PDA

View Full Version : Administrator la firma sunt incompatibil cu concediul crestere copil?

Adinna
14 nov 2008, 12:15
din nefericire eu nu pot beneficia de concediul de crestrere astfel incat am decis ca prietenul meu(mentionez ca nu este sotul meu, dar este tatal declarat al lui bebe in certificatul de nastere) sa beneficieze de concediu de crestere copil, deoarece are salariu foarte mare. Intrebarea mea este daca este incompatibila pozitia lui de adminstrator si asociat in firma, cu mentiunea ca nu ridica dividende de acolo deci nu are alte venituri.

Astept parerile vostre cu nerabdare.............

Sofia
14 nov 2008, 12:16
Cati asociati sunt in firma? La firma sotului meu sunt 2 asociati (el este unul dintre ei), si sotul este in concediu de paternitate de mai bine de 1 an. la fel a fost si asociatul lui cu unul din cei 2 copii pe care ii are.

Adinna
14 nov 2008, 12:17
multumesc de raspuns. Sunt 4 asociati dar el este si administrator. ce zici este ok?

Sofia
14 nov 2008, 12:17
Sotum meu nu era si administrator in momentul in care a intrat in concediu, dar dupa cum l-am inrebat si pe el, asta nu are nici o relevanta. Important este ca sotul sa lucreze 12 luni inainte de a se naste bebele. Deci eu zic ca este OK sa intre sotul in concediu

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania