PDA

View Full Version : Ce parere aveti de testele de evoluatie?

Simba
15 mai 2009, 08:46
Buna, fetelor! Am si eu o intrebare: ce credeti despre testele de ovulatie? Le-ati folosit? Coincide cu... realitatea rezultatul lor? Arata intr-adevar, cu exactitate, momentul in care se va produce ovulatia sau sunt doar o mare pacaleala? Ne putem "lasa pe seama lor" sau mai bine sa ne incredem in corpul nostru, in simptomele pe care le avem si pe care le recunoastem si singure? Desigur, ar mai fi si alte metode, precum masurarea temperaturii bazale, etc., dar eu sunt curioasa de aceste teste. Sa fie intr-adevar atat de sigur si usor de aflat momentul cel mai fertil al lunii?

Cami28
15 mai 2009, 08:47
O prietena buna de-a mea le-a folosit. Ea a fost incantata de ele, e acum insarcinata cu al doilea copilas.

Mssy
15 mai 2009, 08:49
O prietena buna de-a mea le-a folosit. Ea a fost incantata de ele, e acum insarcinata cu al doilea copilas.

Dar ce conteaza care e cel mai fertil moment al lunii. Eu zic sa nu risti si sa incercati mereu pentru a nu arata momentul.

P.S. Pe mine ma scuzati si ignorati-ma va rog. Am si eu "probleme" . Nu vreti sa stiti cat a trecut .

Moni
15 mai 2009, 08:50
Cat priveste.. incercatul mereu.... am facut-o o data, cand ne... "pregateam" de Alexia, si, crede-ma, sotul meu ajunsese sa-mi promita si luna de pe cer, numai s-o las mai moale... nu de alta, dar auzisem eu ca ar fi mai sigur de 3 ori pe zi... Zis si facut! Doar ca dupa o perioada, ajunsesem la urmatorul fel de negocieri: Vezi ca azi tot de 3 ori! Iubiiiiii... dar daca spal eu vasele astazi ramanem doar la 2 ori?

Va jur ca discutia se purta cat se poate de serios, desi acum ma tavalesc de ras amintindu-mi...
Deci, Mona, ma intelegi acum de ce as prefera sa ... impusc rata dintr-un foc?

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania