PDA

View Full Version : Sunt gravida si caut de munca !

lorenafrancisc
21 apr 2009, 22:48
Nu cu mult timp sa raman insarcinata am ramas fara serviciu si cum trec zilele , problemele financiare au inceput sa apara . Sunt insarcinata in 19 saptamani si nu cred ca mai am sanse mari sa ma angajeze cineva , dar cu toate asta am speranta ca voi putea gasi ajutor . Ma simt foarte bine si nu am o sarcina cu probleme . As putea sa muncesc pana voi naste fara nici o problema si dupa ce va aparea bebele. Nu am decat sprijinul sotului meu , dar nici asta nu e suficient pentru a putea trece de la o luna la alta fara sa ne imprumutam . Mentionez ca locuiesc in Bucuresti si sunt dispusa sa muncesc si in stres . Pana acum am lucrat ca si operator date la o firma de asigurari, dar si intr-un hypermarket !

Mail-ul meu este lorennafrancisc@gmail.com !

Unregistered
25 apr 2009, 08:43
nu cu mult timp sa raman insarcinata am ramas fara serviciu si cum trec zilele , problemele financiare au inceput sa apara . Sunt insarcinata in 19 saptamani si nu cred ca mai am sanse mari sa ma angajeze cineva , dar cu toate asta am speranta ca voi putea gasi ajutor . Ma simt foarte bine si nu am o sarcina cu probleme . As putea sa muncesc pana voi naste fara nici o problema si dupa ce va aparea bebele. Nu am decat sprijinul sotului meu , dar nici asta nu e suficient pentru a putea trece de la o luna la alta fara sa ne imprumutam . Mentionez ca locuiesc in bucuresti si sunt dispusa sa muncesc si in stres . Pana acum am lucrat ca si operator date la o firma de asigurari, dar si intr-un hypermarket !

Mail-ul meu este lorennafrancisc@gmail.com !

darag mea!....intradevar e o situatie la care multi am fi putut sa ajungem...parerea mea e sa te angajezi cu contract de colaborare pe termen limitat()in cazul tau 6 luni)dar nu sunt de acord cu ideea ta de a fi de acord sa te angajezi si intr-un loc cu stres....incearca in magazinase sau in rodipeturi.....ar fi cel mai bine...crede-ma sunt in 23 sapt.si nu ma mai pot misca chiar ca inainte...si cu timpul va fi si mai greu....e sa iti zic...succes si un bb sanatos!

silence
05 mai 2009, 23:01
Iti doresc bafta desi cam greu in ziua de azi sa-ti gasesti un job. Am cautat si eu la inceputul sarcinii dar nu am gasit. Acum stau acasa si ma bucur de sarcina desi mi-as dorii sa am si u un job usor, ca ma simt inutila si sotul meu munceste pe branci. Dar asta e, daca asa a fost sa fie, cu Dumnezeu inaine!

lorenafrancisc
13 iun 2009, 11:42
Multumesc mult pentru raspunsuri ! Intre timp mi-am gasit ocupatie acasa ! Sunt deja in 26 de saptamani si lucrez acasa . Cum am reusit ? Pai m-am apucat de facut bijuterii , handmade-uri cum spun alti . Bijou Mariposa (http://www.bijoumariposa.blogspot.com) . Si chiar imi merge treaba.
Va pup si sarcina usoara incontinuare!

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania