PDA

View Full Version : Mamici de noiembrie

lovelife
23 iun 2009, 14:22
Cine naste in noiembrie? Unde si cu cine ati hotarat sa nasteti? Ce aveti baiat sau fata? Ce planuri mai aveti pana la nastere?

Citeste si subiectul mai actual Mamici de noiembrie 2011 (http://www.mamicamea.ro/forum/sarcina/2232-mamici-de-noiembrie-2011-a.html)

nataly
25 iun 2009, 13:57
salut eu nasc la sfirsitul lui noiembrie, voi avea o fetita si voi naste acasa in apa

alexandra2u2
25 iun 2009, 22:00
salut eu nasc la sfirsitul lui noiembrie, voi avea o fetita si voi naste acasa in apa
cum acasa in apa? va fii si un dr?

angel4u_to
23 sep 2009, 17:16
Si eu sunt mamica de noiembrie, pe data de 22 ;)
O sa nastem la spital, sper eu ca natural, inca nu am vb cu medicul dar am pe 14/10 intalnire el si imi va spune cum e mai bine . Nu stiu ce voi avea :) ( m-am obisnuit cu ideea) va fi surpriza !!!!

zori
25 sep 2009, 15:55
salut. si eu voi naste la sfarsitul lunii noiembrie. sa aveti o nastere usoara. noi o sa avem o fetita.

angel4u_to
24 nov 2009, 16:52
Eu am nascur pe 20 noiembrie, aproape la termen, voi mamicutzelor cum stati?
Am nascut o fetita de 3,624 grame si 50 cm cu un travaliu de 14 ore. Bebe papa foarte bine ( de la san ) , este o frumusetze si o smechirie de fetitza...
Va pupic, si mult noroc mamicilor care inca nu au nascut....Pupicei la bebici

corynica
25 nov 2010, 20:13
Eu am nascut in 26 noiembrie 2009 o fetita scumpa, maine face 1 an.

cryss4
28 nov 2010, 15:01
multi inainte !! cat de repede pot creste.cand se nasc iti e si frica sa ii ti in brate iar la un an deja sunt asa maricei !!

corynica
28 nov 2010, 15:40
multi inainte !! cat de repede pot creste.cand se nasc iti e si frica sa ii ti in brate iar la un an deja sunt asa maricei !!
mersi mult crys intr-adevar cresc foarte repede. timpul se duce repede.

oana-oana
29 nov 2010, 14:03
salut. Si eu voi naste la sfarsitul lunii noiembrie. Sa aveti o nastere usoara. Noi o sa avem o fetita.

iti dorim sanatate multa si nastere usoara!!!!!!
Sa nasti o fetita frumoasa si sanatoasa.
Te asteptam dupa si-ti tinem pumni.

oana-oana
29 nov 2010, 14:06
Eu am nascur pe 20 noiembrie, aproape la termen, voi mamicutzelor cum stati?
Am nascut o fetita de 3,624 grame si 50 cm cu un travaliu de 14 ore. Bebe papa foarte bine ( de la san ) , este o frumusetze si o smechirie de fetitza...
Va pupic, si mult noroc mamicilor care inca nu au nascut....Pupicei la bebici

Ne bucuram pt tine si sa fie intr-un ceas bun.
Sa-ti ajute Dumnezeu sa fii santoasa sa-ti cresti printesa.Si toata viata ta sa fii fericta pt ea.Sanatate multa si printesei tale.

corynica
29 nov 2010, 19:34
Nu stiti cum se pun tickere sau avatare? Intrati aici: http://www.sarcina-nasterea.ro/forum/regulament-si-sugestii/1921-probleme-tehnice.html#post24007. Si, totodata, acolo, din caz ca aveti nelamuriri legate de forum postati.

Alexandra1985
14 iul 2011, 08:48
Cine naste in noiembrie? Unde si cu cine ati hotarat sa nasteti? Ce aveti baiat sau fata? Ce planuri mai aveti pana la nastere?

Buna dimi dragi mamici!
Si eu voi da nastere unui baietel in noiembrie.
Din mai multe motive voi naste prin cezariana, si pentru ca urmeaza sa ma mut din orasul in care locuiesc acum , voi naste la clinica Eva din Brasov!

ClejAde
14 iul 2011, 08:52
Buna dimi dragi mamici!
Si eu voi da nastere unui baietel in noiembrie.
Din mai multe motive voi naste prin cezariana, si pentru ca urmeaza sa ma mut din orasul in care locuiesc acum , voi naste la clinica Eva din Brasov!
uie aici suntem mamicile d noiembrie 2011:*: http://www.sarcina-nasterea.ro/forum/sarcina/2232-mamici-de-noiembrie-2011-a-482.html si suntem mai multe:pup:

Cabinete si Clinici Stomatologice din Romania