PDA

View Full Version : Concediu in strainatate cu copilul

Cora
14 nov 2008, 12:08
Buna,
am si eu o intrebare la mamicile care au mai plecat din tara cu copilasii. In aceasta iarna am hotarat sa plecam in concediu in afara, si sa o luam si pe pitica cu noi ( are 3 ani si 5 luni), si nu stim cum o sa fie, mai ales drumul. O sa mergem cu masina, si de aceea nu stiu cum o sa reactioneze.
Mai exact, vrem sa mergem in Austria. Ce sfaturi imi dati?

Gina
14 nov 2008, 12:08
sfatul meu este sa mergi mai bine cu avionul cu masina este foarte obositor

Alina81
14 nov 2008, 12:09
Subscriu la ce a spus Gina...mai bine avion decat masina...acum depinde si de copil, al meu nu are rabdare nici pana la piata sa stea in masina(re 1 an si 4 luni), am fost cu el anul trecut in Turcia cu avionul si anul asta in Creta tot cu avionul vom merge...
Daca totusi va hotarati sa mergeti cu masina eu va sfatuiesc sa plecati seara ca peste noapte pitica va dormi iar ziua veti face mai multe opriri si eu zic ca pana la urma va fi bine. Va pup si va doresc concediu placut si drum bun

Livia
14 nov 2008, 12:12
eu am fost anul trecut cu Andrei in Italia, avea 2 ani si 6 luni si a stat numai in scaunul de masina, ulterior din Italia am plecat in Germenia, dar a rezistat. De fapt doar putin l-am luat in brate la granita dintre Austria si Italia, era cam 6-7 dimineata si el ar mai fi dormit dar nu mai vroia in scaun, mi s-a facut mila si l-am luat in brate, a fost destul de greu dar ne-am descurcat, dar era si vara

Wendy
14 nov 2008, 12:13
eu si piciul meu de 2 ani tot asta facem drumuri romania italia
e obositor dar asta e si RARES care acum e mare are 4 ani se descurca super, doarme de 2 ori pe zi in scaunul auto, noaptea intins pe bancheta, se joaca, am tot timpul 3-4 masinute puse la indemana, cantam si tot asa .Cu mancatul avem probleme nu prea vrea senvici... nu-i plac.
mai nou am cumparat un dvd portabil si cateva dvd cu desene si e ok se uita la ele asa trece timpul

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania