ooo..e o poveste lunga si frumoasa zic eu. La 36 s si 5 zile am fost la control, bb era in asezare pelviana de la 32 S, urma sa merg la control peste inca o sapt si apoi sa imi faca ceza.Asta se intampla intr-o joi. In noaptea de luni spre marti (la 4 zile de la control) mi s-a rupt apa. Am ajuns la spital, med de garda mi-a zis ca bb e asezat normal si pot naste natural. Mi-am dorit f tare acest lucru. L-am simtit pe bb intorcandu-se duminica noaptea dar am crezut ca e imaginatia mea bogata si dorinta de a naste natural.A venit si medicul caruia i-am zis ca vreau epidurala. Nu a fost de acord pt ca am avut ceva probleme cu placenta in timpul sarcinii..recunosc ca am intrat putin in panica. Oricum la 7 ore dupa ce mi s-a rupt apa a venit pe lume Andrei...si am uitat ca prin farmec tot chinul..oricum eu sustin ca nu a fost chiar atat de rau pe cat mi-am imaginat. Mi se pare putin dificila recuperarea, despre care sincer credeam ca e mai rapida...dar taietura, hemoroizii si cpnstipatia ne cam dau de cap...asta pe langa alaptare care ne creaza o serie de dificultati si dureri...speram sa trecem cu bine si peste asta.
pupici!!!!

212Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

pe 19 iunie 2011 

va dorim o zi frumoasa!