PDA

View Full Version : Nasterea in clinica privata

Noni
16 nov 2008, 09:43
Sunt din Baia Mare si, pana in data de 10 dec in mod normal ar trebui sa nasc.....depinde de bebelina mea daca o sa vrea asta.
De curand s-a decshis o clinica privata in orasul acesta unde se agata harta in cui. Acolo voi naste si eu.
Nu stiu insa de ce sunt un pic sceptica.... poate sunt eu mai traditionalista dar, ma gandesc ca s-ar putea sa se intample ceva si personalul din clinica sa nu poata face fata sau, habar nu am ....ceasul rau. Cei apropiati mie spun ca sunt doar pesimista dar, parca totusi pare mai safe un loc probat de alte mii de femei.
Si in aceasta clinica deja s-au nascut peste 100 de copilasi si nu am auzit sa fi fost probleme de vreun fel dar totusi....
A nascut cineva in clinica privata?

Andreia80
16 nov 2008, 09:45
Eu pe 1 octombrie am nascut in clinica aceasta, sunt din baia mare.
bebe meu a fost al 62-lea nascut la clinica, nu s-au nascut deci peste 100
Eu am fost pacienta dr sasaran, dar am nascut cu dr roman si nu imi pare rau (sasaran era plecat din oras ....)
sunt intru-totul multumita de serviciile de acolo, mincarea super buna, conditiile la fel si pot sa zic ca am nascut greu, am stat pe masa aia in jur de o ora, a vrut greu sa iasa eduard al meu. cintarea 3,960 si 54 cm, plus ca m-au lasat durerile pe masa, m-au pus la perfuzii si tot degeaba, medicul m-a apasat pe abdomen cit a fost nevoie pina i-a aparut motul...:)
pupici si sa-ti traiasca bb.
fetita sau baiat?

Ancutza29
16 nov 2008, 09:45
Eu sunt cam noua pe site, dar am o curiozitate legata de aceasta clinica din Baia Mare. As vrea sa stiu si eu adresa clinicii pentru a putea merege sa o vad. Ma poate ajuta cineva?
Eu sunt din Satu Mare si la noi in spital este critic. As fi vrut sa nasc in Ungaria dar daca e ok la Baia Mare mai degraba m-ar trage inima sa raman acasa si sa vorbesc limba mea. Va multumesc anticipat pentru ajutor. E chiar atat de curat in clinica pe cat se povesteste?

Clara
16 nov 2008, 09:46
Buna, si eu am nascut in 30 iulie la aceasta clinica un baietel, a fost al 16-lea copli. Am fost foarte multumita de calitatea serviciilor. Dl. doctot Sasaran e extraordinar.

kbnelli
16 nov 2008, 10:51
Buna, si eu sunt din Baia Mare. Imi puteti da mai multe detalii despre conditiile de la clinica din Baia Mare? Eu sunt la a doua sarcina, trebuie sa nasc, daca totul merge bine prin iunie 2009, am avut parte de o experienta destul de neplacuta la prima sarcina iar acum sunt hotarata sa apelez la o clinica privata. Dl. dr. Sasaran a fost cel care m-a pus in sfarsit pe picioare. Eu initial ma gandeam la o clinica din Ungaria, dar parca totusi as fi preferat sa nasc aici.

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania