View Full Version : cum sa-i spun iubitului ca sunt insarcinata?
incep prin a ma prezenta.sunt aura si am 18 ani.am ramas insarcinata si am deja 16 saptamani.am o mare problema.nu stiu cum sa-i spun iubitului meu.eu stiu de ceva timp dar inca nu am avut curajul sa-l anunt si pe el.mi frica ca dupa ce ii voi spune nu o sa ma mai caute.deci mi frica de reactia lui.eu una as tine copilul dar numai daca e si el alaturi de mine,pt ca nici macar parintii mei nu sunt langa mine,sunt in alta tara.lor inca nu le-am spus nimic ca nu stiu ce decizie sa iau si e cam tarziu deja.pe scurt,relatia mea cu el e una mai libertina,fiecare face aproape ce vrea,ne respectam foarte mult dar nu ne petrecem nici mult timp impreuna.apropo,el are 40 ani.ce sa fac?cum sa-i spun in cel mai frumos mod despre copil?si atunci sa hotaram impreuna :(
Unregistered
07 mai 2009, 12:12
Draga Aura,in primul rand nu cred ca mai poti face nimic la 16 sapt decat sa-l pastrezi,plus de asta e mare pacat,e o vietate si el.In al doilea rand nu trebuie sa-ti fie teama sa-i zici iubitului tau despre sarcina.Doar l-ati facut impreuna nu?cel mai bine e sa vorbesti deschis cu el si veti ajunge voi la o concluzie.Succes si sa ai parte de o sarcina usoara.Ai grija d bebe.Mihaela
Alexandra20
07 mai 2009, 18:00
Mey...parerea mea in privinta bebelului este sa il tii indiferent ca iubitul va sta sau nu cu tine....eu am avut o relatie cu un barbat insurat si care are si un copil si totusi am patit asta...i-am spus si a plecat...bb meu are acum 25 de saptamani si nu imi pare rau de decizia mea...de el nu mai stiu nimik si ce?!....dak nu il vrea el il vreau eu si e de ajuns....curaj si succes!