View Full Version : Copii nu seamana cu sotul
Dragele mele....am si eu o mare problema......copii mei nu seamana cu sotul.
Din clipa in care s-au nascut au existat comentarii din partea multor "binevoitori".Eu si sotul meu ne cunoastem de la varsta de 18 ani, am trecut prin multe impreuna si nici nu se punea problema de incredere....
Copii nostri au acum 9 ani si 6 ani......si datorite presiunilor, am fost si am facut testul de paternitate.......
problema e ca , dupa ce vor veni rezultatele.... eu vreau sa ma despart de sot.
Nu stiu daca il mai iubesc....stiti...sunt ranita de lipsa lui de incredere... acum ziceti si voi... ce vina am eu ca nu seamana copii cu el?
Sunt 100% ai lui.....de 15 ani nu am fost nici o zi despartiti....si neincrederea lui este total nefondata.....
Ce ma sfatuiti?
lovelife
03 nov 2011, 14:35
Dar seamana copii cu tine, sau nu seamana cu niciunul dintre voi?
E normal si firesc sa aiba aceasta indoiala, mai ales ca si el vede in jur, multe femei care calca pe alaturi, este derutat, mai ales daca sunt probabil destui care il iau peste picior, chiar rude si apropiati, eu zic ca dupa ce in rezultatele de la testele de paternitate sa va impacati, copii au nevoie de ambii parinti, si poate dupa 15 ani inca mai aveti suficienta iubire intre voi sa continuati.
Neincredearea lui este total nefondata. Eu zic k este
vb de lipsa de comunicare dintre voi! Incearca sa
vb cu el si sa rezolvati pb.
Copii seamana cu mine.Mult.
Noi acum nu suntem certai....vreau sa ne despartim cand va vedea cat s-a inselat si cat a gresit.....
lovelife
03 nov 2011, 14:50
Copii seamana cu mine.Mult.
Noi acum nu suntem certai....vreau sa ne despartim cand va vedea cat s-a inselat si cat a gresit.....
Asta seamana mai mult a razbunare, eu zic ca nu merita. Oricum dupa ce va vedea ca sa inselat, va regreta mult si se va simti f prost, si asta este o razbunare suficienta
am vorbit.mult.este"convins "ca sunt ai lui.......dar totisi s-a ajuns aici...
pai , daca nu semanau cu tine , mai intelegeam si eu , dar asa ...ce-i cu neincrederea asta ?
eu sunt de alta parere ...copiii sunt mari si pot intelege unele lucruri ...nu are rost ca niste parinti care nu au incredere unul in celalt si mai ales tu ca ai zis ca nu il mai iubesti asa mult , sa stea impreuna de dragul copiilor ... mai mult rau le puteti face ... dar insa , daca inca tii la el foarte mult si el e cat de cat ok , iarta-l ...asa-s barbatii mai dobitoci din fire ...
eu sa patesc asa , m-as supara la fel de tare , si cred ca as avea aceeasi reactie ...dar nu pot gandi chiar asa departe ...
marynela
04 nov 2011, 14:26
pacat ca sotul tau nu are destula incredere in tine si sunt sigura ca va regreta situatia creata dupa ce va vedea rezultatele, nu are nici o scuza k a cazut in "capcana prietenilor" totusi eu cred ca nu trebuie sa destramati o familie pt greseala k asta dand satisfactie tuturor. cei care au zis, si in gluma, ca nu sunt copii lui nu va vor binele...asa ca... dupa rezultate e bine sa aveti o discutie fff serioasa, sa vezi reactia lui si sa te gandesti cand iti va mai trece din suparare si dezamagire, si bineinteles daca consideri ca acolo in sufletul tau mai are un loc special...
dupa rezultate , sa va impacati si sa ii scoti ochii toata viata :)))
eu stii cum sunt , mary ? nu-mi da lumea de mancare , asa ca n-am de ce sa-i ascult gura . el daca asculta gura lumii , duca-se sa traiasca si sa fie fericit cu lumea ...
acu , daca ea nu il mai iubeste si se simte atat de tradata , n-are rost sa ramana langa el . vor fi nefericiti ca si familie cu tot cu copii ...
marynela
05 nov 2011, 11:38
asa e dana, nu ar trebui sa ne luam niciodata dupa gura lumii, dar vezi tu "cand 3 iti zic ca esti beat te duci sa te culci..." mai ales cand iti zice si mama, si tata, si fratele, si...
asta ii ziceam si eu k daca mai simte ceva pt el e bine sa se mai gandeasca pana ia o decizie radicala, dar daca nu nici nu trebuia sa astepte un "pretext"...
e usor de
vb din afara, lasa-l, duca-se, eu daca eram in locul tau... de fapt nu stim nimeni cum ar reactiona pana nu trece prin asa ceva(doamne fereste ;))dar numai ea stie daca merita iertarea ei...
oricum sa ii dorim tot ce e mai bine pt ea si copii si sa fie puternica!!!!
Pai atata timp cat nu exista incredere o relatie poate fi imposibila , iar daca el n are incredere in tine dupa atatia ani , imi pare rau , dar nu te merita , insa daca vei observa o schimbare la el , atunci da ,putem spune ca merita insa ... asa... mai bine te lasi pagubasa ! sanatate
mai,chiar e culmea asta! al nostru nu seamana cu nici unul,seamana rupt cu mama! pai ce sa zica sotul unei colege,ca din 2 bruneti a iesit o blonda cu ochii albastri ca strabunicul? in locul tau asa i-as da un sut!
lovelife
07 nov 2011, 18:23
Vad ca multe mamici dau sfaturi sa plece, dar ati analizat macar o clipa care sunt consecintele acestei actiuni? Ati analizat efectele pe care le va avea o despartire (stupida) asupra copiilor? Ati tinut cont ca acei oameni se iubesc?
alexandra30
07 nov 2011, 18:43
Vad ca multe mamici dau sfaturi sa plece, dar ati analizat macar o clipa care sunt consecintele acestei actiuni? Ati analizat efectele pe care le va avea o despartire (stupida) asupra copiilor? Ati tinut cont ca acei oameni se iubesc?
Pai asta e si problema, de fapt problemele: copiii si dragostea care e in floare.
Cel mai convenabil este ca ei sa poarte o discutie si sa se ajunga la o decizie, pentru ca nu NOI decidem pentru ei, ci tocmai EI. E viata lor, au copiii, stiu ei mai bine ce sa faca - noi doar ne-am dat cu parerea(cum am face daca am fi in situatia respectiva) desi, sincer, nici eu nu stiu cum as reactiona.
pai ea a zis ca nu stie daca il mai iubeste ...
a sta impreuna cu tatal copiilor de dragul copiilor si nu ptr ca este iubire , respect si incredere nu este deloc un sacrificiu bun... si o zic din experienta ...parintii mei s-au certat mereu ...zi de zi erau cu susu-n jos si niciodata nu se puneau de acord ...de pe la vreo 7 ani eu tot le ziceam sa se desparta ptr ca eu nu mai pot suporta sa ii vad cum se cearta si cum nu se iubesc ... era foarte dureros ptr mine ... mai bine ii vedeam separati decat asa ...
BBpiticutz
09 nov 2011, 07:59
eu nu inteleg de ce e obligatoriu ca bebeii/copii nostri sa semene cu noi???ei pot semana f. bine pe bunici, matusi si alte rude, asta nu noi alegem depinde de genetica si de ce a ales Doamne Doamne
nici BB nostru nu seamana deloc cu noi, e saten inchis-brunet, iar noi amandoi blonzi, eu cu ochii albstri, iar el verzi, dar nu-mi fac nici o problema in sensul asta, mama e bruneta deci are pe cine semana
eu zic sa nu va despartiti pt. motivul asta, mi se pare un motiv pueril
exista motive grele care pot duce la o despartire intre doi oameni, mai ales ca voi aveti ceva ani de casnicie in spate nu gluma si banuiesc ca ati trecut prin multe impreuna
eu zic sa lasi de la tine, dupa ce va iesi rezultatul testelor, el se va cai si asta va fi suficient, nu e necesara o alta pedeapsa mai mare
pantoficustil
10 nov 2011, 16:53
Imi dai seama ca esti ranita de neincrederea sotului tau, dar daca il iubesti ar trebui sa et mai gandesti inainte de a te desparti de el, gandeste-te bine, analizeaza toata situatia si incearca sa iei cea mai buna decizie pentru tine si pentru copii tai...
dragele mele....multumesc din suflet pentru pareri si sprijin......acum am aflat...au sosit testele adn .
nu ma intrebati cati bani am irosit pe ele........
maine se duce sotul sa le ridice....ABIA ASTEPT!!!!!!
sa stiti...imi e tare greu...copii sunt topiti dupa tatal lor.....mai ales fata
nu stiu ce voi face...el acum se poarta super..cred ca se simte vinovat.....
sper sa ma ajute Domnul sa iau cea mai buna decizie pentru mine si copilasii mei...
maine va scriu de rezultat.
inca o data MULTUMESC!
( nu sunt singura pe lumea asta....):patfierbinte:
claudia_m
16 nov 2011, 11:47
Piti, stiu ca multa lume spune ca nu e bine sa te sacrifici toata viata chiar daca ai copii dar crede-ma ca intr-o despartire copiii au cel mai mult de suferit si asta o spun vazand cazuri pe care le-am avut in familie (matusa, verisoara) sau intre prieteni.Copiii lor au fost marcati de situatie nu ei. Daca in urma rezultatelor mai exista o cale de impacare, gandeste-te bine, cantareste si decide.Ce sa-ti zic, multa bafta!
dragele mele....multumesc din suflet pentru pareri si sprijin......acum am aflat...au sosit testele adn .
nu ma intrebati cati bani am irosit pe ele........
maine se duce sotul sa le ridice....ABIA ASTEPT!!!!!!
sa stiti...imi e tare greu...copii sunt topiti dupa tatal lor.....mai ales fata
nu stiu ce voi face...el acum se poarta super..cred ca se simte vinovat.....
sper sa ma ajute Domnul sa iau cea mai buna decizie pentru mine si copilasii mei...
maine va scriu de rezultat.
inca o data MULTUMESC!
( nu sunt singura pe lumea asta....):patfierbinte:
ce bine ca ai intrat sa ne mai spui cum e situatia ... stii cum e o
vb "tot raul spre bine" , deci e foarte bine ca sotul tau se poarta super frumos acum . cred ca o sa se simta vinovat mereu, dar daca crezi tu ca merita ramai alaturi de el ... si mai ales in privinta in care copiii sunt foarte atasati de el . si mai e o parte buna,sotul tau va avea de-acum inainte incredere in tine si nu o sa mai plece urechea la gura lumii . sa intri sa ne spui ce ai facut .pupici
nectaria
16 nov 2011, 16:54
Dragele mele....am si eu o mare problema......copii mei nu seamana cu sotul.
Din clipa in care s-au nascut au existat comentarii din partea multor "binevoitori".Eu si sotul meu ne cunoastem de la varsta de 18 ani, am trecut prin multe impreuna si nici nu se punea problema de incredere....
Copii nostri au acum 9 ani si 6 ani......si datorite presiunilor, am fost si am facut testul de paternitate.......
problema e ca , dupa ce vor veni rezultatele.... eu vreau sa ma despart de sot.
Nu stiu daca il mai iubesc....stiti...sunt ranita de lipsa lui de incredere... acum ziceti si voi... ce vina am eu ca nu seamana copii cu el?
Sunt 100% ai lui.....de 15 ani nu am fost nici o zi despartiti....si neincrederea lui este total nefondata.....
Ce ma sfatuiti?
Lipsa lui de incredere nu e usor de trecut cu vederea. Daca dupa atatia ani ati ajuns sa faceti un test de paternitate...... Incearca sa analizezi bine situatia, sa vezi daca il mai iubesti... analizeaza sa vezi cum se comporta el cu copilasii... si mai incolo vei vedea tu ce e de facut. Totusi sunt atatia ani la mijloc si nu e usor sa renunti. Incercati sa comunicati mai mult. Va doresc multa fericire!
DRAGELE MELE.....AM FOST SI AM RIDICAT REZULTETUL ADN.MANTIONEZ CA L-AM FACUT LA INML MINA MINOVICI SI A COSTAT 3.600 RON.
DECI ESTE MAI MULT DECAT OFICIAL........:confetti:
DECI......NUMITUL......NU SE POATE EXCLUDE DIN FILIATIA BIOLOGICA A MINORILOR.....ESTE TATAL BIOLOGIC AL BAIATULUI CU O PROBABILITATE DE DE 99.99999704 % IAR AL FETEI CU O PROBABILITATE DE 99.9999999 % .
REGRETA ENORM CELE INTAMPLATE .........SI MA ROAGA SA NU MA RAZBUN......
MA MAI GANDESC!
DEOCAMDATA NU STIE NIMENI DIN FAMILIILE NOASTRE.....DAR VOR AFLA SI VOR REGRETA!
VA MULTUMESC DE SFATURI SI PENTRU FAPTUL CA ATI FOST ALATURI DE MINE!
ACUM TREBUIE SA CANTARESC BINE SITUATIA SI SA VAD CE FAC IN CONTINUARE....
DRAGELE MELE.....AM FOST SI AM RIDICAT REZULTETUL ADN.MANTIONEZ CA L-AM FACUT LA INML MINA MINOVICI SI A COSTAT 3.600 RON.
DECI ESTE MAI MULT DECAT OFICIAL........:confetti:
DECI......NUMITUL......NU SE POATE EXCLUDE DIN FILIATIA BIOLOGICA A MINORILOR.....ESTE TATAL BIOLOGIC AL BAIATULUI CU O PROBABILITATE DE DE 99.99999704 % IAR AL FETEI CU O PROBABILITATE DE 99.9999999 % .
REGRETA ENORM CELE INTAMPLATE .........SI MA ROAGA SA NU MA RAZBUN......
MA MAI GANDESC!
DEOCAMDATA NU STIE NIMENI DIN FAMILIILE NOASTRE.....DAR VOR AFLA SI VOR REGRETA!
VA MULTUMESC DE SFATURI SI PENTRU FAPTUL CA ATI FOST ALATURI DE MINE!
ACUM TREBUIE SA CANTARESC BINE SITUATIA SI SA VAD CE FAC IN CONTINUARE....
iti urez succes in orice decizie vei lua !
deea8511
17 nov 2011, 14:56
Buna...am citit si eu prin ce a trebuit sa treci...greu e si cu barbatii astia....BAFTA IN DECIZIA TA, SA FIE CEA MAI BUNA PT TINE SI COPII TAI!