Lalira , dar unde gasesc esarfe de astea ptr purtat bebelusi ?
Marsupiu eu am Bondolino, tot are arici ce se prinde pe talie. Si tot asa face zgomot, dar n-as vrea sa-l schimb pe nimic altceva.
Dana, uite aici am gasit,
Wrap
Mai erau site-uri romanesti, dar nu le gasesc acum.
Eu am de la Hoppediz esarfa,
https://www.hoppediz.de/shop/wear/ba...e-tragetuecher
Fac livrare si in RO, numai ca e 12 €
buna
cam asa se foloseste wrap-ul elastic (cel mai potrivit pentru nou-nascuti)
L.E. si slingul reglabil cu inele
si site-uri de la care se poate comanda in RO
hiphip punct ro
sling punct ro
eu mi-am luat un ring sling dar nu il am inca pe bb sa testam asa ca asteapta inca
Ultima editare de mususk266 : 19 oct 2011 la 12:12
Mususk, inca un pic a ramas.
slingurile cu inele sunt foarte bune cand bebelusii sunt micuti si au nevoie de contact cu mama non stop.
La bebei mai maricei e mai greu sa-o porti pe un singur umar, desi pe distante scurte - merge.
Nastere usoara sa ai.
eu l-am purtat pe baietelul meu pana la 1 an jumate in sling. a fost unul dintre cele mai folosite accesorii pe care le-am cumparat pentru bebe. il recomand tuturor!
buzna genioara nicoleta:foarte interesant articolul!
Eu am de la Babylonia, e un banal șal de 5m lungime, bănuiesc că se poate improviza din ceva de bumbac, nu trebuie să dai 50-60E.
Deocamdată mi-e dificil, fetița fiind mică am impresia că o pierd în șal sau că-și rupe spinarea dacă nu stă dreaptă.
2012-04-21 17.09.50.jpg
Tati de isabela, esti bestial.
Te descurci foarte bine.
Bella stå ca broscuța, M, cu tălpile sub fund și genunchii în lateral (e așa mică că încape fundulețul și tălpile în palmă). Capul îl ține de obicei deasupra inimii, și se pare că este o poziție confortabilă.
2012-04-22 11.58.47.jpg
Cam așa stă și în șal.