PDA

View Full Version : Nu stiu pe cine sa cred :((

D3e_D3e
06 dec 2011, 17:08
Buna seara tuturor,
Am o mare intrebare si nici un raspuns clar. Am avut UM pe 7 noiembrie. Luna asta trb sa-mi vina pe 5 ( mentionez ca am o menstruatie ceas)..dar surpriza nu mi-a venit.
Am facut azi o eco transvaginala si s-a vazut "ceva" ( endometru ingrosat + corp galben) ce parea 99% sarcina ( asta mi-a zis Dr ce mi-a facut ecografia, o Dr foarte buna de altfel)
Am fost foarte fericita evident, mai ales ca eventuala sarcina ar fi foarte mica si aproape invizibila ecografic 4 sapt 1 zi.
Am facut un Bhcg (in sage) si bad news - negativ sau mai exact <0.1.
Nu stiu ce sa cred. Stiu ce as vrea sa cred....
Este posibil sa fie gresit testul? A patit cineva asa ceva? Maine o sa-l repet dar nu mai am rabdare...si sincer nici curaj....daca este iar negativ?? :((

Pls help me Eram asa fericita de dimineata si acum...:(

lovelife
06 dec 2011, 17:13
Sa inteleg ca menstruatia a intarziat aproape o zi, si gata te-ai grabit sa declari sarcina? Te grabesti foarte tare, sunt doar 2 saptamani de la conceptie, mai ai rabdare cateva saptamani, macar o saptamana pentru a fi sigura

saraf
07 dec 2011, 10:16
Beta hcg-ul trebuia sa dea rezultatul corect , asta in cazul in care a fost facut corect , si nu au gresit ceva pe la analize . Incearca sa-l repeti dupa 48 de ore , la un laborator bun .

Laura Maria Dumitrescu
07 dec 2011, 14:47
Este prea devreme. Si eu zic ca te grabesti, chiar si cu analizele. Nu toate sunt pozitive dupa doar 2 saptamani de la conceptie. Ca sa fii 100% sigura repeta-le peste o saptamana-doua. Sa fie intr-un ceas bun!

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania