eu nu stiu cum m-as descurca fara sot...nu are cu ce sa ma ajute noaptea, dar ziua sta destul de mult cu bebe, il mai pacaleste sa reusesc sa fac si eu una alta...baita ii facem in fiecare seara...
si avand in vedere ca bebe ovi e foaaarte agitat si nu prea e prieten cu somnul...prezenta sotului ma ajuta cel putin moral

4965Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Oricum e de ajuns!!!!
)) neatza fetelor!!!! e ingrozitor de greu si obositor si e doar inceputul.......stiam ca o sa fie greu cu un nou nascut dar nici chiar asa.....nici mie nu mi-lia nimeni din brate si nici nu sta cu el pt ca nu are cine,sotul e la munca ,mai sta seara cu el cand vine dar nu prea se linisteste copilul cu el si nici de mancat nu vrea sa mance cu el,iar fiului cel mare nu ii pot cere sa aiba grija de el,e mare are alte preocupari nu imi grijeste mie de copil.orcum mi-am promis ca nu o sa ii cer sa aibe grija de el decat atunci cand va vrea el,pt ca eu am fost cea mai mare si am fost obligata sa am grija de cei mici ,asa ca stiu cum e.asa ca trebuie sa ne inarmam cu multa rabdare ca o sa vina si vremuri mult mai grele.....