hipiiiiiiii
numai mamici fericite aici
Felicitari si ultimelor mamici sosite, va pupicim tare ca sa va refaceti repede si sa aveti mult laptic.
LALI multumim de subiect nou , Doamne ajuta sa ramanem cu toate niste mamici fericite, atata doar ca pe mine ai uitat sa ma treci, asa mititica sunt
DPN 14 Aprilie , baiat Alex Lucas - 4450, 55 cm , nastere naturala 24 Aprilie
Suntem bine, inca nu am ajuns la colici si poate ii sarim, la noi singura problema e ca Alexutu meu crede ca eu sunt buna si pe post de suzi ,altfel papa si face nani noaptea cate 2 ore,dar ziua cand e treaz musai la 15 min vrea putina titi.
Inca nu avem un program si dimineata trebuie sa mai dorm 2 ore altfel dupamiaza sunt chiauna de somn.
Mary , imi place tare pitisori tai in avatar, poate mai pui poze cu ei pe FB.
Kara esti tare harnicuta daca ai reusit sa termini cu aranjatul, bravo tie, altfel si eu sunt la fel cu curatenia, nu sufar sa imi faca nimeni ca parca degeaba face daca nu pun eu mana.
Abea astept sa vad poze cu ultimii nostri bebei si povestile lor.
Eu va tot citesc, mereu sunt cateva pagini in urma dar nu ma las, tot citesc si nu reusesc sa postez ca apare mereu cate unul din copii sa aibe nevoie de ceva.
Am mai adaugat poze cu Alexutul meu caruia deja i-am scos hainutele mar 56 si stam si noi comod in mar 62.
Alexutu pictures by elsycutza - Photobucket
Pupicim si noapte buna la mamici si puii mici.