Rezultate de la 1 la 6 din 6

Subiect: Anemia la cei mici

Buna Oaspete

Implicit Anemia la cei mici

Gemenii mei au hemoglobina cam mica. doctorul pediatru le-a recomandat sa le dau siropel cu fier. Sunt mamici ai caror bebei au avut nevoie de fier?

Dadutza Oaspete

Implicit Re: Anemia la cei mici

Am inceput sa-i dau celei mici fier haussman recomandat de pediatru. dar a inceput sa aiba scaunele mai dese si moi. nu stiu ce sa fac sa-i mai dau sau nu tratamentul cu fier. s-a nimerit sa fie si week-end, nu e medicul de familie. micuta suge iar eu nu am consumat decat alimentele pe care le mancam si pana acum. eu zic ca motivul e tratamentul cu fier.

Florici Oaspete

Eu stiu ca bebelusii nascuti la termen si sanatosi au resurse suficiente de fier la nastere si inca pt 6 luni de zile.Cei alaptati nu excreta fier in timp ce cei care mananca lapte praf sau de vaca il excreta. Anemie pot sa faca cei nascuti inainte de termen, cei bolnavi si cei care mananca lapte formula fara adaus de fier.

Anina Oaspete

si lui victor al meu i s-a depistat o anemie destul de severa la opt luni deoarece nu prea incepusem diversificarea asa cum trebuia si era destul de maricel... laptele matern nu-i mai asigura tot necesarul de elemente nutritive de care el avea nevoie.. daca vedeam ca nu vrea sa manance ii dadeam tot san.. insa trebuie insistat... acum mananca tare bine... la noi a fost o anemie din cauza alimentatiei... asa ca nu intarziati prea mult mom.diversificarii.. incepeti de la patru luni... cu suc de portocala.. apoi supa... ca oricum accepta mai greu..si sa aveti timp sa-i obisnuiti.. ca nu accepta din prima..

Aurica Oaspete

Eu am fost multumita de un supliment de minerale si vitamine special pentru bebelusi Infant Formula sunt multivitamine pentru copii mai sanatosi

Unregistered Oaspete

Citat Citat din Buna Vezi post
    Gemenii mei au hemoglobina cam mica. doctorul pediatru le-a recomandat sa le dau siropel cu fier. Sunt mamici ai caror bebei au avut nevoie de fier?
    da al meu tot a folosit hemoglobin plus

Subiecte Similare

1. Anemia in sarcina
    De Unregistered in forum Sarcina
    Replici: 13
    Ultimul post: 04 sep 2011, 11:06
  2. Cum prevenim anemia la bebelusi?
    De Buffy in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 4
    Ultimul post: 13 mai 2011, 20:48
  3. Cum lupti cu anemia cu produse naturiste?
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 23 sep 2009, 22:06
  4. Anemia gravidei si a mamei cauzata de lipsa de fier
    Ultimul post: 20 aug 2009, 08:00
  5. Cum recunosti anemia?
    Ultimul post: 06 aug 2009, 08:04

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44