View Full Version : Socrele voastre sunt dificile?
cum va intelegeti cu soacrele? Sunt intelegatoare, va ajuta sau cauta mereu sa va corecteze in tot ceea ce faceti, inclusiv in probleme legate de cresterea copilului?
Ancutza
14 nov 2008, 12:34
eu chiar ma gandeam zilele astea la ce fel voi fi eu ca soacra :)))))))
toate sustinem sau macar speram ca vom fi mai bune decat soacrele noastre, dar eu simt ca nu voi fi cu nimic mai prejos decat soacra mea, care e poama acra, dar macar o sa incerc sa fiu altfel daca nu uit pana atunci luata de valul vietii:))))
soacra mea e aiurea, nu vorbesc cu ea decat f rar si asta pt ca e dificil.
Nu are ceva special cu mine, ci cu toata lumea inclusiv cu mine
Am incercat toate metodele de "imblanzire" dar nu am reusit, asa ca, m-am bat batuta si acum sunt mai bine 6 luni de cand nu ne-am vazut
sincer... mai bn fara a mea
celor care au soacre bune, felicitari!
soacra mea.. ce sa spun?! nu e nici prea rea, nici prea buna... daca ne vedem bine, daca nu,nu... se bucura cand ne vede dar nu ne duce dorul... pe Stefan nu l-a vrut, acum cand mergem la ei e bine, ii e drag dar cam atat... ce mai, ori cu ea ori fara ea cam tot aia este...
Danyela
14 nov 2008, 12:37
nici eu nu ma iubesc cu soacra mea, timp de 5 ani nu am avut prea multe tangente cu ea asta pentru ca ne-am certat foarte rau, acum ce sa zic eu o las in pace ne vizitam doar asa ca sa nu spunem ca nu mergem la ei, pe cea mica ei spun ca o adora dar nu se vede, sa vedem cum se vor purta cu bebe cand va sosi pe lume, sunt singurii ei nepoti pe care ii are si o sa-i aibe vreodata.
Si eu as avea multe de zis dar m-am obisnuit cu situatia ma bucur ca sotul meu nu pleaca urechea la rautatiile ei, si pe ea asta o oftica cel mai tare, dupa spusele ei il tin sub papuc.
Unregistered
27 nov 2008, 12:33
[femeile astea se plictisesc . soacra mea a fost miere pe parcursul prieteniei cu sotul meu dar de la intelegere au inceput sa se complice treburile si au mers spre mai rau. nu-mi place ca incearca sa ne conduca viata si s-a tot bagat intre noi pana a reusit sa ne faca sa nu ne mai intelegem. ce fel de ameni sunt astia? ei chiar nu gandesc? incerc sa gasesc un raspuns dar sincer tot ce-mi vine in minte e sa merg la ea si sa o strang de gat.. bine ca nu o si vad ca altfel nu stiu daca m-as putea abtine...
lovelife
27 nov 2008, 20:47
Locuiesti cumva cu soacra in aceeasi casa? sau stati aproape,
Sa stii ca distanta rezolva multe probleme cu soacra, asta pentru ca va vedeti mai rar, si cand te vezi rar cu cineva numai ai timp si de alte chestii
cum va intelegeti cu soacrele? Sunt intelegatoare, va ajuta sau cauta mereu sa va corecteze in tot ceea ce faceti, inclusiv in probleme legate de cresterea copilului?
soacra mea e genul care nu spune nimic din ce e la ea in suflet, in schimb prin sotul meu face spionaj in ceea ce mi se intampla mie si tot timpul e ff bine informata de ceea ce mi se intampla,( de ex. cand am fost la ultimul control gineco...).ma supar groaznic din cauza asta, ma cert cu el si-l intreb de ce procedeaza asa si-mi raspunde ca nu poata sa o minta pe ea, ca asa a fost educat...acum ca a ramas si vaduva de putina vreme, sotul meu e si mai protector cu ea, si daca il suna la miez de noapte ca vrea o ridiche din piata, el atunci sare din pat si-i executa ordinul! iar daca eu il trimit in piata, intai studiaza lista si-mi spune ca nu se incarca cu asa de multe , ca sa mai "tai" din cele scrise.acum mai vine si al doilea copil si simt ca o sa ma fac zgripturoiaca rau de tooot , chit ca o sa-mi reproseze ca e din cauza hormonilor de sarcina. noroc ca nu stau cu ea in aceeasi casa!
Mihaela Tudor
28 apr 2010, 16:03
Soacra mea era la fel de draguta la inceput, radeam, glumeam, in discutii cu sotul meu mereu imi lua apararea...de curand am aflat ca sunt insarcinata...atat eu cat si sotul meu ne doream un bb...cand i-am spus si ei...mi-a spus ca copilul meu se va naste retardat si handicapat, pt ca nu i-am cerut voie sa raman gravida si nu am luat acid folic inainte de nastere...a fost cumplit...acum nu mai vorbim...si sotul meu s-a suparat tare...el este cel mai afectat...din fericire bb este perfect sanatos si abia asteptam sa vina pe lume...(am 13 sapatamani)...
lovelife
28 apr 2010, 16:13
Nu trebuie sa puneti si voi la inima, supararea vine si trece, dupa ce o sa nasti o sa vezi ca va iubi foarte mult copilul
Mihaela Tudor
28 apr 2010, 16:17
Sincer nu imi pasa ce crede...doar ca vreau sa stea departe de mine si bb meu...cand o vad imi rasuna in cap numai cuvintele urate pe care le-a zis...pus ca eu sunt si un pic paranoia si cred ca unele lucruri ti le poti si induce...noroc ca bb e sanatos
vioricac
04 nov 2010, 16:54
Soacra mea e super. Mereu s-a purtat foarte frumos cu mine, de fiecare data cand pleaca undeva, imi aduce cadouri. Imi ia apararea, ma sustine...cand am avut probleme cu sotul (inainte de casatorie) si doream sa ne despartim, era foarte suparata, vroia sa ne impacam.
Cu toate acestea cu siguranta daca voi ajunge sa ma despart de sotul meu, tot cu el va tine si nu cred ca aceasta relatie de prietenie se va pastra.
corynica
26 nov 2010, 12:32
Heh se mai zice vorba aceasta "soacra - poama acra". Cel putin mie nu mi se potriveste momentan, avea ea niste dubii despre mine cand l-am cunoscut pe sotul meu, dar apoi si-a dat seama ca sunt potrivita ptr. sot, amandoi la fel cu personalitate. Iar de cand a aparut Ami pot sa zic ca s-a mai "indulcit" a inceput sa ne viziteze mai des, sa vorbeasca cu noi, sa ne ajute, etc. Deci intr-un cuvant ma inteleg bine cu ea.
sandy_bell001
26 nov 2010, 13:16
Eu nu am probleme cu soacra pt ca nu ne prea vedem, decat la sf. de saptamana, ea sta la tara si noi in oras. Oricum nu prea i-a placut ca am insistat eu sa ne mutam dupa nunta in oras pt acolo aveam si eu si sotul serviciul, ea ar fi vrut sa stam acolo, cu banii de la nunta sa ne terminam casa si nu sa ne cumparam apartament. Dar noi am facut cum am stiut ca e mai bine pt. noi, si ma bucur ca nu am un sot mamos. In rest e bine, ne asteapta de fiecare data cu mancare calda si de fiecare data cand am vrut ceva sau imi era pofta imi facea, nimic de zis. Oricum, oricat de buna ar fi ea, tot mai bine e fara ea, eu sunt de parere ca fiecare cuplu trebuie sa aiba cuibusorul lor, adica daca eu nu am chef sa spal vasele seara, le pot spala si dimineata ca nu ma controleaza nimeni. La soacramea nu e asa.......
nectaria
26 nov 2010, 13:17
Chiar vorbeam la ultima spovedanie cu duhovnicul meu despre mamele soacre...imi zicea ca in general mamele de baieti sunt mult mai protectoare si invidioase pe nurori, le privesc ca pe niste dusmance care le-a furat baiatul, mai ales daca nu locuim in casa cu ele...ca l-am furat si l-am dus departe de ele si ca el le-a uitat, si atunci apare invidia si pot fii rautacioase cu noi! Important e sa nu le dam atentie si sa nu punem la suflet micile rautati...
ady_deea
25 nov 2011, 13:16
Eu am o soacra foarte buna, este ca si mama mea.
Am stat cam 1 an la inceput cu ea in casa si a fost totul ok.
O simt foarte apropiata si pot vorbi ORICE cu ea.
E ciudat caci de obicei soacrele sunt mai rele...dar va spun ca exista si exceptii!!
Insa mama mea a avut o soacra foarte rea. Imi povestea ca se batea cu ea parte in parte.
La inceput au stat si ei cu socrii si zilnic erau certuri si batai. Mi-a povestit mama cum a maturat cu ea de multe ori.
Avantajul ei a fost ca tata nu se baga in duscutii dinastea "d'ale femeilor" :))))
Oricum...sa imi traiasca soacra !
AnUtZyIk
24 feb 2012, 16:01
Eu acum am descoperit topicul asta! Eheee, daca as sta sa va scriu despre soacra ... Va spun doar atat: intr-un anisor a venit sa-l vada pe denis de 5 ori si in 3 ani de cand sunt maritata cu fiul ei ne-a vizitat de vreo 7-8 ori (cu tot cu vizitele la deni) de aici mai departe cred ca va prindeti voi ce relatie apropiata avem.
Eu nu am apucat s-o cunosc foarte bine pe soacra mea, pentru ca m-am casatorit de curand iar ea a murit in urma cu 3 saptamani. Sotu´ spune ca era o femeie dificila (si daca el spune asta, il cred) desi mie mi s-a parut a fi de treaba, ba chiar haioasa.
AnUtZyIk
25 feb 2012, 23:38
Dumnezeu sa o ierte!
nikol25
07 mar 2012, 00:04
Eu nu am apucat s-o cunosc foarte bine pe soacra mea, pentru ca m-am casatorit de curand iar ea a murit in urma cu 3 saptamani. Sotu´ spune ca era o femeie dificila (si daca el spune asta, il cred) desi mie mi s-a parut a fi de treaba, ba chiar haioasa.
dumnezeu sa o ierte .si soacra mea a murit dar m-am inteles super cu ea era mai ceva ca mama mea dar asta e viata si cu bune si cu rele
AnUtZyIk
07 mar 2012, 00:44
Mai ceva ca mama? ce norocoasa esti, eu pe a mea as agatao de lustra :)) (pacat ca nu mai am) dar are ea :P
nectaria
07 mar 2012, 09:41
Eu acum am descoperit topicul asta! Eheee, daca as sta sa va scriu despre soacra ... Va spun doar atat: intr-un anisor a venit sa-l vada pe denis de 5 ori si in 3 ani de cand sunt maritata cu fiul ei ne-a vizitat de vreo 7-8 ori (cu tot cu vizitele la deni) de aici mai departe cred ca va prindeti voi ce relatie apropiata avem.
In 8 luni jumate a mea l-a vizitat pe Nectarie de 2 ori si in 3 ani de cand suntem casatoriti ne-a vizitat de 4 ori :))))))) cu tot cu vizitele la Nectarel
dumnezeu sa o ierte .si soacra mea a murit dar m-am inteles super cu ea era mai ceva ca mama mea dar asta e viata si cu bune si cu rele
Sa te auda Dumnezeu, nikol!
claudia_m
07 mar 2012, 10:15
Si eu pot spune despre soacra mea ca este diferita fata de altele, nu este o poama acra cum se zice, intradevar nu ne vedem des caci ne despart 150 de km dar de cate ori ne intalnim lucrurile intre noi decurg foarte bine.Este o fire mai moale pot spune, maleabila, are multa rabdare, o calmitate de nedescris.......in 11 ani de cand o cunosc dintre care 5 ani de cand ii sunt nora nu stiu daca am avut vreodata discutii aprinse sau certuri cu ea.Deci intr-un cuvant pot spune ca sunt o norocoasa caci am o soacra buna.
lucretia
23 mar 2012, 08:16
eu ma inteleg bn cu ea nu imi spune nimic nu ne certam desi stam in aceasi casa...da totusi eu nu prea o am la suflet pentru face diferenta mare intre nepotii, si lucru acesta ma deranjeaza enorm de mult si sotu a observat lucru acesta:(:( eu nu pot ierta asta...mai ales cand am vazut ca ea de la copilul meu si ii da la cealalta am patit si cu hainutzele pana intro zi cand nam mai suportat sa tac...prima data sa intamplat cu bady:( eram suparata si nam zis nimic, dupa cateva zile vine cumnata cu fata si vad bady de a lui copilul meu iam zis la sotu meu sa ii spuna, da el doamne fereste sa spuna ceva...si chiar ii ziua aia a venit cumnata cu hainele uscate si printre ele era bady si ea spune: bady alea is ale tale toate???( avea si ea niste haine de ale fete la spalat cum a venit aici si cum sa murdarit cu ciocolata a schimbato) si atunci fiind nervoasa am zis ca si bady care a fost pe fata ii al nostru asa sa suparat si asa a iesit din camera...zicand ca de aia a dat pe ea sa mil aduca, asa mam enervat si iam zis ca trebuia sa mil aduca curat...apoi a zis ca nu era sigur ca a cui ii, si apoi iam zis ca nu stiu tu cum de nu ii cunosti hainele ca eu ii cunosc toate hainele ale copilului meu...de atunci nu a mai luat nimic:( da intro zi cand eram la plimbare cu copilasu si sotu cand ne-am intors inaintea noastra era cumnata cu fata in brate statea de vorba cu o vecina cand ma vazut a fugit repede sus ca fata avea un hanoroc de al nostru si cand am intrat in casa...soacra ca nu ii bai ca a luat un hanorac din dulap da cu geaca ii era cald si a mers pana la magazin si eu pe un ton nervos nu ii nimic doar ca trebuia sa fiu sunata sa va spun care hanorac sa iti dati...si atunci soacra e ultima data nam sa ii mai dau nimic...nam spus nimic si am venit in camera...in sensu asta nu imi place de soacra mea
AnUtZyIk
25 mar 2012, 00:01
In 8 luni jumate a mea l-a vizitat pe Nectarie de 2 ori si in 3 ani de cand suntem casatoriti ne-a vizitat de 4 ori :))))))) cu tot cu vizitele la Nectarel
hi-hi, inseamna ca nu e a mea cea mai cu mot :P Dar sta departe de voi?
Sonimnx
23 apr 2012, 22:42
inca nu m-am casatorit ,dar sper sa am o soacra de treaba
inca nu m-am casatorit ,dar sper sa am o soacra de treaba
iti doresc muuuult noroc, sa ai o socra asa cum iti doresti!!!!!!