insanatosire grabnica lui Nectarel!
il pupacim sa treaca repede raceala![]()
buna fetele
eu azi am treaba mai grea ca l am si pe nopotelul meu la noi si are 2 anisori
si pe cat nu sta david in patut, pe atat nu vrea sa l lase nici pe vara su ca se joaca cu jucariile lui si fereasca sfantu` sa ma vada david in brate cu nepotelul
maria imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori , sa va faceti bine cat mai repede
carmen, david e si el cand asa cand asa, ba mananca ,ba vrea doar titi, in general e cumintel dar are si momente cand imi scoate peri albi
va pup pe toate
neata fetele, o zi cat mai buna sa aveti
eu il adorm pe david
i am facut supita de legume sa i dau mai tarzior un pic, azi de dim a ros vreo 2 biscuiti, mai mult i a dat pe jos si pe el ca erau din aia sfaramiciosi
azi noapte m a capiat, a supt cred ca aproape non stop......nu inteleg de ce, ca asa face de vreosapt si ceva, ma dor sfarcurile de numa numa
voi ce mai faceti
va pupam
EDUARD ADRIAN
Maria insanatosire grabnica lui Nectarel!
Bravo Pavel, faci la olita ca baieteii mari!
Noua ne ies primii dintisori, cei 2 de sus, unul a spatr deja gingia iar celalat nu mai are mult. O sa fie un iepuras frumos!
De 2 zile am inceput sa-i dau mai multa apa, cam 100 ml, ii dau cu seringa de la panadol si vad ca s-a mai reglat si la cacacila si doarme si mai bine. In rest vrea numai in picioare chiar si la san vrea sa pape din picioare, e un nebunel. Carne si eu tot de la tara ii dau.