View Full Version : Metode de a ramane mai repede insarcinate
lovelife
14 nov 2008, 13:10
Ma adresez celor care ati ramas insarcinate...exista anumite metode pt a ramane mai repede gravida?
mentionez ca iau acid folic si vitamina E de vreo 3 luni si se pare ca nici acum.
Multumesc
lovelife
14 nov 2008, 13:12
buna.
Pentru inceput trebuie sa-ti faci un control ginecologic si analize medicale tu si sotul tau. Exista sanse sa ramai repede gravida dar si mult mai tarziu
Metode de a ramane gravida..... vezi cand ai ovulatie exista teste la farmacie si apoi multa dragoste:)))) cati ani ai si ai fost la un medic care ti-a recomandat sa iei acid folic si vitamina e. Stiu ca acidul folic se da pt ca bebelul sa nu sufere de anomalii de tub neural.
lovelife
14 nov 2008, 13:12
De obicei dupa folosirea une metode de contraceptie pe o perioada mai mare, se zice ca organismul trebuie sa se refaca, nu ramai asa repede. Bineinteles ca nu e o regula, dar eu am doi copii, deci am avut doua sarcini, ambele programate, dar in ambele cazuri am ramas gravida la 6-7 luni dupa ce am oprit contraceptia.
Sa dea dumnezeu sa auzim vesti bune!
lovelife
14 nov 2008, 13:13
Analizele pe care eu le-am facut atunci cand m-am decis sa fac un bebe au fost: sange toxoplasma, secretie col : chlamydia, ureeaplasma, mycoplasma, secretie vaginala si papanicolau.
De asemenea, am facut si o analiza pt a vedea daca am avut rubeola, intrucat parintii nu-si mai aminteau. Astea ar fi cele mai importante dar sunt multe altele. Am ramas insarcinata la 29 de ani dupa 6 luni de incercari. Succes!
Unregistered
07 iul 2009, 17:07
trebuie sa faca si sotul analize:insist cu aceasta afirmatie deoarece este foarte probabil ca vina sa vina de la el. {si spun asta din experienta.}dupa ce am facut tratamente si m-am indopat cu de toate ........am aflat ca de fapt sotul meu {este cauza }
alina75
11 oct 2009, 15:04
Buna sunt noua pe acest forum imi doresc si eu foarte mult un copil dupa mai multe analize printre care si 2 hsg tot nu reusesc sa raman insarcinata a facut si sotul spermograma (bunicica ) a luat 1 luna zinc . noi mai avem 1 copil dar ne mai dorim inca unul si si se lasa asteptat .ce sfaturi imi puteti da ca de dr m-am cam saturat . multumesc
adina2000
17 oct 2009, 22:31
buna numele meu este adina si vreau sa stiu ce trebue sa fac sa raman cat mai repede insarcinata . am facut analize si eu si sotul si nimic . poate ma puteti ajuta.
comannicoleta2005
21 oct 2009, 08:51
buna si eu sunt noua dar fara burtica. am aproape un an de zile de cind ma chinui sa fac sa-mi creasca burtica si nu reusesc problema este ca am 39 ani si un ciclu mai neregulat, ma poate ajuta cineva va rog
lovelife
21 oct 2009, 09:24
Primul pas ar fi sa te duci cu iubitul tau de manuta la un medic sa va faca la amandoi cateva investigatii.
Si apoi sa nu uiti de Dumnezeu, face-ti impreuna si cateva rugaciuni, o sfintire a locuintei voastre si multe rugaciuni pentru a va darui prunc sanatos, frumos si intelept
alina75
24 oct 2009, 10:52
Nu-mi raspunde si mie nimeni . Nu sa mai confruntat nimeni cu asa ceva .
Unregistered
24 oct 2009, 11:07
Cel mai bun lucru dupa parerea mea este sa nu devina conceptia copilului un stress. Cunosc multe cupluri care s-au stresat rau de tot pentru a avea un copil, cu grafice , cu pilule si asa mai degraba. Interesant este ca au reusit atunci cand au ajuns in faza de se obisnui cu ideea ca nu pot sa faca copii. S-au impacat cu ideea, s-au relaxat si surpriza ; dorinta le-a fost indeplinita.
Nu stiu daca exista studii pe baza acestui lucru, eu spun doar ceea ce am remarcat.
In plus, in cazul tau au trecut doar 3 luni de cand ati incercat. Aveti rabdare, nu va stresati, mai bine nici sa nu va ganditi si o sa vezi ca va fi bine !
Va doresc succes!
r_ocsy
alina75
27 oct 2009, 13:28
dar noi nu incercam de 3 luni ci de 3 ani daca mie mi-ai raspuns daia numai inteleg nimic . sunt 3 luni de cand am facut hsg
sorry, am incurcat putin datele ... dar sfatul meu ramane valabil ...fara stress. Doamne ajuta !
buna am 21 de ani nu am luaT ANITICONCEPTIONALE NICIODATA SI NICI NU AM FACUT VRUN AVORT , INCERC DE VRO 5 LUNI SA RAMAN DAR NU REUSESC CE FAC? EXISTA VRO PASTILA CARE SA MA AJUTE SA RAMAN MAI REPEDE, NU VREU LA DOCTOR ,, IMI ESTE DCAM FRICA , SI VREAU SA CRED CA NU AM PROBLEME, CE SA FAC?
Sa incep cu altceva. Eu am 28 de ani, am luat vreo 7-8 ani anticonceptionale. Am renuntat la ele de aproximativ un an. Doua d-ne ginecolog mi-au spus ca am slabe sanse sa raman insarcinata fara tratamente si ca singurul meu avantaj ar fi varsta tanara. Nu mi-a picat mie bine dar am zis asta este, cand ne vom hotara sa facem un bebe nu vom chinui un timp. Doctorul mi-a zis ca inainte sa apelez la el pentru a ramane insarcinata trebuie sa incerc 6 luni fara pastile fara nimic.
Nici eu, nici sotul meu nu ne doream inca un copil. Timp de un an , ne-am vazut de treaba noastra ca tineri casatoriti, ne mai protezam...nu ne mai protejam....stateam linistiti cum s-ar spune. Surpriza a fost anul acesta in septembrie cand am aflat ca am ramas insarcinata in singura zi in care nu am folosit protectia pt ca ne-am zis : ce se poate intampla ? Dupa cum vezi : se mai intampla !
Ca sa revin la intrebarea ta. Momentan cred ca poti sa mai incerci fara nici o pilula. Stiu ca unii doctori indica acid folic inainte si vitamine. Atentie, acidul folic trebuie sa aiba gramajul indicat de doctor. Sunt si tablete care pot sa stimuleze ovulatia dar nu ti-as indica sa iei nimic dupa ureche sau dupa ce ti-a recomandat x sau y. O consultatie la ginecolog este raspunsul potrivit pentru tine! succes
Microscop de ovulatie
16 dec 2009, 11:02
Incearca eventual un microscop sau teste de ovulatie, gasesti si la noi in magazinul virtual pe netfarmacie.ro. Iti dorim mult succes!
Unregistered
21 ian 2010, 17:55
Fetelor,ca sa ramaneti mai repede insarcinate,nu faceti lipsa mica 2 ore dupa contactul sexual si chiar imediat dupa, stati rezemate cu picioarele in sus pe un perete,pt ca o cauza poate fi ca partenerul nu are viteza destul de mare a spermatozoizilor!
anamaria abagiu
21 ian 2010, 18:42
buna alina75!eu cred ca tu iti doresti prea mult sa ramai insarcinata si asta afecteaza foarte mult.poate asta ii singurul motiv daca ai facut toate analizele si sunt bune......sfatul meu e sa nu te mai gandesti la asta un timp sa lasi sa decurga de la sine si poate reusiti
anamaria abagiu
21 ian 2010, 18:44
eu am incercat tot felul de metode,cu perna sub fundulet,cu picioarele ridicate,in zile fertile si rezultatul.....trompe infundate.
alina75
26 feb 2010, 10:32
multumesc anamaria abagiu dar am 34 de ani si nu pot chiar sa stau si sa astept ,da poate sunt stresata dar nici chiar asa de stresata ,sotul ii are mai puturosi dar nu intratat de puturosi sa nu raman insarcinata , ma gandeam sa fac niste analize hormonale poate am ciclu anovulatoriu . am facut si teste de ovulatie dar nu am fost chiar asa multumita de ele . o trompa am avuto si eu infundata dar dupa 2 hsg sa desfundat . am fost trimisi acasa la treaba si tot nimic .
ioana jipa
27 apr 2010, 17:49
BUNA ZIUA .SUNT NOUA PE AICI SI AS VREA SA IMI RECOMANDATI SI MIE UN MEDIC BUN DIN CONSTANTA.MENTIONEZ CA AM AVUT CHISTURI HIDATICE::( SUNT OPERATA DE 2ORI .SI AS VREA UN MEDIC ,CARE SA STIE CE TRATAMENT SA IMI DEA SI CE ANALIZE SA IMI FAC.AM FOST LA DR. IOANA LUTESCU AM FACUT ANALIZE ,EU BINE SOTUL BINE DAR NU RAMAN :mad: AM RENUNTAT LA EA CU TOATE CA MI-A VORBIT FOARTE FRUMOS.AM RENUNTAT DIN CAUZA ASISTENTELOR CARE SUNT MAI INGANFATE CA DNA.DR.ASTEPT UN RSPUNS DE LA VOI ... MULTUMESC ANTICIPAT.
gabriella
26 oct 2010, 11:23
buna va rog frumos spunetimi cind pot sami fac un test de fertilitate mentionez ca CM nu este regulat imi doresc enorm un bebe astept raspuns mersi mult
promovare_sanatate
26 oct 2010, 12:18
da-mi add la promovare_sanatate ca sa iti spun cum am ramas insarcinta si sa iti recomand si un test un.
gabriella
26 oct 2010, 13:15
scuze da nu inteleg ce miai cerut eu sunt noua pe acest site si nu prea ma pricep