Pagina 6 din 998 PrimulPrimul 123456789101116263656106506 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 61 la 72 din 11968
Like Tree1254Likes

Subiect: Proaspete mamici de ianuarie 2011

Alinus28 Avatar
    Alinus28 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    32
    Posturi
    1.969

Implicit Re: Proaspete mamici de ianuarie 2011

Citat Citat din andreea86 Vezi post
    nu stiu ,oricum acum e prea frigut si am auzit ca din seara asta se pune iarna grea cam peste tot.eu nu stiu daca il scot pana la botez,poate dca o sa fie mai caldut il scot in curte 5 min la aer dar la plimbare mi-e frica sa ies pt ca si-asa bantuie virozele!!!!!!
    ai si tu dreptate sa vad ce zice Cata
    SABINUTA Ioana mea cu ochi de peruzea, 11.01.2011

Crystal Avatar
    Crystal este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    266

ce coincidenta,vad ca si botezul il avem in aceiasi zi,si noi tot pe 19 feb il facem.pupici si multa sanatate va dorim
    Pai cam pe 19-26 se vor face botezurile pe aici . Noi tot pe 19 avem botezul, maine se face fix o luna pana la botez.

In maternitate mi-au zis sa-i dau Vigantol din a saptea zi de viata, doctora de familie mi-a zis ca din a zecea zi, voi spuneti ca din a 14-a zi. Cine stie cine mai are dreptate...

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    2.372

Eu tot din a 14 zi i-am dat Vigantol, asa mi s-a zis la spital. Ieri bebele meu a facut 1 luna si cand l-am cantarit......WOW...acuma are 4550 g,Am plecat din spital cu 2970 g si am calculat, intr-o luna aluat 1580 de grame. Mult nu? E un grasun....

Razvan-Stefan. 21.12.2010

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    2.372

fetelor care ati nascut natural in cat timp vi s-a vindecat taietura de jos,ca eu am vreo 10 zile de cand am nascut si tot ma mai doare,si parca e un pic rosu,mi-e teama sa nu ma infectez,am pus si rivanol,plus toaleta cat de des posibil dar tot nu s-a vindecat.sunt tare curioasa cat timp dureaza pana se vindeca.
    Si eu am nascut natural si m-a taiat putin jos dar nu m-a durut deloc. Am avut grija sa nu stau deloc pe fund 4 saptamani, sa ma spal de fiecare data cand merg la baie si sa imi pun Baneocin pulbere. Acum eu nu mai simt atele, s-au topit. La control ma duc peste 2 saptamani sa vad ce imi zice.

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    2.372

nu stiu ,oricum acum e prea frigut si am auzit ca din seara asta se pune iarna grea cam peste tot.eu nu stiu daca il scot pana la botez,poate dca o sa fie mai caldut il scot in curte 5 min la aer dar la plimbare mi-e frica sa ies pt ca si-asa bantuie virozele!!!!!!
    Bebele meu are 1 luna si inca nu l-am scos, poate trebuia dar si mie mi-a fost frica. In schimb, eu dau drumul la geam si las sa se raceasca bine in camera si il tin acolo, ceva mai imbracat vreo 10 minute. Poate de acum am sa-l scot, macat 5 minute, pana in fata blocului si inapoi. Doar daca nu vine vreun ger din ala de minus 30 de grade. Sanatate multa la copiii vostri!

special event este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Posturi
    3

Daca doriti ca botezul copilului vostru sa fie intr-o admosfera de basm cea mai buna solutie este sa chemati ZANELE URSITOARE.contact zona Galati-Braila:0740509890 sau special_event@ymail.com

special event este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Posturi
    3

Daca doriti ca botezul copilului dumneavoastra sa fie intr-o atmosfera de basm,atunci chemati ZANELE URSITOARE.contact zona Galati-Braila la tel:0740509890 sau e-mail: special_event@ymail.com

pitika Avatar
    pitika este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    33
    Posturi
    190

Citat Citat din Alinus28 Vezi post
    si a mea plange cu lacrimi cand nu vin la timp cu biberonu, in rest mai mult se alinta

eu merg pe 1 Febr la chirurgul pediatru sa vedem ce facem cu piciorusele, ce imi recomanda....masaj sau ghips? Sper sa fie totul bine

am luat Dostinex pt intreruperea lactatiei si nu am avut probl., nici nu imi venise mai deloc...sunt convinsa ca nu as fi avut, chiar daca nu aveam hep.B sfarcurile sunt mici, chinuite...Saby s-ar fi enervat
    papa fff bine lapte praf si plange doar cand ii e foamme, a facut in pampers si atat
    la baita e ff cuminte, ii place la nebunie....ma bucur enorm
    ceai de colici dau Baby drink, insa nu are prea tare, intre mese tb sa dam si ceiut
    Sa iti traiasca fetita, sa creasca sanatoasa si cuminte!!
    nu am timp sa incarc poze, intru pe fuga dar sabinuta ta seamana f.f.f mult cu baitelul meu
    si eu am fost nevoita sa il bag pe bebe pe lapte praf completare insa au inceput problemele: s-a constipat, are colici si a inceput sa planga ziua f. mult din cauza asta..
    am momente in care nu stiu ce sa ii mai fac si partea cea mai grea e ca nu gasim un medic pediatru ok..au venit 2 ciudate care una mi-a urlat la telefon ca de ce l-am bagat pe lapet praf si cealalta mi-a lasat copilul sa planga 20 min. sa imi demonstreze la fel, ca trebuie sa il obisnuiesc numai cu laptele meu..
    mie mi-au scris pe iesirea din spital sa ii dau vigantol din a 14-a zi, 2 pic. pe zi; atentie: treb. numarate 28 zile de cand incepi sa ii dai si pe urma iei alta sticluta de vigantol, nu trebuie folosita pana se termina picaturile..
    eu am nascut natural (cu epidurala care nu a prins si am simtit tot) si pentru vindecarea ranii de jos ma dau cu spray cicatrizant pentru arsuri, Oximed...

Alinus28 Avatar
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    32
    Posturi
    1.969

Citat Citat din Crystal Vezi post
    Pai cam pe 19-26 se vor face botezurile pe aici . Noi tot pe 19 avem botezul, maine se face fix o luna pana la botez.

In maternitate mi-au zis sa-i dau Vigantol din a saptea zi de viata, doctora de familie mi-a zis ca din a zecea zi, voi spuneti ca din a 14-a zi. Cine stie cine mai are dreptate...
    eu i-am dat de ieri, din a 10 a zi, am cumnata asistenta pediatra si asa mi-a zis
    Citat Citat din pitika Vezi post
    Sa iti traiasca fetita, sa creasca sanatoasa si cuminte!!
    nu am timp sa incarc poze, intru pe fuga dar sabinuta ta seamana f.f.f mult cu baitelul meu
    si eu am fost nevoita sa il bag pe bebe pe lapte praf completare insa au inceput problemele: s-a constipat, are colici si a inceput sa planga ziua f. mult din cauza asta..
    am momente in care nu stiu ce sa ii mai fac si partea cea mai grea e ca nu gasim un medic pediatru ok..au venit 2 ciudate care una mi-a urlat la telefon ca de ce l-am bagat pe lapet praf si cealalta mi-a lasat copilul sa planga 20 min. sa imi demonstreze la fel, ca trebuie sa il obisnuiesc numai cu laptele meu..
    mie mi-au scris pe iesirea din spital sa ii dau vigantol din a 14-a zi, 2 pic. pe zi; atentie: treb. numarate 28 zile de cand incepi sa ii dai si pe urma iei alta sticluta de vigantol, nu trebuie folosita pana se termina picaturile..
    eu am nascut natural (cu epidurala care nu a prins si am simtit tot) si pentru vindecarea ranii de jos ma dau cu spray cicatrizant pentru arsuri, Oximed...
    seamana? sa ne pui pozeeeee, neaparat poate are trecere la Sabinuta
    de ce fix 28 zile si apoi alta sticluta? sa intreb si eu....eu mai scap si 3 picaturi in laptele praf...sper sa nu fie probl...azi tare linistita sabinuta, sa nu fie de ochi, am avut si musafiri, vin rude si prieteni unul ate unul...ne-am umplut dulapul de haine, serv.umede, ulei, sampon, pampers...eu ii mai astept

Tudoritza Avatar
    Tudoritza este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2010
    Varsta
    28
    Posturi
    92

si a mea plange cu lacrimi cand nu vin la timp cu biberonu, in rest mai mult se alinta

eu merg pe 1 Febr la chirurgul pediatru sa vedem ce facem cu piciorusele, ce imi recomanda....masaj sau ghips? Sper sa fie totul bine

am luat Dostinex pt intreruperea lactatiei si nu am avut probl., nici nu imi venise mai deloc...sunt convinsa ca nu as fi avut, chiar daca nu aveam hep.B sfarcurile sunt mici, chinuite...Saby s-ar fi enervat
    papa fff bine lapte praf si plange doar cand ii e foamme, a facut in pampers si atat
    la baita e ff cuminte, ii place la nebunie....ma bucur enorm
    ceai de colici dau Baby drink, insa nu are prea tare, intre mese tb sa dam si ceiut

de ce mergi la chirurg?e cumva suspecta de displazie de sold?

pitika Avatar
    pitika este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    33
    Posturi
    190

eu i-am dat de ieri, din a 10 a zi, am cumnata asistenta pediatra si asa mi-a zis

seamana? sa ne pui pozeeeee, neaparat poate are trecere la Sabinuta
    de ce fix 28 zile si apoi alta sticluta? sa intreb si eu....eu mai scap si 3 picaturi in laptele praf...sper sa nu fie probl...azi tare linistita sabinuta, sa nu fie de ochi, am avut si musafiri, vin rude si prieteni unul ate unul...ne-am umplut dulapul de haine, serv.umede, ulei, sampon, pampers...eu ii mai astept

asa mi-au zis cumnata mea, care e farmacista si o prietena care are o fetita de 6 luni (si care este asitstenta), ca nu trebuie folosita toata sticluta ci luata alta la o luna de zile...
    am inteles ca tu nu mai ai voie sa alaptezi, ai bagat-o pe cea mica pe lapte praf?daca da, care anume? nu a avut nicio problema pana acum, gen constipatie sau colici? eu cu asta ma confrunt

Alinus28 Avatar
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    32
    Posturi
    1.969

Citat Citat din Tudoritza Vezi post
    de ce mergi la chirurg?e cumva suspecta de displazie de sold?
    nuuu, are ceva frecvent la mai 90% dintre copii, metatarsus adductus si tb sa mergem la chirurg pediatru sa ne zica daca tb sa facem masaj sau ce anume
    Citat Citat din pitika Vezi post

asa mi-au zis cumnata mea, care e farmacista si o prietena care are o fetita de 6 luni (si care este asitstenta), ca nu trebuie folosita toata sticluta ci luata alta la o luna de zile...
    am inteles ca tu nu mai ai voie sa alaptezi, ai bagat-o pe cea mica pe lapte praf?daca da, care anume? nu a avut nicio problema pana acum, gen constipatie sau colici? eu cu asta ma confrunt
    eu dau lapte praf si intre mese uneori ceai pt colici si merge fff bine, acum papa 90 ml si se satura, cam la 3 ore cere singura
    constipatie nu, doar uneori cacuta mai consistent, dar apoi era moale, iar colici nu pare sa aiba, cica in curand vor aparea mai frecvent

Subiecte Similare

1. Mamici de ianuarie 2012
    De Lalira in forum Sarcina
    Replici: 1074
    Ultimul post: 05 mar 2012, 15:04
  2. Proaspete mamici de Martie 2011 ... si nu numai
    De AnUtZyIk in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 47
    Ultimul post: 04 nov 2011, 11:39
  3. Mamici mai 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 39808
    Ultimul post: 15 iun 2011, 12:07
  4. mamici ianuarie 2011
    De loutzy0384 in forum Sarcina
    Replici: 5548
    Ultimul post: 09 feb 2011, 22:52
  5. Proaspete mamici de ianuarie 2011
    De AnUtZyIk in forum Nasterea
    Replici: 8
    Ultimul post: 15 ian 2011, 12:20

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44