View Full Version : Tratamente naturiste pentru par!!!
Floryca
18 iul 2009, 16:01
...De ceva vreme am o mare problema cu podoaba capilara... e uscat...aspru... se incalceste fff usor... am incercat cu sampoane de calitate... cu tratamente ... insa nu reusesc sa am un rezultat multumitor
....acum, inainte de baie, imi pun ulei de masiline pe par si stau cam 5 ore... dar nici asta nu e o solutie ff buna!
si eu patesc cam ce spui tu cu parul, la mine uleiul de masline ajuta, si as folosesc un balsam/masca bune la fiecare spalare, daca fol. doar sampon nici nu ma pot pieptana.
A, si nu folosesc absolut nici o chimicala pe parul meu, doar la spalare atat.
pai eu pana acu ma spalam cu sampon, balsam si tratament pentru par de LA nivea...si nu eram f multumita ...iar uneori ma dadeam cu ulei de ricin si se cunoastea...insa nu era decat ceva de moment ...adik pana laurmatoarea spalare devenea la fel...
acum am sampon si balsam de la elseve si cred ca nu e potrivit pt parul meu ...
...offf mie imi spui cu pieptanatul cat chin am...
lipsa vitaminelor, vopsea nu de buna calitate, produse neadecvate. cam astea sunt motivele. a si expunerea la soare.
cel mai bine luati niste vitaminte, mai tundeti din par putin, aplicati o masca pe baza de ulei, se gasesc prin farmacii, sampon pt par uscat si balsam bun. vopsea daca e cazul fara amoniac.
nu stiu daca te ajuta sau daca ai folosit, eu pt descalcirea parului folosesc tratamentul de la kallos cu placenta, trebuie sa stai jumatate de ora cu el in cap, dar eu nu stau decat f rar jumatate de ora, de cele mai multe ori ma dau, il tin 2 3 min si gata se vede cand in folosesc si cand nu... si crede-ma eu am parul ondulat spre cret,si il am si f des..lung tare nu e
AM ceva timp de cand folosesc pentru par ulei de masline...inainte cu minim 2 ore de a ma spala imi pun ulei pe par...e adevarat ca se cunoaste si ca am un par fin si lucios si usor de pieptanat ... insa acum imi cade parullllllllllll tareeeeeeeeeeeee.... is disperata ... cand imi bag mana prin par de fiecare data scot fiere de par... plus ca in toata casa este par de al meu... azi prietenul meu imi zicea ca la antenament in timp ce alerga un fir de par de-al meu il deranja pe fata...offffffffffffff ce sa mai fac???????????????
Eu cred ca am o mare lipsa de acid folic in organism si asta e principala cauza...si am sa incerc sa o rezolv
Dessire
18 iul 2009, 16:04
dupa o indelunga fidelitate asupra placii, si parul meu a luat-o razna... am folosit, si folosesc produse pentru par deteriorat din gama Gliss, si anume, sampon, balsam, masca, si un alt balsam- fara clatire. sunt destul de incantata de ele, desi trebuie sa recunosc ca stau o groaza de timp in baie sa tot aplic la tratamente... din vara, din 2 in 2 saptamani aplic o masca naturista, un amestec de: zeama de lamaie (pentru stralucire), galbenus de ou (bun pentru hranirea firului de par), miere si ulei de masline- imi face parul super matasos, straluitor, plin de viata.
Am auzit si eu de balsamul de la kallos, ca ar face minuni, dar sincer nu am ajuns sa-l folosesc pana acum...
Si... uleiul de ricin, e bun pentru regenerarea parului, respectiv pentru cadere. Am folosit, dar nu mi-a placut deloc cum imi lasa parul, am observat ca se ingrasa mai repede de fiecare data cand il foloseam (15-20 de minute inainte de baie, aplicat doar la radacina parului)
MamaRares
18 iul 2009, 16:06
nu conteaza cat timp stai in baie pentru ati spala parul....important e ca ai rezultate...si eu in fiecare zi ma dau cu fiole impotriva caderii parului am aproape o saptmana si inca imi mai cade dar tratementul cu fiole e de o luna asa ca trebuie sa am rabdare
fetelor fiecare isi spune tramentul cu care a reusit...cauzele problemei in multe cazuri nu se cunosc niciodata.... spunea cineva ca PANTOSTIN.... e un tratamentu doar pentru cei care au probleme hormonale.... eu nu pot sa contrazic pe nimeni pentru ca nu stiu.... dar tipa respectiva a spus ca atat ea cat si mama ei care sufera de diabet au ajuns sa-si recapete podoaba capilara cu ajutorul tratamentului respectiv...
Jassimeni
18 iul 2009, 16:08
...eu acum is disperata ... nu stiu ce sa mai fac... ma ingrijoreaza foarte ttare chestia asta cu caderea parului... se cunoaste ca sa rarit.... de tuns zero nu pot deoarece anul asta ma casatoresc si ar fi culmea sa apar tunsa zero.... tratament urmez de 2 sapt si cred ca rezultatele incep sa se vada insa e prea devreme sa ma bucur...mai am o prietna care a avut aceiasi problema si imi zicea ca la 3 sau 4 ani parul se regenereaza si cade tot cu timpul crescand alte fire in loc... si ea zicea ca a ramas intr-o vreme cam cu jumate din par adik i sa rarit fff mult si isi facea masti pentru par cu 5ml vitamina A... 5ml ulei de ricin.... un galbenus de ou si o lingura de miere.... si acum are un par des si frumos.... acum nu stiu ce sa mai spun ......