View Full Version : Amniocenteza
Delia Elena Chiriac
26 ian 2012, 10:00
Buna ziua! Am nevoie de ajutor ! Stie cineva unde pot face amniocenteza in Oradea sau Cluj, la ce clinica sau la ce doctor? si imi poate recomanda cineva un doctor ginecolog bun si rabdator , sau doctorita, in oradea? ca sunt mutata aici de putin timp si am fost la un doctor ginecolog dar nu mi-a prea placut! Va rog sa ma ajutati ! sunt insarcinata in 17 sapt si e prima sarcina, de aceea am nevoie de un doctor rabdator care sa imi explice tot ce trebuie !va multumesc anticipat!
buna draga mea
eu am nascut in noiembrie 2010 si in oradea nu se facea amniocenteza asa k am mers la Cluj la dr Stamatean Florin,ca si om ii de nimic,nici macar nu m-a salutat,dar ca si medic ii foarte bun.Pana la urma asta conteaza.La Cluj era cel mai ieftin din tara.Atunci a costat 840 ron.Iti trebuie adeverinta de la serviciu,si buletinul sa-l ai la tine,si o pijama,papuci de casa k te interneaza 2 ore sa te supravegheze dupa amniocenteza.Sa nu crezi tot ce se scrie pe net,nu-i asa de groaznic.Te inteapa prin burta cu un ac mare,nu doare,putin mai tare ca o injectie.Adresa ii Ginecologie 1, str.Clinicilor nr. 3-5.Nr la care te programezi ii 0264-450.115.O sa iti zica la telefon de ce mai ai nevoie.Si nu dispera ca o sa iasa bine analizele,nu ii cazu sa te ingrijorezi decat dak ai in familie pe cineva cu probleme,in rest au zis asistentele de la Cluj ca foarte rar nu ies bine analizele.
Referitor la un ginecolog bun din Oradea eu am nascut cu Lenghel Liviu de care am fost foarte multumita,dar din pacate a plecat in Germania.Am fost la control la dr. Suciu Viorel si mi-a placut,o sa raman la el mai ales k azi am aflat k is din nou insarcinata:).Are cabinet vis a vis cu spitalul Judetean,pe str gheorghe doja nr.106.Dak vrei te poti programa la nr.0259-211.553.
Sper k ti-am fost de ajutor,dak ai nelamuriri te ajut cu placere.:soare:
Delia Elena Chiriac
28 ian 2012, 16:03
multumesc mult Dana si sarcina usoara! o sa ma programez la el sa vad cum e! ca inca astept rezultatele de la Torch ,si dupa ce le scot merg la el si sper sa raman la el, cat despre amniocenteza o sa sun sa aflu mai multe, multumesc inca odata !
buna draga mea
eu am nascut in noiembrie 2010 si in oradea nu se facea amniocenteza asa k am mers la Cluj la dr Stamatean Florin,ca si om ii de nimic,nici macar nu m-a salutat,dar ca si medic ii foarte bun.Pana la urma asta conteaza.La Cluj era cel mai ieftin din tara.Atunci a costat 840 ron.Iti trebuie adeverinta de la serviciu,si buletinul sa-l ai la tine,si o pijama,papuci de casa k te interneaza 2 ore sa te supravegheze dupa amniocenteza.Sa nu crezi tot ce se scrie pe net,nu-i asa de groaznic.Te inteapa prin burta cu un ac mare,nu doare,putin mai tare ca o injectie.Adresa ii Ginecologie 1, str.Clinicilor nr. 3-5.Nr la care te programezi ii 0264-450.115.O sa iti zica la telefon de ce mai ai nevoie.Si nu dispera ca o sa iasa bine analizele,nu ii cazu sa te ingrijorezi decat dak ai in familie pe cineva cu probleme,in rest au zis asistentele de la Cluj ca foarte rar nu ies bine analizele.
Referitor la un ginecolog bun din Oradea eu am nascut cu Lenghel Liviu de care am fost foarte multumita,dar din pacate a plecat in Germania.Am fost la control la dr. Suciu Viorel si mi-a placut,o sa raman la el mai ales k azi am aflat k is din nou insarcinata:).Are cabinet vis a vis cu spitalul Judetean,pe str gheorghe doja nr.106.Dak vrei te poti programa la nr.0259-211.553.
Sper k ti-am fost de ajutor,dak ai nelamuriri te ajut cu placere.:soare:
mussete
30 ian 2012, 14:29
multumesc mult Dana si sarcina usoara! o sa ma programez la el sa vad cum e! ca inca astept rezultatele de la Torch ,si dupa ce le scot merg la el si sper sa raman la el, cat despre amniocenteza o sa sun sa aflu mai multe, multumesc inca odata !
Iubita, dar de ce trebuie sa faci amnio? Ce ai patit? Linistete ca o sa fie bine totul, sunt alaturi de tine.
Delia Elena Chiriac
31 ian 2012, 12:58
pai tre sa fac la recomandarea medicului! sper sa fie ok! sapt care vine aflu mai multe detalii!
Iubita, dar de ce trebuie sa faci amnio? Ce ai patit? Linistete ca o sa fie bine totul, sunt alaturi de tine.
mussete
31 ian 2012, 13:46
nu ti-a iesit bine dublu sau triplu???
Delia Elena Chiriac
01 feb 2012, 13:27
testul l-am fac dar nu mi l-a explicat, a zis doar ca trebuie sa fac amniocenteza, si apoi a iesit din cabinet a plecat la alta pacienta,m-a lasat cu ochii in soare !
nu ti-a iesit bine dublu sau triplu???
mussete
01 feb 2012, 18:02
testul l-am fac dar nu mi l-a explicat, a zis doar ca trebuie sa fac amniocenteza, si apoi a iesit din cabinet a plecat la alta pacienta,m-a lasat cu ochii in soare !
Pai si nu ti-a dat rezultatul testului? Eu le am pe toate
elena88
02 feb 2012, 11:02
dar ce este amniocenteza?
graviduta39
02 feb 2012, 15:48
dar ce este amniocenteza?
DELIA curaj si eu fac cezariana si chiar imi doresc asta la prima sarcina m-am chinuit ffff mult asa ca acum cezariana dar mie mia recomandat dr gine. din cauza varstei
capul sus ..insista cu testul acela si intreba incodata dr
cu placere.Sa-mi zici dak ti-a placut de el.pupici
graviduta39
08 feb 2012, 21:25
delia ai facut amniocenteza?
Delia Elena Chiriac
02 mar 2012, 13:32
nu, ca am dat de alt doctor care mi-a zis ca nu imi trebuie si ca e periculoasa! fiecare doctor cu opinia lui!da nu am facut-o!
delia ai facut amniocenteza?