uitati fetelor...aici se vorbeste despre puseurile de crestere ale bebelusului...eu unele stari alae lui le pun pe seama puseurilor si cel putin psihic ma simt mai bine cand ma gandesc daor ca e o fatza care trece...uite cititi aici:
Puseul de crestere al bebelusului
nasuc,ar fi bine sa-l tii mai mult ridicat dupa ce papa.asa fac si eu cu yasmi de cand am vazut ca vomita dupa masa si o durea si burtica,avea gaze,cu toate ca ragaia de fiecare data.eu daca vedeam ca ragaie o data de oua ori ziceam ca e suficient,dar acum ca o tin si 30-40 min ridicata sa stii ca ragaie de mai multe ori,uneori chiar dupa 30 min si e mult mai bine.nu a mai vomitat,doar regurgiteaza f putin ceea ce e normal,deci nu cu jet.si nici burtica n-a mai durut-o ,poate si din cauza asta,ca elimina aerul mai bine dupa masa.
incearca si tu,sigur va fi mai bine!
Buna fetele! Am intrat doar sa va scriu cateva randuri, imi pare tare rau ca imi incep postarile la noua casuta cu vesti triste. Am fost la control la Buc, la cardiologie, baietelul meu are o malformatie la inima - canal atrio-ventricular forma completa - atriile si ventriculele comunica intre ele, nu sunt separate si in felul asta nu se oxigeneaza cum trebuie, ca se amesteca sangele arterial cu cel venos de aici si problema cu luatul in greutate. Este necesara interventia chirurgicala pana la varsta de 1 an, la clinica de la Targu Mures mi-a recomandat sa merg. Sunt riscuri dar fara operatie nu poate trai prea mult, 10-15 ani mi-a zis dr. Incep sa caut pe net detalii, poate gasesc persoane care au avut si s-au operat de asa ceva, incerc sa fiu puternica si sa cred ca va fi bine. Daca ma puteti ajuta cu un sfat sau stiti pe cineva care s-a operat de asa ceva sau aveti pe cineva la Tg Mures care sa ma ajute, va rog sa-mi dati mesaj privat, eu nu stiu cat o sa mai intru pe forum sa va citesc, msg privat le vad mai repede.
Va doresc sa aveti bebei sanatosi, sa va bucurati de ei asa cum sunt, ca plang si vor in brate, nu conteaza, sa-ti vezi copilul sanatos e cea mai mare bucurie. Va pup pe toate!
Cornelia, 31 ani, Ploiesti, baietel - Alexandru Cristian, 08 mai, nastere naturala
Povestea lui Alex: http://sarcina-nasterea.com/alex-vrea-sa-traiasca/
irina, in mod normal stiu cum e cu scosul firelor insa cand le-a scos pe cele externe a fost un pic cam horrornu vreau sa ma gandesc cum o fi cand le scoate pe cele interne... mai ales ca probabil va umbla cu fiarele alea ca altfel nu vad cum ar avea acces la ele.
oricum, am trecut eu prin 2 nasteri, n-o sa mor de la niste fire![]()