View Full Version : Ce sa facem cu barbabii care se schimba dupa nastere?
ce este de facut daca dupa nasterea unui ingeras barbatul de langa tine se schimba dramatic??? ce este de facut daca toate visele pe care le aveai se spulbera ??? cum stii care este decizia cea mai buna cum stii care este pasul pe care trebuie sa-l faci??? va rog sa ma ajutati sa inteleg ce se intampla si sa ma sfatuiti daca puteti, numai stiu cum sa abordez problema asta si nu stiu cum e mai bine
AnaMaria
14 nov 2008, 11:53
imi pare rau... grea situatie nu stiu ce sa zic. dar spune-ne mai multe. de ce s-a schimbat asa? ca tu il cunosti mai bine. doar pentru ca s-a nascut copilul? si l-a dorit? cel mai indicat este sa-l provoci la o discutie sincera si sa nu mai faci supozitii, daca nu stii adevarul....
ce sa zic....si sotul meu s-a schimbat dupa nasterea Iuliei.....are si el momentele lui...cateodata este foarte nepasator....il intereseaza doar de el....cateodata este cel mai cel de pe fata pamantului.....Cat despre visele planificate ce sa iti zic....noi stiam ca va fi putin mai greu dupa nasterea fetitei...asta ma refer la partea financiara...Dar il inteleg si pe sotul meu....are un servici care il solicita foarte mult....si stii cum e cand apare un copil.....parca undeva perechea ta pica pe plan secund....vrand nevrand.....Ce te-as sfatui e sa stai de vorba cu el si sa ii explici ca chiar daca a aparut minunea mica in viata voastra nu s-a schimbat totul....doar ca atentia voastra acuma se indreapta mai mult catre pitic.....
Te pup si va doresc multa multa sanatate....
Danyela
14 nov 2008, 11:54
sa stii ca mai toti barbatii, dupa nasterea copilului se schimba. Si noi ne schimbam atitudinea fata de ei, pentru ca toata atentia ne este indreptata catre mica magaldeata care a venit pe lume si inevitabil sotul ajunge pe locul 2. Daca aveti o relatie deschisa puteti discuta despre acest lucru.......ce a dus la modificarea comportamentului sau si sa incercati sa rezolvati problema. Comunicarea este cheia succesului unei casnicii. Daca nu comunicam unii cu altii nu avem de unde sa stim ce il deranjeaza pe celalalt si degeaba facem presupuneri. Succes si pupici!
Amandina
03 mai 2011, 11:15
Eu nu am nascut inca...deci e o opinie neautorizata dar cred ca ar trebui sa fim mai tandre cu domnii soti si chiar sa ne impunem sa le acordam mai multa atentie pt ca atentia ce o acorzi copilului vine in mod natural iar sotii nostrii sunt niste bebelusi mai mari si tine de noi sa nu se simta neglijati pt ca si pe ei ii iubim si oricat de important e copilul in viata noastra... sa nu uitam ca avem nevoie si de el, asa cum si el are nevoie de femeia de langa el.
alexandra30
23 iun 2011, 08:48
Sotul meu s-a schimbat dupa nastere,dar in bine.A devenit mult mai responsabil si mai iubitor.
Cat despre sotii ce s-au schimbat in rau,parerea mea este sa ii implicati si pe ei in treburile parintesti.
sa stii ca mai toti barbatii, dupa nasterea copilului se schimba. Si noi ne schimbam atitudinea fata de ei, pentru ca toata atentia ne este indreptata catre mica magaldeata care a venit pe lume si inevitabil sotul ajunge pe locul 2. Daca aveti o relatie deschisa puteti discuta despre acest lucru.......ce a dus la modificarea comportamentului sau si sa incercati sa rezolvati problema. Comunicarea este cheia succesului unei casnicii. Daca nu comunicam unii cu altii nu avem de unde sa stim ce il deranjeaza pe celalalt si degeaba facem presupuneri. Succes si pupici!
Am gasit un articol care imi place mult, pe tema asta: Ea si El (http://www.cristera.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=147:ea-i-el&catid=35:art1&Itemid=71)