Tocmai au trecut emotiile sarcinii,a trecut si nasterea,ai facut cunostiinta cu puiutul dorit.Acum apar intrebarile,grijile si emotiile de mama, impreuna putem trece cu usurinta peste ele.
Listuta mamicilor
-Andreea27 mami de bebe baietel Petrut nascut pe 27.01.2011 prin nastere naturala
-Clauditza25 mami de bebe baietel David Stefan nascut pe 28.01.2011 prin nastere cezariana cu 3000 grame
-AnUtZyIk mami de bebe baietel Denis-Gabriel nascut pe 21.02.2011 prin nastere cezariana cu 3160 gr si 51 cm
-Crystynik mami de bebe baietel nascut pe 22.02.2011 prin nastere cezariana cu 2600 gr
-Isa25 mami de bebe baietel David-Mihail nascut pe 25.02.2011 prin nastere cezariana cu 3000 gr
-Ale mami de bebe baietel nascut pe 04.03.2011 prin nastere cezariana
-Alina86 mami de bebe fetita Antonia nascuta pe 16.03.2011 prin nastere naturala cu 3500 gr
-AlynaB mami de bebe baietel Alexandru Mihai nascut pe 17.03.2011 prin nastere cezariana cu 3500 gr
Sa ne rugam pentru puiutii nostrii
Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.