de a un raspuns negatig sau poate chiar nu sunt insarcinata?

mirela_me2011
23 oct 2011, 13:06
Parerea mea: mai asteapta putin si repeta testul!!! E inca destul de devreme! BAFTA...rezultatul sa fie pe placul tau!!!!

anamarya dumi
23 oct 2011, 15:07
multumesc mult. Si eu am zis ca este devreme dar am pe cineva langa mine care asteapata cu nerabdare un raspuns pozitiv!

mirela_me2011
23 oct 2011, 16:47
Atunci nu pot decat sa iti doresc bafta si sa dea Doamne-Doamne sa aveti un bebic!!!!

vioana
23 oct 2011, 17:58
Mi-a intarziat 10 zine CM-ul. Am facut 3 teste de sarcina si toate au fost negative. Am simptome ale femeilor insarcinate. Este posibil sa fiu insarcinata?

mirela_me2011
23 oct 2011, 18:45
Sfatul meu este urmatorul: consulta un medic ptr ca el este cel mai apt de a-ti da sfaturi in situatia aceasta. Succes

rodica67
23 oct 2011, 21:28
buna seara fetele,

si eu sunt in aceeasi situatie...adica ultimul raport acum 10 zile...aceleasi simptome...am facut azi noapte testul si a fost negativ...cred ca e prea devreme.
insa am programare joia viitoare la hcg si pe urma sambata viitoare

sper sa fie bine

capul sus, viitoare si actuale burtici....vom reusi cu ajutorul DD:suzeta:

va pup si sa ne auzim cu bine si maine :bateinima:

anamarya dumi
24 oct 2011, 09:26
sa ma tii si pe mine la curent cu evolutia ta. bafta

Andre86
24 oct 2011, 09:28
fetelor...multa bafta sa fie 2 liniute la fiecare:)mai asteptati cateva zile si eventual mai repetati testul...v-a intarziat cm?cate zile?

rodica67
24 oct 2011, 09:34
buna anamarya dumi

merci pentru urare...sigur ca o sa te anunt
deocamdata ma confrunt si eu cu dureri de burta ca cele de la ciclu....insa fara alte urmari...sper
nu mai fac alte teste pana joi, cand am programat hcg-ul, desi nu mai am rabdare

pup burticile si toate aspirantele

sa aveti o zi superba

rodica67
24 oct 2011, 09:52
buna andre86

la mine e greu de zis cat a intarziat, ca nu am cm prea regulat; cateodata e de 26, alteori 31...
ultimul CM a fost pe 26 sept: am fost la doctor sapt trecuta pe joi, ca am avut senzatie de usturime la urinare si vreo 2 picaturi de sange...am zis ca e o inf urinara; m-a consultat ginecologul si mi-a dat sa fac o urocultura, fiindca nu era nici urma de sange pe col....acum astept inca rezultatul uroculturii sa vad ce antibiotic sa iau, fiindca asta pare singurul motiv.
deocamdata iau nospa si uricol

anamarya dumi
24 oct 2011, 10:11
atat de greu trece timpu acum....

mara-minodora
26 oct 2011, 18:34
buna fetelor:) sunt aspiranta la titlul de mamica!! citeam ce au scris fetele mai sus si chiar de aceleasi probleme ma bat si eu. sa inteleg ca se poate sa fiu insarcinata si daca am dureri de burta(mici), de spate(uriase),sani mariti dar nedurerosi(inainte sa imi vina de regula ma dureau), ametesc atunci cand ma ridic de pe scaun...si am o stare de agitatie. de la ce nu stiu decat ca am un nod in stomac. stii senzatia aceea ca esti plina si nu mai incape nimic... mi-a intarziat menstra 6 zile si am facut azi test "barza" care a iesit incert( la 10 min dupa a aparut o a 2-a linie roz foarte pala, cu 5 min inainte aratand ca e negativ). ciclul menstrual mi-e de 28 de zile "ca ceasul" deci trebuia sa fiu in 20 luna aceasta. lamuriti-ma va rog.
bafta viitoarelor burtici

anamarya dumi
26 oct 2011, 19:21
crede ma cu acceleasi emotii astept si eu un raspuns si in fiecare zi tot simt cate o schimbare la mine.Dar din cate am obs test de sange este cel mai sigur cred ca luni am sa ma duc si eu sa fac unu ca nu mai rezist. Multa bafta tuturor aspirantelor la mamici!

mirela_me2011
27 oct 2011, 19:42
crede ma cu acceleasi emotii astept si eu un raspuns si in fiecare zi tot simt cate o schimbare la mine.Dar din cate am obs test de sange este cel mai sigur cred ca luni am sa ma duc si eu sa fac unu ca nu mai rezist. Multa bafta tuturor aspirantelor la mamici!

Te asteptam cu rezultatul bun :bebelus::bebelus::bebelus: si intr-adevar cel mai indicat pt a vedea daca te-a vizitat :barza: este testul de sange. eu iti tin pumnii si zic ca se lasa cu bebici :suzeta: in perioada asta..asa simt acum dar nu stiu de ce...ITI TIN PUMNII!!!:tepupam::tepupam::tepupam:

simo_gabi
17 nov 2011, 17:48
buna fetelor:) sunt aspiranta la titlul de mamica!! citeam ce au scris fetele mai sus si chiar de aceleasi probleme ma bat si eu. sa inteleg ca se poate sa fiu insarcinata si daca am dureri de burta(mici), de spate(uriase),sani mariti dar nedurerosi(inainte sa imi vina de regula ma dureau), ametesc atunci cand ma ridic de pe scaun...si am o stare de agitatie. de la ce nu stiu decat ca am un nod in stomac. stii senzatia aceea ca esti plina si nu mai incape nimic... mi-a intarziat menstra 6 zile si am facut azi test "barza" care a iesit incert( la 10 min dupa a aparut o a 2-a linie roz foarte pala, cu 5 min inainte aratand ca e negativ). ciclul menstrual mi-e de 28 de zile "ca ceasul" deci trebuia sa fiu in 20 luna aceasta. lamuriti-ma va rog.
bafta viitoarelor burtici

ceva vesti bune? cu aceeasi problema legat de testul barza m-am confruntat si eu. in primele 10 min nu am vazut nimic dupa care a aparut o liniuta ffff palida. am mai cercetat si am aflat ca testele astea barza pot da fals raspuns pozitiv. daca este citit mai tarziu, apare o linie "de uscare" cum o numeu respectivele fete patite.

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania