Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate de la 13 la 20 din 20
Like Tree41Likes

Subiect: De ce plang bebelusii

Lalira Avatar
    Lalira este offline Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.829

Implicit Raspuns De ce plang bebelusii

Postez si aici linkul asta.
    Nu lasati bebelusii sa planga

Denene Millner: Cry It Out: The Method That Kills Baby Brain Cells

chippenda Avatar
    chippenda este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    1.395

eu am un bebe tare dificil. inca de la inceput a stat numai in brate si mi se reprosa ca l-am invatat asa si ca trebuie sa il las sa planga...intotdeauna am spus ca daca el vrea in brate, il voi tine. mi-am dorit enorm copilul asta si nu l-am facut sa il las sa planga.
    o singura data ne-am ambitionat, pe la 2 luni, sa vedem cat poate plange si l-am lasat vreo 2-3 minute sa planga, pe pat, supravegheat. nu s-a oprit, evident, asa ca l-am luat in brate si s-a linistit imediat. dar a ragusit iar a doua zi inca nu putea plange bine... m-am simtit cea mai rea mama si mi-am jurat ca nu mai fac asa ceva, oricat de aproape de epuizare m-as simti!

nu lasati copiii sa planga! sunt boboceii care au stat 9 luni in burtica si cu care stateam de vorba in fiecare zi, si care ne ingrijorau daca nu miscau sau daca miscau prea tare, si pe care ii mangaiam si ii pozam si abia asteptam sa ii vedem!
    Lalira, BBpiticutz, Isa and 2 others like this.

Andrei Ovidiu

bbcroc Avatar
    bbcroc este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Posturi
    27

Cred ca instinctul de mama ne dicteaza cel mai bine ce trebuie facut cand ne plange copilasul. si daca tu simti ca are nevoie sa il iei in brate, fa-o fara ezitare!
    chippenda and angelkim like this.

Mihaela36 este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2012
    Varsta
    36
    Posturi
    21

Eu zic ca depinde de fiecare bbebelus in parte. Unii plang pentru ca vor sa fie schimbati, altii pentru ca se simt neglijati si vor mai multa atentie, sau pur si simplu pentru ca au o problema, le ies dintii, sunt constipati, sunt raciti ...
    Exista desigur si copii alintati ...
    Isa and angelkim like this.

Ildiko Avatar
    Ildiko este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    31
    Posturi
    213

Nici eu nu imi pot lasa fetita sa planga.cand se uita la mine cu ochii inlacrimati si parca zice"mama mama mama" mi se rupe sufletul.Are 3 luni si inca in afara de tati si surioara cea mare,nimeni nu a fost lasat sa o ia in brate.Zilele trecute a venit mama mea in vizita,a luat-o pe nepotica in brate iar ea nu isi lua ochisorii de pe mine,si dupa 2 minute i s-au umplut ochisorii de lacrimi,parca imi zicea"mami,la tine vreau".Atunci mama mea a zis ca prea am alintat-o,dar nu ma intereseaza parerea nimanui,e copilul meu si ador sa o tin in brate,sa ne simtim reciproc
    angelkim likes this.

angelkim Avatar
    angelkim este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    3.058

Citat Citat din Ildiko Vezi post
    Nici eu nu imi pot lasa fetita sa planga.cand se uita la mine cu ochii inlacrimati si parca zice"mama mama mama" mi se rupe sufletul.Are 3 luni si inca in afara de tati si surioara cea mare,nimeni nu a fost lasat sa o ia in brate.Zilele trecute a venit mama mea in vizita,a luat-o pe nepotica in brate iar ea nu isi lua ochisorii de pe mine,si dupa 2 minute i s-au umplut ochisorii de lacrimi,parca imi zicea"mami,la tine vreau".Atunci mama mea a zis ca prea am alintat-o,dar nu ma intereseaza parerea nimanui,e copilul meu si ador sa o tin in brate,sa ne simtim reciproc
    Exista si copilasi care din pacate refuza sa stea cu altcineva decat cu mama. Eu zic ca nu e bine nici asa.Nici pe noi nu prea ne viziteaza multa lume dar micuta mea ar sta cu oricine,numa singurica nu.
    Cum sa nu-i iubesti si sa nu-i alinti cand sunt asa micuti si neajutorati?!

Ildiko Avatar
    Ildiko este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    31
    Posturi
    213

Citat Citat din angelkim Vezi post
    Exista si copilasi care din pacate refuza sa stea cu altcineva decat cu mama. Eu zic ca nu e bine nici asa.Nici pe noi nu prea ne viziteaza multa lume dar micuta mea ar sta cu oricine,numa singurica nu.
    Cum sa nu-i iubesti si sa nu-i alinti cand sunt asa micuti si neajutorati?!
    Pe noi ne viziteaza,dar nu las pe nimeni sa o ia in brate,sa o pupe,sau sa o prinda de manuta(toata ziua, in loc de suzeta isi mananca manutele) ) Sunt rea
    angelkim likes this.

angelkim Avatar
    angelkim este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    3.058

Citat Citat din Ildiko Vezi post
    Pe noi ne viziteaza,dar nu las pe nimeni sa o ia in brate,sa o pupe,sau sa o prinda de manuta(toata ziua, in loc de suzeta isi mananca manutele) ) Sunt rea
    Oh,eu le-o dau s-o ia si acasa ca oricum mi-ar aduce-o inapoi in cateva ore ))))))))))))))))) nu cred ca ar rezista pe la cineva prea mult,cand ar vedea ca nu doarme ziua si sta mai mult in brate ar fugi!Si nu-i place nici afara...
    gyna24 and Ildiko like this.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Subiecte Similare

1. Bebelusii si animalele de casa
    De Bedia008 in forum Clubul burticilor
    Replici: 21
    Ultimul post: 11 mar 2012, 10:40
  2. 11 Motive pentru care plang bebelusii
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 23 aug 2009, 13:13
  3. Bebelusii cu colici, cum ii ajutam
    Ultimul post: 30 iul 2009, 08:14
  4. Bebelusii au amintiri din burtica?
    Ultimul post: 30 iul 2009, 05:19

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44