PDA

View Full Version : Operatia de cezariana... se poate de doua ori?

alyendesign
12 ian 2012, 13:16
Daca faci o data operatie de cazariana se mai poate face si a doua oara . ? Cauzeaza la organizm ? Si as vrea sa stiu cum te refaci dupa ea?

sandy_bell001
12 ian 2012, 13:39
Eu am o vecina( de religie penticostala) care are 4 cezariene ,an dupa an, adica cel mai mare copil are 4 ani jumatate. . primele 3 le-a facut la un spilat privat, dar la a 4 doctorul nu a mai vrut sa o primesca, a trimis-o la spitalul judetean. Iti dai seama ce morala i s-a tinut. Mi se pare ca a cum i-au legat trompele, vrand- nevrand.

sandy_bell001
12 ian 2012, 13:42
si ca sa-ti raspund, sora mea are 2 cezariene, se poate fara probleme, stiu doar ca doctorii recomanda sa treaca minim 2 ani intre sarcini. La fel se poate si nastere vagginala dupa cezariana, mai rar la noi cei drept. Moderatoarea Lalira a reusit,.

deea8511
12 ian 2012, 15:01
Da se poate si eu stiu pe cineva cu 3...e drept ca a 3 a , a fost facuta pe semnatura dar 2 faci fara pb.

alyendesign
12 ian 2012, 16:30
Si se face cu anestezie totala ?
Dupa cat timp te trezesti din anestezie si trebuie sa ma astept la dureri sau alte probleme?
Dar te taie mult , conteaza ce ai baiat sau fata?

deea8511
13 ian 2012, 08:10
Mie nu mi s-a facut totala ci locala la ora 4 am nascut la 4 jum am iesit din sala de operatii iar la ora 18 eram cu bebe in brate...dureri am mai avut 2-3 zile dar am avut ambitie si m-am ridicat din pat . Asta depinde si de tine, de organism in cat timp te refaci. Si nu conteaza ce ai baiat sau fata. Taietura era destul de maricica dar se strange acum mai am putin.

Lalira
15 ian 2012, 11:12
Deja e practica comuna sa se faca 2 cezariene.
In unele tari/spitale se merge chiar si pana la 4 operatii.
Depinde de mai multi factori.

alyendesign
19 ian 2012, 12:57
Daca am luat augmentin pentru raceala are ceva se manifesta intr-un fel este dat de doctorul de familie sunt reactii ?

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania