Tinand cont pe unde am umblat pot spune ca foarte bine...saracutza! Ce parinti denaturati are!!!! Eu mi-am facut un car de nervi si imi fac in continuare si tot asa! De cand ne-am intors a inceput sa fie mai maraita seara...aseara a mancat 180ml in conditiile in care ea de obicei papa 120ml. Aseara a sarit si peste baitza...s-a trezit la 18.30 si pana la 20.30 a tot papat si nu am avut cum sa-i fac baie cu burtica plina si numai bine ca a a dormit pe la 21.00 si s-a trezit azi-dimineata la 04.00. In rest e la fel de cumintzica! M-am gandit vineri la tine, de fapt, la Mihaitzasi la Sebastian (Elisa) dar nu am avut cum sa intru...am incercat de pe tel dar a durat juma de ora sa intru si m-am plicti:
Initial am mers acasa la ai mei (Orsova) si am plecat joi seara si totul a fost OK. Vineri a ramas la ai mei iar noi am mers la Dr. Tr. Severin la socrii si sa-si faca Marius (n.r. sotul meu) ITP-ul si aici nervi! Sambata era pomana de un an de zile a bunicului lui Marius (i-a fost mai mult decat un tata) si am plecat cu....tot cu Maya si de aici alti nervi...acolo nici nu mai vb. Am plecat dimineata cu noaptea-n cap si ne-am intors seara tarziu (e in inima Olteniei) si duminica dimi spre Timisoara ea cu maraieli eu cu nervi!!!!!
am fost cu bb ovi la control, chiar daca nu are o luna...ca ma gandeam ca nu se satura la san.
are 3750g (la nastere a avut 3280 iar la externare, dupa 6 zile, avea 3040) deci e in grafic cu greutatea asa ca medicul m-a incurajat sa NU ii dau lapte praf in niciun caz. eventual sa ii dau ceai, intre mese, cam 30ml, cu lingurita.
cat despre faptul ca e foarte agitat si plangacios...e normal, o sa fie si mai rau, nu are legatura cu lapticul. asa ca...tot inainte.
azi sunt rupta de somn, bb a fost agitat toata noaptea. si asa el doarme 3 ore numai dupa baie, in rest doar 1 sau 2...