Pagina 641 din 652 PrimulPrimul ... 141541591611621631636637638639640641642643644645646651 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 7.681 la 7.692 din 7817
Like Tree2944Likes

Subiect: Flori de Mai 2011

mom2be Avatar
    mom2be este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    489

Implicit Raspuns Flori de Mai 2011

Salutare!
    Ce faceti dragele mele, din cate am vazut au stagnat again discutiile aici pe forum...probabil de la vreme...ce n-as da sa fiu si eu acasa in perioada asta...sa ma bucur de zapada...din pacate aici nu a nins si nici nu sunt sperante cum ca vom vedea zapada...ne "bucuram" doar de griul cerului si ploaia aproape zilnica...ca la Londra de altfel)
    Ryan mai nou de vreo 2 zile e racit...si azi dimineata in urma unui consult am aflat ca de fapt soarecul are bronsita de unde luata numai Dumnezeu stie, mai ales ca noi nu prea ieshim afara din cauza vremii asteia...in sfarsit...facem tratament cu antibiotic...speram sa treaca cat mai repede...in alta ordine de idei tot matzaitzi suntem...intr-o stare de agitatzie permanenta...ca o fi puseul...dintzii...raceala...nici nu stiu pe cine sa mai dau vina...am inceput sa mergem in 4 labutze...si sa stam mandri in picioare sprijiniti de marginea patutzului...cu mancarea merge cand la deal cand la vale...dar o data si o data o sa reusim sa intram si noi in normal...SPER!
    Eu astept raspuns de la o firma de securitate aici in Londra pentru un post de security officer...mi-au facut un mega screening check al activitatii mele in ultimii 5 ani...si am reusit sa trec cu brio peste...acum urmeaza sa primesc unda verde sau un sut in fund))...vedem ce o sa fie...
    Anca ca ma tot intrebai tu...mama e aici pe post de babysitter(de asta-mi si caut de munca) si e dispusa sa stea cu RaRa ca sa ma pot intoarce la munca ASAP...sper cat mai curand...
    Fetelor cam atat de aici "di la Londra"...sper ca voi sunteti bine si strumfii vostri sanatoshi...va pup si va imbratzisez!
    ioana_cora, georgia and nasuc18 like this.

Ryan Christian s-a nascut pe 8 Mai!

Data inscrierii
    octombrie 2010
    Posturi
    184

buna si de la noi.....din pacate am din ce in ce mai putin timp....fata ma epuizeaza maxim!!! nu sta locului 1 min....sunt non stop dupa funduletul ei!!!!
    eu am inceput sa lucrez de-acasa..transmit on-line datele...fac oricum mai mult noaptea sau dupa ce vine al meu acasa ca sta el cu fetita....
    anisia are si ea 2 dintisori, se ridica singurica in picioare, doar daca se tine cu mainile de ceva si face cativa pasi in laterala..sau toapie ca un iepuras...e tare scumpa!!!si dintr-o data poc in fundulet, dar radeeee cand cade...mai nou zice bebe si papa...si canta in masina dupa radio lalala si acolo pe limba ei.
    eu fac injectii pt rinichi..sunt prafff...sper sa scap rpd ca am avut niste dureri groaznice. Vineri fratele meu s-a rasturnat cu masina..el e ok...masina-i zob...ne miram toti cum de nu s-a lovit mai rau!!! A fost o minune!!!! Iar de sambata am picat eu cu rinichii...de fapt ma dureau cam de 2 sapt, dar am luat tratament asa de la farmacie si a fost apa de ploaie....acum ma intep
    cam atat...despre noi.....va puppp si sper sa auzim doar de bine!!!
    georgia likes this.

georgia Avatar
    georgia este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    26
    Posturi
    2.353

buna searaaaa

si noi suntem intr o mare agitatie deabusilea ne ridicam ne asezam picam ne plictisim , dintisorii
    la ploiesti ningeee destul de mult acum nu iesim din casa ca e frig si stam si ne jucam all time
    cred ca majoritatea care stam este ca ne este drag si stam si ptr fetele fara facebook si daca ele nu posteaza noi ce sa scriem?
    mom2be likes this.
    Georgiana 25 ani Ploiesti , Data nasterii 22.04.2011 ora 21:35 ; 4000 g si 53 cm - Maya Elena

mse Avatar
    mse
    mse este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    36
    Posturi
    3.879

salutareeeeee !!!!
    ioana_cora, georgia and mom2be like this.
    Mara Thea, 20.05.2011, ora 03:03

mom2be Avatar
    mom2be este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    489

Citat Citat din mse Vezi post
    salutareeeeee !!!!
    Iaca-ta ca am intrat sa trag un ochi poate poate s-o mai scrie ceva ca sa citeasca si chiorii mei si uite ce postare gasesc....
    Sar'mana....ce faci Sorina?....ce bine-mi pare ca ai mai scris si tu ceva...chiar daca e doar un salut))...dar e bun si ala...cum mai esti....ce-ti fac frumoshii?...in alta ordine de idei totul bine la voi...cu sezonul asta rece?

Fetelor my only noutate iz that I'VE GOT THE JOB!!!!!Maine seara intru in primul meu shift...am emotii doar cat CASA...dar sper sa fie bine...sa fac treaba buna!
    Inteleg ca va e mai ushor sa vorbiti pe Facebook...so no worries...puteti da un update once in a while ca sa mai stiu de voi...ca deah ma mai duce gandul la fiecare...
    Va pup!
    georgia and nasuc18 like this.

Ryan Christian s-a nascut pe 8 Mai!

mse Avatar
    mse
    mse este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    36
    Posturi
    3.879

Citat Citat din mom2be Vezi post
    Iaca-ta ca am intrat sa trag un ochi poate poate s-o mai scrie ceva ca sa citeasca si chiorii mei si uite ce postare gasesc....
    Sar'mana....ce faci Sorina?....ce bine-mi pare ca ai mai scris si tu ceva...chiar daca e doar un salut))...dar e bun si ala...cum mai esti....ce-ti fac frumoshii?...in alta ordine de idei totul bine la voi...cu sezonul asta rece?

Fetelor my only noutate iz that I'VE GOT THE JOB!!!!!Maine seara intru in primul meu shift...am emotii doar cat CASA...dar sper sa fie bine...sa fac treaba buna!
    Inteleg ca va e mai ushor sa vorbiti pe Facebook...so no worries...puteti da un update once in a while ca sa mai stiu de voi...ca deah ma mai duce gandul la fiecare...
    Va pup!
    multumesc de primire !:* si felicitari pt job ! e mare chestie, sa fie intr-un ceas bun !
    noi suntem ok cu totii. se iveste si la noi primul dintoc (il simt dar inca nu se vede ), thea a facut falci, a facut si rubeola la 6 luni, inca alaptez, nu au fost probleme mari (mai un nas infundat, mai un scaun moale,d-astea d-ale varstei :P ). din pacate am fff putin timp in general dar voi incerca sa intru mai des sa va citesc :*

ioana_cora Avatar
    ioana_cora este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    796

buna dimineata dragele mele!
    ma bucur gergiana ca ne-ai mai dat de vest..bravo pt job!
    nico tu ce mai faci?sunteti bine?
    anca(turcia) tu?....
    eu abia mai respir..nu mai am timp de nimic..gaza este bine..cu multa energie..a inceput sa pa[e un pic mai bine si asta ma bucura..sper sa fie si mai bine..
    va pup si va astept sa ne mai dati de veste!

20.05.2011 Alexia

nasuc18 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    1.972

buna seara!!!
    ma bucur ca ai intrat geo sa ne dai de stire!!bravo,felicitari pt job!e o mare realizare,te cred!!!acu bafta sa fie lumea multumita de tine si sa rezisti cat mai mult in firma!!maare noroc ai cu maicata!!pfff!multumestei zilnic!!eu tre sa aduc o prietena sa stea cu piticu cand incep lucrul..mama nu poatedeci trebuie so platesc..E si nasa lui ethan..dar in ziua de azi nika nu e gratis!!
    sa mai scrii sa ne tii la curent!un pupic mare la nazdravan sa se faca repede bine:*:*
    anca tu pe unde esti???
    hello all..Sa nu ziceti ca la celalte nu zic nik(noi vb pe fb)!
    o seara faina va pup

nico Avatar
    nico este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Posturi
    2.469

buna fetelor,
    eheeee vesti noi...Georgiana felicitari pt job!cu siguranta te vei descurca si esti linistita ca strumful e cu bunica.sper ca Ryan e mai bine si a scapat de antibiotice.va pupam cu drag pe amandoi
    Sorina,ma bucur ca te "vad" si pe tine aici...e o surpriza placuta.cred ca Thea este domnisorica mare de-acum...poate pui la semnatura o poza cu ea,sa ne bucuram de-o floricica de-a noastra.e bine ca n-ati avut probleme mari...saracuta a trecut si de rubeola.flacaul trebuie ca este foarte ocupat cu scoala si sportul...si surioara.all
    Ioana, suntem ok.ce-ai facut cu examenele?ce bine ca printesa s-a hotarat sa manance.mama pleaca maine,nu mai e chip sa amanam plecarea.dar a fost tare bine,l-a alintat bunica nevoie mare.spre dimineata il ia cu ea in pat si se tin de gat...e o imagine tare frumoasa.in rest merge toata ziua,aproape ca poate fi tinut doar de-o manuta(mai avem putin)...cred eu ca la 10 luni o va lua singurel din loc.app azi am implinit 9 luni.si Yasminei si lui Darius!
    Anca, bine ca ai gasit pe cineva de incredere...dar mai ales cunoscut,ca e greu sa-l lasi pe maini straine pe ursulet.cred ca asta e mai important decat banii...pana va veni vremea de gradinita.pupici
    Georgia,ai scos buburuza la zapada?cati dintisori mai are Maya?ne-am obisnuit cu retetele tale...
    Roxana,vad ca Anisia te tine in priza...pupici si voua
    o zi frumoasa va doresc!

6 mai-Andrei Petru

ioana_cora Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    796

saluttttt!!!!
    La multi ani, Andrei! Sa fii sanatos,ascultator si sa iti bucuri parintii mereu! te pupa Alexia dulce dulce!
    imi pare rau ca mami tau pleaca..dar d c nu mai poate sta?nu mai vine?imi imaginez ce dragalasi sunt cand se alinta amandoi..hihi bunica cred ca nu mai poate dupa el..cat despre reultate Nico, am doar la un examen pe care l-am luat, celalalt este in asteptare dar nu cred ca il iau
    daca ai timp si vrei sa iti faci cont pe FB..acolo sunt toate mamicile si sa ni te alturi si tu..
    va pupam pe toate!

20.05.2011 Alexia

mse Avatar
    mse
    mse este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    36
    Posturi
    3.879

salut !
    am incercat sa pun poza recenta dar nu stiu daca am reusit de cand n-ammai folosit forumul, am uitat cum se face ....

ioana_cora Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    796

Citat Citat din mse Vezi post
    salut !
    am incercat sa pun poza recenta dar nu stiu daca am reusit de cand n-ammai folosit forumul, am uitat cum se face ....
    ehe complicata treaba Sorina.. :*:*:*

20.05.2011 Alexia

Subiecte Similare

1. Stelute de Iulie 2011
    De Lalira in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 3169
    Ultimul post: 14 mai 2012, 22:59
  2. Mamici mai 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 39808
    Ultimul post: 15 iun 2011, 12:07
  3. Mamici de mai 2011 :)
    De danna in forum Sarcina
    Replici: 3
    Ultimul post: 11 oct 2010, 14:59
  4. Mamici mai 2011
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 0
    Ultimul post: 16 iul 2010, 12:55
  5. Cadouri si flori de Sfantul Valentin
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 04:27

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44