Pagina 6 din 652 PrimulPrimul 123456789101116263656106506 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 61 la 72 din 7817
Like Tree2944Likes

Subiect: Flori de Mai 2011

mona2006 Avatar
    mona2006 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    29
    Posturi
    1.068

Implicit Re: Flori de Mai 2011

Citat Citat din happy Vezi post
    d-aia nu m-am facut nici eu cu ceara pt ca mi-ar fi ramas o dunga nefacuta.ieri m-am facut cu bic-ul si a fost ok,dar stiu ca tu nu te faci decat cu ceara
    mie lohii nu mai imi curg de o saptamana si ceva,de cand mi-a curs mai mult vreo 2 zile.se pare ca alea au fost ultimile.acum am o secretie normala,ca si inainte de sarcina.eu merg saptamana viitoare la doctor,cred ca luni.

incearca cum a spus mona,sau tine-l pe burtica ta,sau in brate ghemuit,cu picioarele stranse,in pozitia fetus,sau scoate-l afara.posibil sa fie colicii

si pe mine ma doare operatia de vreo 3-4 zile,in parti,e mai mult ca un junghi,o intepatura,dar nu doare exagerat.eu am pus totul pe seama vremii,inainte sa inceapa ploaia cu vreo ora incepea sa ma intepe,am crezut ca sunt doar babisme,dar chiar mi s-a intamplat.o fi doar o coincidenta. si ma dor si oasele bazinului,exact aceeasi durere ca in sarcina,ca o febra musculara intre picioare.
    pai asa simt si eu greutatea aceea pe bazin ca in sarcina si merg greu ca si cum m-ar apasa "burta"...ai dreptate ca poate o fi de la vreme, oricum e chiar o senzatie aiurea in tot corpul!!!dar vad ca nu sunt singura...

mona2006 Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    29
    Posturi
    1.068

Citat Citat din nico Vezi post
    si puiul meu trebuie sa se trezeasca peste vreo jum. de ora...apoi ma bag si eu la nani,mi-e asa somn...
    pe mine ma ia somnul cand se trezeste el, ca in rest sunt cat de cat treaza tu ii lapte de la san, nu?

happy Avatar
    happy este offline Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    25
    Posturi
    5.930

Citat Citat din nasuc18 Vezi post
    vai de mine ca o iau razna de mai face asa!!multumesc de sfaturi da nika nu a mers
    !!sa linistit singur pan la urma!da e ud leoarca de la cat a plans da nici ca pun mana pe el!
    lali astept o parere!de aseara am inceput sai dau un lapte mai consistent...doar seara si noapea!aseara a fost prima oara si a dormit tare bine!ziua ii dau laptele normal!si inseara asta dupa ce a papat bibu cu laptele consistent a inceput !cred ca il digera mai greu!de o jumate de ora iam facut 50 de ml da lapte normal!a papat si credeam ca adoarme!mia tras un jet de toata frumusetea ,a mai plans pana acu!si lam pus in cosi sil leagan cu un picior!ce o fi?sai mai dau lapte din ala consistent sau nu?
    imi pare tare rau ca a plans asa mult ethan era printre putinii bebici linistiti si cuminti,sper sa fi fost doar o mica ratacire si sa nu se mai repete ca stiu cat de greu e sa nu poti sa-ti linistesti copilul in nici un fel.

Irina,24 ani,Bucuresti.
    Nastere cezariana,06 mai 2011Yasmine Gabriela

mona2006 Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    29
    Posturi
    1.068

uitati fetelor...aici se vorbeste despre puseurile de crestere ale bebelusului...eu unele stari alae lui le pun pe seama puseurilor si cel putin psihic ma simt mai bine cand ma gandesc daor ca e o fatza care trece...uite cititi aici:

Puseul de crestere al bebelusului

nico Avatar
    nico este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Posturi
    2.469

Citat Citat din nasuc18 Vezi post
    vai de mine ca o iau razna de mai face asa!!multumesc de sfaturi da nika nu a mers
    !!sa linistit singur pan la urma!da e ud leoarca de la cat a plans da nici ca pun mana pe el!
    lali astept o parere!de aseara am inceput sai dau un lapte mai consistent...doar seara si noapea!aseara a fost prima oara si a dormit tare bine!ziua ii dau laptele normal!si inseara asta dupa ce a papat bibu cu laptele consistent a inceput !cred ca il digera mai greu!de o jumate de ora iam facut 50 de ml da lapte normal!a papat si credeam ca adoarme!mia tras un jet de toata frumusetea ,a mai plans pana acu!si lam pus in cosi sil leagan cu un picior!ce o fi?sai mai dau lapte din ala consistent sau nu?
    poate e bine sa i-l amesteci, pana se obisnuieste burtica lui...poate are reflux.oricum daca sunt colici,e greu sa-l opresti din plans.incearca sa-i scoti aerul de fiecare data

6 mai-Andrei Petru

happy Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    25
    Posturi
    5.930

Citat Citat din mona2006 Vezi post
    pai asa simt si eu greutatea aceea pe bazin ca in sarcina si merg greu ca si cum m-ar apasa "burta"...ai dreptate ca poate o fi de la vreme, oricum e chiar o senzatie aiurea in tot corpul!!!dar vad ca nu sunt singura...
    eu ma gandeam ca daca atunci ni se dilatau oasele,acum s-or strange la loc
    dr mi-a zis ca dureaza intre 6 si 12 saptamani sa se retraga uterul,deci e posibil sa se "stranga" si oasele bazinului de acum,nu?

Irina,24 ani,Bucuresti.

happy Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    25
    Posturi
    5.930

nasuc,ar fi bine sa-l tii mai mult ridicat dupa ce papa.asa fac si eu cu yasmi de cand am vazut ca vomita dupa masa si o durea si burtica,avea gaze,cu toate ca ragaia de fiecare data.eu daca vedeam ca ragaie o data de oua ori ziceam ca e suficient,dar acum ca o tin si 30-40 min ridicata sa stii ca ragaie de mai multe ori,uneori chiar dupa 30 min si e mult mai bine.nu a mai vomitat,doar regurgiteaza f putin ceea ce e normal,deci nu cu jet.si nici burtica n-a mai durut-o ,poate si din cauza asta,ca elimina aerul mai bine dupa masa.
    incearca si tu,sigur va fi mai bine!

Irina,24 ani,Bucuresti.

Julieta80 Avatar
    Julieta80 este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Varsta
    32
    Posturi
    1.388

Buna fetele! Am intrat doar sa va scriu cateva randuri, imi pare tare rau ca imi incep postarile la noua casuta cu vesti triste. Am fost la control la Buc, la cardiologie, baietelul meu are o malformatie la inima - canal atrio-ventricular forma completa - atriile si ventriculele comunica intre ele, nu sunt separate si in felul asta nu se oxigeneaza cum trebuie, ca se amesteca sangele arterial cu cel venos de aici si problema cu luatul in greutate. Este necesara interventia chirurgicala pana la varsta de 1 an, la clinica de la Targu Mures mi-a recomandat sa merg. Sunt riscuri dar fara operatie nu poate trai prea mult, 10-15 ani mi-a zis dr. Incep sa caut pe net detalii, poate gasesc persoane care au avut si s-au operat de asa ceva, incerc sa fiu puternica si sa cred ca va fi bine. Daca ma puteti ajuta cu un sfat sau stiti pe cineva care s-a operat de asa ceva sau aveti pe cineva la Tg Mures care sa ma ajute, va rog sa-mi dati mesaj privat, eu nu stiu cat o sa mai intru pe forum sa va citesc, msg privat le vad mai repede.
    Va doresc sa aveti bebei sanatosi, sa va bucurati de ei asa cum sunt, ca plang si vor in brate, nu conteaza, sa-ti vezi copilul sanatos e cea mai mare bucurie. Va pup pe toate!
    Cornelia, 31 ani, Ploiesti, baietel - Alexandru Cristian, 08 mai, nastere naturala
    Povestea lui Alex: http://sarcina-nasterea.com/alex-vrea-sa-traiasca/

nico Avatar
    nico este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Posturi
    2.469

pe mine ma ia somnul cand se trezeste el, ca in rest sunt cat de cat treaza tu ii lapte de la san, nu?
    da,la san...din fericire se satura cu el
    eu nu prea pot sa dorm ziua si seara sunt cam obosita...

6 mai-Andrei Petru

mona2006 Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    29
    Posturi
    1.068

uitati fetelor...aici se vorbeste despre puseurile de crestere ale bebelusului...eu unele stari alae lui le pun pe seama puseurilor si cel putin psihic ma simt mai bine cand ma gandesc daor ca e o fatza care trece...uite cititi aici:

Puseul de crestere al bebelusului
    of ce anapoda scriu...intelegeti voi in ciuda literelor mancate sau adaugate

mse Avatar
    mse
    mse este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    36
    Posturi
    3.879

irina, in mod normal stiu cum e cu scosul firelor insa cand le-a scos pe cele externe a fost un pic cam horror nu vreau sa ma gandesc cum o fi cand le scoate pe cele interne... mai ales ca probabil va umbla cu fiarele alea ca altfel nu vad cum ar avea acces la ele.

oricum, am trecut eu prin 2 nasteri, n-o sa mor de la niste fire
    Mara Thea, 20.05.2011, ora 03:03

mona2006 Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    29
    Posturi
    1.068

Citat Citat din happy Vezi post
    eu ma gandeam ca daca atunci ni se dilatau oasele,acum s-or strange la loc
    dr mi-a zis ca dureaza intre 6 si 12 saptamani sa se retraga uterul,deci e posibil sa se "stranga" si oasele bazinului de acum,nu?
    pai se poate...moasa a venit azi si m-a apasat pe burta...a spus ca nu e retras uterul...a intrebat-o daca pot face bicicleta, ca am in casa...a spus ca nu...ca nu e inca bine pt oase si pt corp in general, sa ma astept inca 4 saptamani

Subiecte Similare

1. Stelute de Iulie 2011
    De Lalira in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 3169
    Ultimul post: 14 mai 2012, 22:59
  2. Mamici mai 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 39808
    Ultimul post: 15 iun 2011, 12:07
  3. Mamici de mai 2011 :)
    De danna in forum Sarcina
    Replici: 3
    Ultimul post: 11 oct 2010, 14:59
  4. Mamici mai 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 0
    Ultimul post: 16 iul 2010, 12:55
  5. Cadouri si flori de Sfantul Valentin
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 04:27

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44