PDA

View Full Version : Sa slabesti cu metode ale lui Michel Montignac

Gerry
21 iun 2009, 10:50
Ce stiti ?cartea lui Michel Montignac e buna de ceva?

Bizi
21 iun 2009, 10:50
eu am incercat dieta cu cartea lui cand aveam 16 ani..am citit o toata si m am tinut de ea...am slabit 8-9 kg in putin timp... (mai mult nu vroiam sa slabesc atunci deci n am mai continuat)

mie mi o recomandato dentista mea care dupa sarcina sa ingrasat destul de mult si dupa cateva luni era iara normala...si am intrebato cum a facuto si mi o spus de montignac...ea a slabit vreo 15 kg...

Lybiana
21 iun 2009, 10:51
Imi puteti da si mie dieta (un plan de dieta)?
As vrea sa incerc si eu sa vad cum si daca la mine functioneaza, mrs!

SunRise
21 iun 2009, 10:51
Eu o tin din ianuarie. Am deja 4luni si ceva si am slabit 7 kg. in prima luna am dat jos 3 kg, iar mai tz cate 1/2 kg pe luna. e mai greu acum, mai am de dat jos ink 7 shi nush cand voi termina. sper sa ajung la rezultatele pe care mi le doresc. nu e f grea, dar te simti f bine si nu mai ai prbl cu stomacul, v-o recomand. Succes tuturor care vor sa se apuce de aceasta dieta, shi mie care ink o mai tin :D ;)

Sara
21 iun 2009, 10:52
Da, este foarte buna!
Cineva din familie are o problema cu balonarea, si cartea ofera solutia - mancarea fructelor inainte

Dulcicutza
21 iun 2009, 10:53
Da cartea este ff buna (se gaseste si in comert 10 ron sau cam asa ceva) totul este sa respecti ceea ce scrie mai greu e sa pui in practica pt mine este putin mai greu avind in vedere ca sunt gurmanda si mai ales gourme dar sper sa ajung la kg inainte sa raman insarcinata 57-59kg 1,70cm, acum am 68kg .... am incercat si o liposuptie si pastile etc....se pare ca imi trebuie mai multa vointa..... mult succes mamelor si nu numai

Sonia
02 aug 2011, 10:01
Da, a mers dieta si la mine. am slabit 5 kg in 2 luni. o recomand, mai ales ca ai garantia ca e data de un doctor, nu recomandata de prietenul prietenei nu stiu cui...daca nu aveti cartea eu am gasit dieta explicata pe pasi pe solutiideslabit.ro bafta!

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania