View Full Version : Sa slabesti cu metode ale lui Michel Montignac
Ce stiti ?cartea lui Michel Montignac e buna de ceva?
eu am incercat dieta cu cartea lui cand aveam 16 ani..am citit o toata si m am tinut de ea...am slabit 8-9 kg in putin timp... (mai mult nu vroiam sa slabesc atunci deci n am mai continuat)
mie mi o recomandato dentista mea care dupa sarcina sa ingrasat destul de mult si dupa cateva luni era iara normala...si am intrebato cum a facuto si mi o spus de montignac...ea a slabit vreo 15 kg...
Lybiana
21 iun 2009, 10:51
Imi puteti da si mie dieta (un plan de dieta)?
As vrea sa incerc si eu sa vad cum si daca la mine functioneaza, mrs!
SunRise
21 iun 2009, 10:51
Eu o tin din ianuarie. Am deja 4luni si ceva si am slabit 7 kg. in prima luna am dat jos 3 kg, iar mai tz cate 1/2 kg pe luna. e mai greu acum, mai am de dat jos ink 7 shi nush cand voi termina. sper sa ajung la rezultatele pe care mi le doresc. nu e f grea, dar te simti f bine si nu mai ai prbl cu stomacul, v-o recomand. Succes tuturor care vor sa se apuce de aceasta dieta, shi mie care ink o mai tin :D ;)
Da, este foarte buna!
Cineva din familie are o problema cu balonarea, si cartea ofera solutia - mancarea fructelor inainte
Dulcicutza
21 iun 2009, 10:53
Da cartea este ff buna (se gaseste si in comert 10 ron sau cam asa ceva) totul este sa respecti ceea ce scrie mai greu e sa pui in practica pt mine este putin mai greu avind in vedere ca sunt gurmanda si mai ales gourme dar sper sa ajung la kg inainte sa raman insarcinata 57-59kg 1,70cm, acum am 68kg .... am incercat si o liposuptie si pastile etc....se pare ca imi trebuie mai multa vointa..... mult succes mamelor si nu numai
Da, a mers dieta si la mine. am slabit 5 kg in 2 luni. o recomand, mai ales ca ai garantia ca e data de un doctor, nu recomandata de prietenul prietenei nu stiu cui...daca nu aveti cartea eu am gasit dieta explicata pe pasi pe solutiideslabit.ro bafta!