PDA

View Full Version : Cosmetica la mine acasa

Fortuna
16 nov 2008, 10:25
Fetele, voi, ce folositi acasa ca sa va faceti frumoase?
Eu imi dedic sambata dupa amiaza, curatirii tenului: cu baie de aburi[ ceai de musetel], incerc sa-mi scot punctele negre de pe nas, imi exfoliez fata usor cu malai inmuiat cu apa, apoi imi pun un fruct pasat pe fata.
Am si creme cumparate, dar dupa o vreme nu ma mai multumeste nimic...
In casa ce creme faceti, sau ce masti?
Stiti mici secrete? Spuneti-ne si noua...

Michaela
16 nov 2008, 10:25
eu folosesc niste produse americane pt curatare tonofiere si hidratare, sunt 3 si se aplica una dupa alta iar de 2 ori pe saptamana fac o exfoliere profunda a tenului si daca tin cont de ce imi zice nutitionistul am cele mai bune rezultate. am pomenit de nutritionist pt ca ceea ce mananci se observa pe fata. eu nu am probleme cu tenul dar imi place sa previn neplacerile.

Dia
16 nov 2008, 10:26
Se i-a 100gr miere de albina si se amesteca cu sucul la o lamiie. Masca se pastreaza in frigider. In fiece dimineata se aplica pe fata pentru 10 minute.
Masca pn ochi: Se ia o lingurita de patrunjel maruntit si se amesteca cu o lingurita de smintina. se aplica pe ochi. Peste 15 minute se spala

Cosmina
16 nov 2008, 10:26
eu ma spal in fiecare dimineata cu apa minerala, apoi imi pun o masca din miere de albine, stau cat mai mult posibil cu ea(30min-1h), si apoi ma frec cu tarate si iar dau cu apa minerala.
Incercati si voi

ChitChit
16 nov 2008, 10:27
Am o reteta pentru cele care nu isi permit sa cumpere creme foarte scumpe pentru curatarea tenului si e foarte buna am testat-o eu si se face cu malai si galbenus de ou si se aplica pe fata curata se lasa 10 minute sau un sfert de ora dupa care se clateste bine fata. E SUPER BUNA GARANTAT.

Sevilia
16 nov 2008, 10:28
e bine fetelor ca ati deschis acest topic uite asa mai invatam cate ceva una de la alta,am sa incerc si eu metoda cu miere de albine si cu apa minerala ,si chiar si masca aceea cu malai si galbenus eu nu chem cometiciana acasa nu a fost cazul la mine dar nu merg nici la salon special pentru cosmetica,eu am o problema cu unghiile oricat de mult m-as straduii nu-mi cresc asa de mult ,imi place tare mult cand vad femei cu manichiura de invidiat mi-am luat tot felul de tratamente dar nici unu nu a dat rezultate!

Dalia
16 nov 2008, 10:28
sevi, cel mai bun tratament pentru intarirea unghiilor si cresterea lor, este insasi oja!
Tot timpul sa ai unghiile facute, si inainte de a da cu oja, da-ti cu un lac transparent, mai bun, apoi poti aplica oja, care nu trebuie sa fie chiar de firma
Dar protectia sa fie de calitate.
Vei vedea in timp ca am dreptate, stai cu oja tot timpul!

Ralu28
16 nov 2008, 10:29
Sa va mai spun cu ce imi dau eu pe fata
imi fac o solutie din: o cana apa minerala, zeama unei lamai, si 5-6 aspirine pisate fin.
E anti cosuri, e racoritoare vara, daca nu te machezi, e super
Eu transpir mult pe fata, si vara ma irit daca ma machiez, asa ca am sticluta cu mine, umezesc un servetel si-mi sterg fata.
ar fi bine sa gasiti un pulverizator micut.
O mai folosesc si dupa demachiere, ca un tonic.
Si nu mai am cosuri, eu aveam fruntea plina de cosulete mici si dese

FreeCosmetics
10 mai 2011, 20:03
salut, puteti incerca si produse facute de voi, daca aveti timp, din ingrediente naturale...indicatii gasiti aici: Cosmetica acasa , retete cosmetice online (http://www.scs.ubbcluj.ro/~ldir0411/)

Sorina1
15 sep 2011, 16:33
eu as vrea o reteta de casa de scapat de cosuri. am incercat> argila, drojdie de bere, la voi ce a avut efect?

pantoficustil
17 oct 2011, 15:31
O masca pentru tenul gras , ce imi recomandati si mie???

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania