PDA

View Full Version : Maternitatea EuroMaterna din Constanta

lovelife
11 nov 2011, 09:25
Dupa cum stiti in orasul Constanta exista si maternitati private, Maternitatea Euromaterna si Maternitatea Isis (http://www.mamicamea.ro/forum/cursuri-gravide/1799-maternitatea-particulara-isis-constanta.html).
Probabil sunt mai multe viitoare mamici care sunt interesate de Maternitatea Euromaterna, conditiile, calitatea personalului, si mai ales experientele personale.
Rog acele mamici care au nascut la Maternitatea Euromaterna sau macar au beneficiat de alte servicii oferite de Clinica Euromaterna sa impartaseasca din experienta proprie si celorlalte mamici care cauta o maternitate care sa le asigure conditiile potrivite pentru nastere.

Rog pe toti cei tentati de a publica comentarii cu informatii si experiente false doar cu scopul de a denigra o maternitate sau alta, pentru ca sunt practici comerciale imorale si ilegale, asa cum o persoana de pe un calculator apartinand Euromaterna in topicul dedicat Maternitatii Isis (http://www.mamicamea.ro/forum/cursuri-gravide/1799-maternitatea-particulara-isis-constanta-3.html#post347540) aici.
(http://www.mamicamea.ro/forum/cursuri-gravide/1799-maternitatea-particulara-isis-constanta-3.html#post347540)
Care este experienta ta la clinica si maternitatea Euromaterna?

Marga86
14 nov 2011, 19:16
Buna seara! Am tot citit mesajele de pe acest forum si am constatat ca in loc sa fie un forum de informare pentru mamici, este un forum in care se razboiesc cele doua maternitati private din constanta..Nu cred ca intereseaza pe nimeni ip-urile utilizatorilor, pe noi (adevaratele mamici) ne intereseza doar informatia si speram sa fie si cea reala..
si ca sa iti raspund la intrebare, lovelife, eu am o experienta foarte buna pana acum la Spitalul Euromaterna, sunt insarcinata in 7 luni, o sa nasc la Euromaterna, bineinteles..am facut un tur al spitalului si am ramas impresionata de curatenie, rezerve, aparatura..au si sectie de terapie intensiva pt nou nascuti..(sper sa nu fie cazul :) ) si stiu ca vor face si cursuri pentru mamici, chiar vreau sa ma interesez cand incep pentru ca repet, vreau sa fiu informata corect..
Nu cred ca inflenteaza pe nimeni denigrarile despre care vorbeai, dar ar fi bine sa ramana un forum obiectiv, care sa ne ajute, si nu un portal de reclama mascata..Pana la urma, avem dreptul de a decide unde vom naste si la ce medic vom merge, iar decizia o ia fiecare dupa propriile motive si experiente..

lovelife
14 nov 2011, 19:41
@Marga86 Noi nu tinem partea nimanui, incercam sa fim cat mai obiectivi, doar ma deranjat modul in care sa facut denigrarea. Eu am fost si am vrut sa nastem la Isis (dar fetita noastra sa grabit si am nascut in Galati pana la urma), totul a fost de exceptie, dar dupa cum am spus, stiau ca sunt si una din persoanele din spatele acestui site (nu stiu cum sa aflat, noi am vrut sa fim tratati ca orice familie obisnuita) si exista posibilitatea ca familia noastra sa fi fost tratata preferential, din acest motiv am evitat sa fac aprecieri la aceasta maternitate. Chiar daca stiu 3 familii care au nascut acolo (una dintre mamici fiind reporter la un ziar important si alta medic in Galati) si au avut doar cuvinte de lauda, si stiu si o mamica care a nascut la EuroMaterna si fost multumita.
Sunt convins ca si la EuroMaterna, si la Isis, si la oricare alt spital sau clinica privata din romania domneste curatenia, au aparatura moderna, si au "adunat" cei mai buni medici, altfel nu ar veni nimeni la ei sa plateasca serviciile pe care le-ar putea primi "gratuit" la un spital de stat.

Veronica Vera Florescu
20 apr 2012, 13:22
in spitalele de stat nimik nu e gratis sora mea a nascut la medgidia si a fost obligata sa cumpere 70 de perechi de manusi si 30 de seringi din care s-au folosit numai 2 iar la plecare i s-a spus ca tot ce a ramas ramane la spital si nici macar sotului ei nu i s-a permis sa vada copilul.astaa fac spitalele de stat.asta e tara in care traim si pt asta platim asigurari de sanatate la stat.motiv pt care eu ca si viitoare mamica voi opta pt euromaterna indiferent de pret ca pana la urma asta face diferenta.

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania