Eu nu-i pun perna, nici macar din aia pentru bebe.
Iar moartea subita nu are treaba cu sufocatul sau inecatul, pur si simplu se opreste respiratia din senin.

Eu nu-i pun perna, nici macar din aia pentru bebe.
Iar moartea subita nu are treaba cu sufocatul sau inecatul, pur si simplu se opreste respiratia din senin.
Nico, uite am scris aici despre SMSS
http://www.sarcina-nasterea.ro/forum...-bebelusi.html

Nu trebuie sa-ti fie frica,
sa n-o lasa sa doarma pe burta si sa aerisesti cat mai des.
buna fetelor...am aparut si noi in noua casuta:P...incepem un nou capitol...
am vazut ca vorbeati de roteala, eu una nu am nici o tragere de inima pentru asa ceva, mai ales ca micutul e cu noi in camera si mi se pare cam aiurea sa ne facem de cap in prezenta lui:P, chiar daca e in patut si nu stie ce se intampla...
o s-o facem si noi pe mute cand o veni timpul...joia care vine sunt programata la control, sa vedem ce va zice dr....daca primim ok-ul la roteala..oricum ne vom muta in alta camera cu "sportul"...sotul de abea asteapta roteala, mai ales ca in ultima luna de sarcina nu s-a ales cu nimic, ca ii era frica sa nu-i facem rau lu bebe si deja intra in a 3-a luna de abstinenta si il cred ca mai are putin si urla la luna...
lalira sa ma treci si pe mine cu stefan la 3 kg...in fisa de externare scria ca s-a nascut cu 2700 si cand m-am uitat la filmarea de la nastere micutul avea 3kg, nu am inteles nici acum de ce au trecut mai putin in fisa..ma rog...
bebe stefan e f bine, am trecut la hainute de 60 , cat e treaz e cu tzoanca in gurita si aseara ne-a oferit o mare surpriza...cand tati tot vorbea si se juca cu el a inceput sa gangureasca (nu l-am mai auzit pana acum sa scoata asemenea sunete) atat de dulce si radea pur si simplu...bucuria a fost f mare, ca ne-am dat seama ca incepe sa reactioneze la vocile si atingerile noastre...
va pup pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa si nopti odihnitoare...
agnes si stefan cel mic...(a 3-a zi de craciun vom sarbatori o gramada zilele de nume ale micutilor , ca am vazut ca sunt o gramada de bebei -stefan-)
Buna, fetelor!
Noi, in ultimele 2 zile, am avut program de...nesomn, de dimineata pana pe la 5 dupa-amiaza. De la ora asta venea criza de colici (sau de ce o fi fost ea, pt ca trecea cat de cat cu sabsimplex, plus ca reusea sa si umple scutecul, pt ca nu iesea o zi intreaga). Azi vad ca s-a schimbat, doarme si mananca bine, sper sa fie asa si in continuare.
Ce ma deranjeaza muuuuult mai mult decat colicii este vremea!Deja mi se pare exagerat ca aproape de jumatatea lui mai sa fie asa frig, dar nah, nu avem cu cine sa ne certam.
Si noi purtam "discutii" in toata regula. Imi dau lacrimile cand o vad cum imi zambeste cand vorbesc cu ea, cand o aud ca scoate tot felul de sunete, prin care ne transmite si ea "gandurile" ei...
Ziceati de puiutii vostri ca se linistesc daca va aud vocile. Eh, sa o vedeti pe a mea cum il urmareste pe fratiorul ei: cum ii aude vocea intoarce privirea spre el. Normal ca juniorul este mandru nevoie mare!
Lali, cand am intrat azi si am vazut inchisa vechea casuta, la fel am simtit si eu.
Eu ma gandesc si nu stiu ce metoda sa aleg. Am zis ca anticonceptionalele ies din discutie, pt ca am mai incercat si ajunsesem sa cresc precum... Fat-Frumos (dar nu in lungime, ci in...grosime). Ma gandeam la sterilet, dar tb sa ma mai informez.
Vale, la noi primul sunet scos a fost un BU mare de tot....si akm suntem tot la Bu si AAAAAAAAAA...tras cu ochiul cand rade cu gurita pana la urechi ( inca fara zgomot) dar se uita direct la mine sau la tati.
La noi nu se pune problema, sta jr meu cu oricine il ia in brate...bunik, bunik, matusa....
Danutza nush cum rezisti dar te apreciez, jr meu a avut cateva zile asa urate si am crezut ca o iau pe aratura...nici akm nu e sfant dar noaptea doarme 3 ore legate pe usor si INCA ASTEPT noaptea aia in care sa nu s etrezeasca decat dupa 5-6 ore...in fiecare seara merg in pat cu speranta ca asta e noaptea....
Ralu, si Eva il urmareste pe Daniel cu privirea si se uita asa tinta la el, stie ca sunt "intr-o minte".
Iar cand se joaca sotul cu Daniel (se lupta, se trantesc) zici ca s-ar duce si ea cu ei.
Lore, in teorie, bebelusii de cand isi dubleaza greutatea avuta la nastere cica dorm toata noaptea, poate ei noroc.
Buna mamici si bebelasi...
Azi noapte a dormit mai bine si Stefan plus vreo 2ore inainte de baitza...a fost rupt saracutul...iar azi e mai linistit ,si nici nu a mai vomitat cu jet...doar surplusul...dar i-am redus doza de papa si ii dau mai des... am stat la povesti de dimi vreo 1 ora si a adormit singurel , apoi putin a scancit dupa ce a papat si a adormit iar ...de data asta la mine in brate...sper sa avem o zi linistita in continuare si la noapte...vremea e urata si frig si nu putem iesi afara...
aseara cazusem de tot in oala cu nostalgie si am intrat la burticutele de mai si iunie sa le citesc...imi aduceam aminte si normal ca plangeam cand citeam la ele ....si cand ma uitam in patut cum doarme...si sincera sa fiu recunosc ca inca nu sunt constienta ca Stefan este ingerasul meu si e parte din mine...dar stiu sigur si sunt foarte constiienta ca sunt FOARTE FERICITA!!!! .....iar am cazut in oala....![]()
ce bine ar fi daca ar fi asa...imi creste speranta...ca mult nu mai avem...in vreo 2 saptamani ajungem la dublu...chiar daca nu va fi toata noaptea...
o zi linistita tuturor...
pupicii de la Stefanutz la toata lumea....
eHHH Lali, atunci mai am f putin de asteptat...oricum eu tot sper in fiecare seara, heehhe.Stefe are akm 4.500...s-a nascut cu 3kg deci...inca putin).Stiam ca pe la 6 luni isi dubleaxza greutatea, poate am inteles eu gresit ca mi se pare cam putin sa pui in 6 luni doar 3 kg...sau are zicea moasa de 3 luni??!!!
Anyway, LA MULTI ANI de ziua mamicutelor, mie ingerasul mi-a adus azi primul buchet de flori ptr mamicuta lui