Cataleya
20 dec 2011, 01:59
Buna! ultima menstruatie am avut-o de pe 21 noiembrie pana pe 26.Am lucrat ptr bebe aproape in fiecare seara sau macar la 2 zile...menstrutia nu a venit si nici nu imi da senzatiile din fiecare luna.De vreo 2 sapt am dureri de burtik,sani umflati durerosi si niste liniute rosii pe ele,greturi mai toata ziua,urinari dese,oboseala,cateodata nu pot sa mananc nimic iar cand imi este foame mananc fara oprire si pofte la mancaruri pe care nu le-as fi mancat niciodata.eu de felul meu nu mananc peste,dar azi am simtit un miros de peste crud si mi-a placut f tare.Cand i-am zis prietenului meu a facut ochii mari la mine k nu credea sa auda vreodata asta de la mine....speram sa fie bebe...care se lasa asteptat de jumatate de an...voi ce credeti ?
buna fetelor..sunt noua pe aici si am o mare problema...luna trecuta imi intarziase CM vreo saptamana ,am facut multe teste de sarcina si au iesit negativ,am ajuns pana la urma la ginecolog si in urma palparii mi-a spus ca nu sunt insarcinata,am cerut un ecograf si mi-a spus ca am uterul retrovers si un mic chist pe ovarul drept,ca totusi nu se vede bine ecograful...nu mi-a dat tratament nu nimic..in fine luna asta iar stres pe capul meu(stiind ca am facut sex neprotejat dar fara ejaculare interna,totusi e sex cu risc)...am facut n teste toate negative,mi-a venit CM dar vreo 3 zile si flux totusi putin,precizez ca am inceput sa iau rigevidon,ma dureau sanii inapinte sa-mi vina,mi-a trecut durerea cat am avut CM si acuma de la 2 zile de la CM ma dor rau tare sanii,ma injunghie sanul stang,ma doare burta cu tot cu spate,am facut un test de sarcina si e negativ...nu stiu ce as putea sa am...imi este teama sa fie menstruatie peste sarcina..oare se poate sa iasa atatea teste de sarcina eronate?maine as vrea sa ma duc sa-mi fac HGC beta...ce parere aveti?..chiar sunt disperata