View Full Version : Mamici si bebelusi in pantec
Am deschis acest topic pentru ca sunt curioasa (si de ce sa nu recunosc...doresc sa aflu mai multe informatii pentru momentul in care voi avea si eu un bebeu ...) sa aflu mai multe detalii despre perioada de "graviditate" , nastere si primele luni de viata ale bebeilor.
Astept cu interes si parerile celor care inca nu sunt mamici sau tatici
As vrea insa sa stiu de la mamici: ce ati simtit cand ati vazut prima data bebeul? Cum v-ati descurcat dupa nastere cu cresterea copilului in primele luni?
Didinna
23 iul 2009, 18:22
Eu cand mi-am vazut prima data copilul,era inca legat de mine prin cordonul ombilical,era foarte paroasa (pe cap) si corpul vinetiu. Mi-a fost tare frica sa o iau in brate cateva ore mai tarziu,era prea mica si fragila,trebuia sa-i dau sa suga si o ciupeam de obraz pt ca dormea si mi-era frica ca va ramane flamanda. A fost cel mai emotionant moment, imi pare rau ca n-a putu fi imortalizat acel moment decat in memoria mea.
ce pot sa spun la acest subiect este ca sint mindra mamica a doi baietei, unul de 5 ani si 4 luni si celalalt de 3 saptamini si 3 zile
marturisesc ca mi-am dorit foarte mult o fetita da' n-a fost sa fie...asta e, o sa fiu soacra cu doua nurori... sper sa nu fiu prea a dracu'
cit despre ceea ce simti in momentul in care devii mamica, e foarte greu de spus in cuvinte... cind il tii in brate pt prima oara, emotia este atit de mare, incit primul meu impuls a fost sa pling, la fiecare in parte...of, Doamne, cind ii vezi asa mici si neajutorati, chiar nu te poti abtine...sint superbi, sint perfecti, sint universul in miniatura...