PDA

View Full Version : Ce fel ne alintam copii?

RCami
03 dec 2008, 14:51
cred ca fiecare mamica are un nume de alint pt copilul ei uneori chiar din burtica. Eu ,la prima sarcina,nu am vrut sa stiu ce am,fata sau baiat,si atunci cand vorbeam cu bebe trebuia sa-l alint cumva .ii spuneam MARMOTA (uneori MARMOTEL,alteori MARMOTICA), am nascut apoi un baietel ANDREI, pe care l-am strigat multi ani (il mai strig si acum din cand in cand) ARDEI.

la a doua sarcina, la fel nu am vrut sa stiu ce e,dar s-a scapat dr pe la 7 luni... o fetita... pe care acum o alint BUBUICA, iar tati BABUSA

VOI CUM VA ALINTATI COPIII? E BINE OARE SA-I ALINTAM ASA? OARE CAND VOR CRESTE NU SE VOR SUPARA PE APELATIVELE NOASTRE? (pe mine ma striga mama cand eram mica.... TUTA, uram numele asta, il schimbase ea cu CAMELUTA, dar prea tarziu . deja toata lumea ma striga asa-acum am scapat

Nanet
03 dec 2008, 14:52
Am trecut si eu prin asta (inca mai trec) pentru ca ai mei ma alintau Nana. In liceu foarte multa lume inca ami mai spunea asa, abia la facultate am scapat, insa a fost pentru scurt timp pentru ca m-am intors acasa unde toata lumea ma stie asa, dar acum nu ma mai deranjeaza...

Nu m-am gandit ca pe fetita mea ar putea sa o deranjeze candva faptul ca o alint... Ii spun Fanus sau Fanuta...O sa ma gandesc serios la asta...

Virginia
03 dec 2008, 14:52
Eu ii spun in gluma "Gombotel", iar tatal lui ii spune "Duracel" - pentru ca e agitat. O facem insa foarte rar, nu vrem sa ramana cu alt nume. Unchiul lui ii spune "Lali", iar matusica ii zice "Auras"

Suzi
03 dec 2008, 14:53
cand am vazut-o pentru prima data pe Sara,imediat la nastere,i-am spus ZUZI. nu stiu de ce. asa mi-a venit.si cat timp am fost in maternitate,tot asa o alintam. pai avea o moaca......zici ca era un soricel ciufulit,cu ochisorii mci si rotunzi care stateau deschisi si incercau sa ma gaseasca.

Alina80
03 dec 2008, 14:54
Destul de rar il alint dar cand o fac i spun dorulet sau gagalici.

Radutza
03 dec 2008, 14:54
evident.. baietelul este iubirikutul.. cateodata motanel,simonicu.....simo cel mai mult.. poate prea mult il alintam.. dar daca ne e drag... eu, cred ca ii place..

Simina
03 dec 2008, 14:55
EEEEEeeeeee cam multe are Darius. Cand era in burtica ii spuneam...Iliuta-nu stiu de unde ,dar ne placea sa-i zicem asa!) apoi i-am spus bebe,bitu,bitoi,apoi el si-a spus Das si intr-o zi ne-a spus ca el e..."Daius,nu bitoi".

Acum ii mai spun ..iubire,iubita, pui....
Cam multe,nu

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania