Rezultate de la 1 la 3 din 3

Subiect: Cum ati scapat de pampersi?

Doryna Oaspete

Implicit Cum ati scapat de pampersi?

Baietelul meu face 10 luni in curand si as dori sa stiu ce metode ati folosit pentru a il determina sa faca la olita si sa renuntam la pampersi.
    Eu incerc sa il pun dar se ridica imediat. Oare este prea devreme pt. a fi invatat?

Andrada Oaspete

Implicit scapi usor de pamapersi

e tare usor sa scapi de pampers nu ii mai pui si gata, mai greu e sa-l educi sa te anunte ca face... chiar daca incepe sa te anunte ca a facut pe el e si asta un semn ca se vrea curat.

Oricum, pana nu afla cat disconfot simte cand face pe el nici nu o sa creada ca ar trebui sa faca in alta parte. E adevarat ca bebeii nu isi pot controla bine sfincterul dar asta nu ii opreste sa anunte ca vine pipi sau caca. Si pana nu incearca ei sa se abtina nici nu o sa aiba un antrenament ceva care sa puna la lucru muschii in cauza.

Cel mai usor este sa renunti la pampers in perioada calda a anului, pentru ca il poti lasa ud destul de mult fara sa pateasca nimic, astfel invata mai repede sa ceara chiar daca la inceput... pana ii dai chilotii jos deja a facut pe el, dar o sa se prinda repede ca daca cere atunci o sa i se schimbe chilotii si daca nu, o sa-i mai suporte asa uzi o vreme.

Eu am incercat metoda asta si a mers de minune... la un an si jumatate mai facea doar acidental in pat, stia sa dea pantalonii jos si sa strige din toate puterile " e ud "

Dita Oaspete

Implicit de la un medic pediatru

eu am vb cu un medic pediatru si mi s-a spus ca , copilul tb pus la olita din momentul in care poate sa stea singurel in fundulet fara sprijin.... adevarul este ca eu l-am pus pe Danut de la 8 luni o perioada zilnic de 3 ori pe zi cate 5 min apoi am renuntat ca am fost plecati apoi iar am reluat statul pe olita si acum cand face caca se screme mai intai si se uita la mine daca nu-s atenta ii da drumul in pampers daca sunt atenta si-l vad il pun la olita si sta fara nici o problema se mai ridica si se mai uita sa vada daca a facut si iar se pune pe olita si tot asa pana face... tot cu jucarii in jurul lei si eventual cu sticla de ceai, nimic altceva... asa ca .. ma anunta prin scremut cand vrea la olita cu treaba mare doar sa fiu atenta , ca alfel nu poate inca ca nu vb bine si nu stie.... eu cred ca nu tb fortati daca nu vor sa stea...poti relua dupa cateva zile pusul pe olita

si inca ceva ... luati olite normale la copilasi ca e cel mai bine .. nu din alea muzicale sau mai stiu eu cum... asa si sunt recomandate cele standard de care am avut si noi parte cand am fost mici

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44