View Full Version : E buna nasterea provocata sau nu?
Buna fetelor
Sunt insarcinata 38 saptamani si sunt f f f ingrijorata pt ca nu ma simpt prea bine am tensiunea 14 .15 cu 9.10 uneori scade este 10 am dureri de cap picioarele sunt unflate butie la fel si mainile iar in urina am urme de proteine -sfatul medicului la toate astea este -monitoring de 2 ori pe saptamana si ...... atat
Nu stiu ce sa fac sa cer sa ma provoace? Sa ma mai chinui asa imi vine fff greu sunt f stresata nu mai suport galagia pe nimeni in preajma mea ma simpt rau , pe alta parte incerc sa ma incurajez sa mai tin 15 zile pana la data prevazuta pt nastere
Va rog mult sfatuiti-ma ce sa fac ca eu nu mai stiu am impresia ca sunt singura ca nimeni nu intelege cat de greu imi este , simpt ca nu mai pot
Va multumesc
Buna, imi pare rau ca treci prin asa ceva... Daca nu ai incredere in doctorul tau eu te sfatuiesc sa mai ceri o parere avizata...
Stiu ca din saptamana 38 nasterea poate fi considerata normala, dar doctorul ar trebui sa tie mai bine ce e de facut.. Cat despre provocarea nasterii am inteles ca sunt si bune si rele de spus..... asa ca sfatul meu este sa vorbesti deschis cu doctorul tau, sa ii spui ca nu crezi ca mai rezisti..si daca vezi ca e indiferent, mai mergi si in alta parte...
Sanatate
Buna fetelor
Sunt insarcinata 38 saptamani si sunt f f f ingrijorata pt ca nu ma simpt prea bine am tensiunea 14 .15 cu 9.10 uneori scade este 10 am dureri de cap picioarele sunt unflate butie la fel si mainile iar in urina am urme de proteine -sfatul medicului la toate astea este -monitoring de 2 ori pe saptamana si ...... atat
Nu stiu ce sa fac sa cer sa ma provoace? Sa ma mai chinui asa imi vine fff greu sunt f stresata nu mai suport galagia pe nimeni in preajma mea ma simpt rau , pe alta parte incerc sa ma incurajez sa mai tin 15 zile pana la data prevazuta pt nastere
Va rog mult sfatuiti-ma ce sa fac ca eu nu mai stiu am impresia ca sunt singura ca nimeni nu intelege cat de greu imi este , simpt ca nu mai pot
Va multumesc
Mie mi-a provocat nasterea, nu din motive medicale, ci ptr ca pleca doctorul in concediu, iar eu nu am vrut sa nasc cu altcineva. Am nascut tot la 38 de sapt si totul a fost ok, o fetita perfect sanatoasa si o nastere de 5 min, cu travaliu de 6 ore.Iti doresc o nastere o usoara si un bebe sanatos!
Marioara
17 ian 2009, 11:22
ultima pare a sarcinii este mai stresanta; si eu ma simteam maaaare, abia ma mai miscam, nu stateam bine pe nicio pozitie dar stare nu aveam. Mi se umflasera si mie picioarele destul de putin, e drept sau imi mai amorteau degetele de la maini, insa cel mai rau era ca nu mai aveam rabdare. Nu stiam cat mai am de asteptat dar faptul ca totul se redusese la ordinul zilelor...nu ma lasa deloc in pace Pe de alta parte, ma gandeam sa mai profit cat mai pot de burtica mea draga.
Am nascut la 39 de saptamani, la cererea bebelui Totul a fost foarte bine.
Si acum...imi e dor de burtica
Pentru linistea ta, ai putea merge si saptamanal la monitorizare. Nastere usoara iti doresc si multa liniste!
Multumesc mult fetelor
Am sa cer parerea si la alt medic pt_ca nu mai am incredere deloc in doctorita mea pt_ca orice sfat ii cer la ingrijorarile mele ea imi raspunde-sunt lucruri inutile si eu nu sunt de partea lucrurilor inutile-si imi inchide gura. Ma inerveaza pt _ca mai am 2 sapt si 2 zile pna la data prevazuta a nasterii si cred ca este un pic cam tarziu sa schimb medicul acum la sfarsit si mai sunt si sarbatorile si ea nu este la spital este in concediu.
Multumesc mult
buna......si mie mi-au provocat nasterea.....la 42 de saptamani.......adevarul e ca durerile la nastere provocata sunt mult mai mari decat daca travaliul s-ar declasa de la sine.....si dupa 30 de ore de travaliu am ajuns la cezariana....parerea mea e ca bebe trebuie lasat cand vrea el sa vina.....exceptie termenul peste....oricum depinde si de corp....aveam o prietena careia i-au provocat nasterea cu o zi inainteamea si in 4 ore a nascut...
Si eu am nascut provocat acum 1 luna.. Pot sa zic ca nu a fost deloc ok.. 15 ore m-am chinuit.. m-au lasat singura in sala de nasteri,nu aveam voie sa
vb cu nimeni..si am nascut cu ajuorul forcepsului k numai puteam sa imping de oboseala..Numai ca eu am nascut cu o sapt inainte..de termen.. si a fost destul de greu.. acum baiatu meu are un semn in frunte din auza forcepsului.....
Graba medicilor..ca venea Craciunu....