Buna seara, mamicilor!!!!!!de iunie si de iulie!! ce frumos ca ne am mutat si noi in casa noua!!!am cam absentat de pe forum cateva zile si parca imi lipseste ceva dar am tot fost prinsa cu de toate..ba am mai dat o fuga la tara, ieri am avut o nunta, ba am facut un vaccin..apropo, cea mica a fost tare cuminte la vaccin, a plans doar la intepatura, dupa aia s a potolit instantaneu!!am fost la pediatru si ne a dat picaturi de bonisan si espumisan la fiecare masa din timpul zilei si se vede diferenta..e mai linistita, mai adoarme si ea pe zi, e alt om !!!si asta nu poate decat sa ma bucure!!azi am fost si noi pt prima oara vreo 3 ore prin parc...nu am stat pana acum atat de mult in parc..am si mancat in parc, mai greu cu adormitul dupa aia , ca se cam maraia, dar a stat totusi sa zicem linistita..pricum e un copil energic, care nu adoarme decat in brate, singura niciodata, nu i place neaparat leganata dar ii place sa ne auda vorbind in jurul ei

) adoarme instantaneu si vorbim destul de tare ca asa ii place..asa ma bucur ca am invatat o cu galagie, ca nu vreau sa doarma neaparat numai cand e liniste. a facut 4,2 kg, e din ce in ce mai grea, mananca destul de bine si in timpul zilei daca mai reuseste sa atipeasca asa cate o ora, doua, putem si noi sa ne tinem ;programul de masa la 2 ore jumate-3 chiar si atunci mananca cu pofta si tot..voi ce mai faceti? ali, ma bucur ca a venit si mama ta, e super sa ai pe cineva cu care sa discuti si sa ti fie alaturi , mai ales daca e mama!!va pupacim !!