Pagina 6 din 2392 PrimulPrimul 1234567891011162636561065061006 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 61 la 72 din 28694
Like Tree76322Likes

Subiect: Mamici fericite de Aprilie 2011

nicol este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    29
    Posturi
    1.643

Implicit Re: Mamici fericite de Aprilie 2011

Citat Citat din Mami_de3BBi Vezi post
    Eu i-am pus sub saltea o pernuta, chiar si pe masa de infasat are o pernuta f subtire iar moasa cand am fost la ea ultima data la control mi-a zis sa l culc pe o pernuta pt a evita moarta subita...nu stiu de ce a tinut sa mi precizeze asta ca totusi sunt la al treilea copil...marti ma duc iar la control si am s-o intreb de perna ..il pun sa doarma pe perna mai ales cand ies din camera si ramane nesupravegheat dar altfel mereu prefer plan drept si mereu e cineva in camera , se intampla zilnic sa l prind cum ii vine sa verse in somn...asa ca pe spate il las sa doarma doar cand stau langa el.
    offf, pai parca nu era bine sa ii culcam pe perna?!?
    pai si daca ii vine sa vomite nu poate si asa daca este fara?? a mea scoate laptic si asa. si ce fel de perna sa iau? acum am intrat in panica...
    moartea subita e din cauza faptului ca ii vine sa vomite si se ineaca???
    Lilypie Second Birthday tickers

Lalira Avatar
    Lalira este offline Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.829

Eu nu-i pun perna, nici macar din aia pentru bebe.
    Iar moartea subita nu are treaba cu sufocatul sau inecatul, pur si simplu se opreste respiratia din senin.

Lalira Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.829

nicol este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    29
    Posturi
    1.643

Citat Citat din Lalira Vezi post
    Nico, uite am scris aici despre SMSS

http://www.sarcina-nasterea.ro/forum...-bebelusi.html
    mersi, lali, am citit... ce frica imi este acum...

Lalira Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.829

Nu trebuie sa-ti fie frica,
    sa n-o lasa sa doarma pe burta si sa aerisesti cat mai des.

agnes Avatar
    agnes este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    26
    Posturi
    1.881

buna fetelor...am aparut si noi in noua casuta:P...incepem un nou capitol...
    am vazut ca vorbeati de roteala, eu una nu am nici o tragere de inima pentru asa ceva, mai ales ca micutul e cu noi in camera si mi se pare cam aiurea sa ne facem de cap in prezenta lui:P, chiar daca e in patut si nu stie ce se intampla...
    o s-o facem si noi pe mute cand o veni timpul...joia care vine sunt programata la control, sa vedem ce va zice dr....daca primim ok-ul la roteala..oricum ne vom muta in alta camera cu "sportul"...sotul de abea asteapta roteala, mai ales ca in ultima luna de sarcina nu s-a ales cu nimic, ca ii era frica sa nu-i facem rau lu bebe si deja intra in a 3-a luna de abstinenta si il cred ca mai are putin si urla la luna...
    lalira sa ma treci si pe mine cu stefan la 3 kg...in fisa de externare scria ca s-a nascut cu 2700 si cand m-am uitat la filmarea de la nastere micutul avea 3kg, nu am inteles nici acum de ce au trecut mai putin in fisa..ma rog...
    bebe stefan e f bine, am trecut la hainute de 60 , cat e treaz e cu tzoanca in gurita si aseara ne-a oferit o mare surpriza...cand tati tot vorbea si se juca cu el a inceput sa gangureasca (nu l-am mai auzit pana acum sa scoata asemenea sunete) atat de dulce si radea pur si simplu...bucuria a fost f mare, ca ne-am dat seama ca incepe sa reactioneze la vocile si atingerile noastre...
    va pup pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa si nopti odihnitoare...
    agnes si stefan cel mic...(a 3-a zi de craciun vom sarbatori o gramada zilele de nume ale micutilor , ca am vazut ca sunt o gramada de bebei -stefan-)
    Lilypie First Birthday tickers

Mami_de3BBi Avatar
    Mami_de3BBi este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    34
    Posturi
    931

of nicoleta nu te speria, bine ca ti a lasat Lali link si ai citit
    de asta am si zis ca o sa vb cu moasa sa o intreb de ce mi a zis de perna, eram asa aiurita ca am zis aha...ok..si nu am intrebat de ce...
    Elsy-Suedia,Mami de 3 pui Elisa, Josefine si Alex
    ​​

Raluca30 Avatar
    Raluca30 este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2010
    Posturi
    2.631

Buna, fetelor!
    Noi, in ultimele 2 zile, am avut program de...nesomn, de dimineata pana pe la 5 dupa-amiaza. De la ora asta venea criza de colici (sau de ce o fi fost ea, pt ca trecea cat de cat cu sabsimplex, plus ca reusea sa si umple scutecul, pt ca nu iesea o zi intreaga). Azi vad ca s-a schimbat, doarme si mananca bine, sper sa fie asa si in continuare.
    Ce ma deranjeaza muuuuult mai mult decat colicii este vremea! Deja mi se pare exagerat ca aproape de jumatatea lui mai sa fie asa frig, dar nah, nu avem cu cine sa ne certam.

Citat Citat din val_en_tina Vezi post
    Danutza m-ai emotionat cand ai mentionat de Stefane.Am uitat sa va mentionez ca noi suntem tare entuziasmati de cateva zile de sunetele Mariei. Nu mereu dar cand vb mult timp cu ea in continuu scoate niste zgomote... intai a fost un EEE.. apoi un CHEE... Asta imi da rabdare sa ii suport plansul si ma determina sa ii povestesc cat mai multe
    Si noi purtam "discutii" in toata regula. Imi dau lacrimile cand o vad cum imi zambeste cand vorbesc cu ea, cand o aud ca scoate tot felul de sunete, prin care ne transmite si ea "gandurile" ei...
    Ziceati de puiutii vostri ca se linistesc daca va aud vocile. Eh, sa o vedeti pe a mea cum il urmareste pe fratiorul ei: cum ii aude vocea intoarce privirea spre el. Normal ca juniorul este mandru nevoie mare!

Buna, mamici.

Aceasta va fi casuta bebelusilor nostri.
    Am inchis usa la casuta burticilor si m-a lovit nostalgia. Inca n-a trecut o luna de cand s-a nascut Eva, iar mie imi e dor de burtica, imi e dor sa simt miscarile papusei si loviturile ei in ficat.
    Lali, cand am intrat azi si am vazut inchisa vechea casuta, la fel am simtit si eu.

Fetelor, voi v-ati gandit la contraceptie ?

Eu ma gandesc si nu stiu ce metoda sa aleg. Am zis ca anticonceptionalele ies din discutie, pt ca am mai incercat si ajunsesem sa cresc precum... Fat-Frumos (dar nu in lungime, ci in...grosime). Ma gandeam la sterilet, dar tb sa ma mai informez.

Lore Avatar
    Lore este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    33
    Posturi
    6.509

Citat Citat din val_en_tina Vezi post
    Danutza m-ai emotionat cand ai mentionat de Stefane. Asa si Maria, cand sta cu tati, daca plange si ma aude ca intru in camera tace instantaneu. Dar mirarea mea a fost alta. Astazi am lasat-o 2 min singurica si cand am intrat in camera era linistita, dar cand m-a auzit a inceput sa scanceasca, probabil vroia sa imi spuna ca vomitase.
    Lali abia acum am citit introducerea la topic. Mi-a dat lacrimile de melancolie. Nu-mi vine sa cred cat timp a trecut deja de cand mi-am facut testul, iar uneori nu imi vine sa cred ca nu o voi mai simti pe Maria jucandu-se in burtica.
    Am uitat sa va mentionez ca noi suntem tare entuziasmati de cateva zile de sunetele Mariei. Nu mereu dar cand vb mult timp cu ea in continuu scoate niste zgomote... intai a fost un EEE.. apoi un CHEE... Asta imi da rabdare sa ii suport plansul si ma determina sa ii povestesc cat mai multe
    Vale, la noi primul sunet scos a fost un BU mare de tot....si akm suntem tot la Bu si AAAAAAAAAA...tras cu ochiul cand rade cu gurita pana la urechi ( inca fara zgomot) dar se uita direct la mine sau la tati.

La noi nu se pune problema, sta jr meu cu oricine il ia in brate...bunik, bunik, matusa....

Danutza nush cum rezisti dar te apreciez, jr meu a avut cateva zile asa urate si am crezut ca o iau pe aratura...nici akm nu e sfant dar noaptea doarme 3 ore legate pe usor si INCA ASTEPT noaptea aia in care sa nu s etrezeasca decat dupa 5-6 ore...in fiecare seara merg in pat cu speranta ca asta e noaptea....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lalira Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.829

Ralu, si Eva il urmareste pe Daniel cu privirea si se uita asa tinta la el, stie ca sunt "intr-o minte".
    Iar cand se joaca sotul cu Daniel (se lupta, se trantesc) zici ca s-ar duce si ea cu ei.

Lore, in teorie, bebelusii de cand isi dubleaza greutatea avuta la nastere cica dorm toata noaptea, poate ei noroc.

Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    31
    Posturi
    756

Buna mamici si bebelasi...

Azi noapte a dormit mai bine si Stefan plus vreo 2ore inainte de baitza...a fost rupt saracutul...iar azi e mai linistit ,si nici nu a mai vomitat cu jet...doar surplusul...dar i-am redus doza de papa si ii dau mai des... am stat la povesti de dimi vreo 1 ora si a adormit singurel , apoi putin a scancit dupa ce a papat si a adormit iar ...de data asta la mine in brate...sper sa avem o zi linistita in continuare si la noapte...vremea e urata si frig si nu putem iesi afara...

aseara cazusem de tot in oala cu nostalgie si am intrat la burticutele de mai si iunie sa le citesc...imi aduceam aminte si normal ca plangeam cand citeam la ele ....si cand ma uitam in patut cum doarme...si sincera sa fiu recunosc ca inca nu sunt constienta ca Stefan este ingerasul meu si e parte din mine...dar stiu sigur si sunt foarte constiienta ca sunt FOARTE FERICITA!!!! .....iar am cazut in oala....

Lore, in teorie, bebelusii de cand isi dubleaza greutatea avuta la nastere cica dorm toata noaptea, poate ei noroc.
    ce bine ar fi daca ar fi asa...imi creste speranta...ca mult nu mai avem...in vreo 2 saptamani ajungem la dublu...chiar daca nu va fi toata noaptea...

o zi linistita tuturor...
    pupicii de la Stefanutz la toata lumea....
    Stefan-Alexandru - ingerasul nostru iubit

Lore Avatar
    Lore este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    33
    Posturi
    6.509

eHHH Lali, atunci mai am f putin de asteptat...oricum eu tot sper in fiecare seara, heehhe.Stefe are akm 4.500...s-a nascut cu 3kg deci...inca putin).Stiam ca pe la 6 luni isi dubleaxza greutatea, poate am inteles eu gresit ca mi se pare cam putin sa pui in 6 luni doar 3 kg...sau are zicea moasa de 3 luni??!!!

Anyway, LA MULTI ANI de ziua mamicutelor, mie ingerasul mi-a adus azi primul buchet de flori ptr mamicuta lui

Subiecte Similare

1. Mamici de aprilie 2012
    De Fulguletz_ in forum Sarcina
    Replici: 13434
    Ultimul post: 09 mai 2012, 23:01
  2. Replici: 46
    Ultimul post: 20 mai 2011, 18:34
  3. Mamici aprilie 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 30276
    Ultimul post: 07 mai 2011, 20:14
  4. Mamici de mai 2011 :)
    De danna in forum Sarcina
    Replici: 3
    Ultimul post: 11 oct 2010, 14:59
  5. Mamici mai 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 0
    Ultimul post: 16 iul 2010, 12:55

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44