Eu am folosit BONNISAN si am fost f. mulţumită. Adevărul este ca nici nu prea a avut fetiţa colici dar i-am dat preventiv cea mai mică doză pana la 4 luni.
Ati auzit de niste picaturi Protectis probiotice pentru bebelusii cu colici?
Am auzit ca ar fi bune pentru colici..., pentru ca nu stiu ce sa ii mai fac Mariei mele care plange intr-una....![]()
Eu am folosit BONNISAN si am fost f. mulţumită. Adevărul este ca nici nu prea a avut fetiţa colici dar i-am dat preventiv cea mai mică doză pana la 4 luni.
Eu i-am dat Mirunei mele Infacol, se gaseste doar la Sensiblu si Dona. E bun si nu am avut probleme.
Buna. Suna Marrga si am un bebe de 2 luni si 3 saptamani, ati putea sa-mi spuneti cand scapam de colici?
Pentru colici se poate pune ceva cald pe burtica, si ca si adjuvant se pot folosi diferite picaturi din farmacie: Bonisan, SabSimplex, Infacol.
Dupa ce am incercat "n" preparate de prin farmacii, am ajuns la ceai de chimen si anason, care pot sa spun ca si-au facut efectul cel mai bine.
Ceaiul de chimen si anason il bei tu sau il dai la bebe?
Noi am primit debridat pentru colici si mi se pare ca il ajuta mai mult decat bonisan.De ceai nu se pune vorba pentru ca il refuza.
Da, si debridatul e bun. Eu personal am vazut o diferenta intre copiii mei, la unu a functionat Sab Simplex dar la al doilea parea ca nu are nici un efect, si Bonisanu am vazut ca il ajuta. Cat despre ceai, eu am baut ceai ce anason si fenicul sau uneori si chimen, pentru ca am citit ca se excreta in laptele matern. LUi bebe nu am vrut sa ii dau ceai in primele luni din viata, ca sa nu renunte la lapte, am preferat sa ii dau picaturile din farmacie sau sa beau eu ceaiul.
Pentru colicii, i-am dat fetei mele Baby Drink si Colic Baby.