PDA

View Full Version : Scapam de raceala cu bete de marar

Oana35
16 nov 2008, 10:18
buna mamicilor. eu am un truc foarte bun pentru baita bebelusului. de la prima baita eu fierb apa cu bete de marar (uscate) si desi l-am scos afara de la 2 saptamani nu a racit niciodata pana acum si nu am tinut cont de vreme chiar daca a fost un pic mai rece. se spune ca betele de marar scoate raceala.nu stiu daca doar nu a racit sau chiar a avut efect betele de marar dar eu zic ca merita incercat.

Mirella
16 nov 2008, 10:20
Mărarul este o sursă excelentă de Vitamina C. Si pe langa vitamina C, contine calciu, magneziu, crom si alti nutrienti. Este foarte normal sa il ajute pe bebe

Fanica
16 nov 2008, 10:21
Eu stiam de marar ca ajuta la marirea sanilor, sincer de baita de marar nu auzisem ...

Marilena
16 nov 2008, 10:21
oau... am sa incerc si eu desi n-am avut niciodata pb cu el gen raceala, febra sau mai stiu eu ce.... si cum ii place baita f mult nu cred ca are ce sa-i strice... bun sfat

Florina
16 nov 2008, 10:22
Ceaiul din seminte de marar ajuta si in cazul colicilor, dureri de burtica. Eu l-am probat si a functionat.
Asa ca atunci cand bebe are colici nu ezitati sa folositi ceai de marar

Danyela
16 nov 2008, 10:23
eu le-am facut baita, fetitelor mele, cand ereau mici, cu marar, pentru cojitele din cap... asa am auzit si eu.... a avut efect
Nici nu banuiam ca mararul are atatea indicatii benefice

Alina81
16 nov 2008, 10:24
mie doctorita mi-a recomandat sa pun coditele de la marar in baitata ( de fapt in ceai) deci pun ceaiul sa fiarba( galbenele si musetel) impreuna cu codite uscate de marar . mai pun in apa din cadita la sfarsit un ou crud intreg, se zice ca ar fi bun pentru pielea.

va pup

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania