View Full Version : Infectie dupa fiecare contact sexual
buna! am o problema interminabila si, se pare irezolvabila. Sunt casatorita de un an de zile si in urma aproape fiecarui contact sexual organismul meu se prabuseste dezvoltand , aparent o infectie urinara (zic eu). Am mereu senzatia neplacuta de nevoie acuta de a urina , arsuri la nivelul vaginului si dureri.
Am inceput zeci de tratamente cu antibiotice de genul cefalosporinelor si nu m-au ajutat decat la inceput. Va rog,daca puteti sa-mi recomandati un tratament medicamentos sau homeopat pe care l-ati incercat si a mers, as fi mai mult decat recunoscatoare. SANATATE tuturor!
Sabrina
17 nov 2008, 10:53
am patit si eu la fel ca tine, am facut tratamente cu antibiotice pana n-am mai putut, fara prea mare efect. apoi am incercat alte tratamente. Iata cateva sfaturi pentru tine:
- Urineaza dupa fiecare contact
- bea cat mai multe lichide dupa, chiar daca nu iti e sete, in asa fel incat sa se spele caile urinare
- in general peste 2l lichid pe zi, apa plata sau ceaiuri, tratamentul homeopat ajuta (eu am fost la dna dr Trifa)
- Urinal, pe termen indelungat (in perioadele critice cate 2, de 3 ori pe zi, in rest macar 1/zi)
- UroVaxom este un fel de vaccin care poate avea efect (depinde cu ce bacterie ai tu probleme), se gaseste in farmacie.
- Uricol (praf efervescent) iei imediat cand simti ca incepe sa te usture si pe urma inca vreo 2-3 zile (2-3 /zi) - inca o zi dupa ce simti ca nu mai ai probleme (nu este antibiotic)
- suc de Cranberries e foarte bun, am vazut ca acum se gaseste si la noi, desi e scump
- eu mai luam cate o pastila de Biseptol inainte sau dupa contact
Ti-am insirat tot ce am folosit eu de-a lungul timpului, trebuie sa stii ca trebuie sa ai rabdare, tratamentele naturiste se tin cel putin 3 luni pentru a avea efect.
Sanatate multa
mergi la un medic ginecolog impreuna cu sotul tau, faceti amandoi analize, problema poate fi si la el, poate fi si o problema de alergie,
daca nu ejaculeaza sunt aceleasi probleme?